c0nFuSeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Ψαχνω να αγορασω πολυμηχανημα μεχρι 100 ευρω. θελω να λειτουργει ως φωτοτυπικο μηχανημα χωρις τη χρηση Η/Υ.(Να ειναι και απλο στη χρηση του ωσ φωτοτυπικο γιατι θα το χρησιμοπειουν ατομα που δεν γνωριζουν και πολλα ) Μπορειτε να μου προτεινετε τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis-x Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 πολυμηχάνημα= ότι και οι σουγιάδες, δεν κάνει τίποτα σωστά. ψάξε καλλίτερα γιά ένα φωτοτυπικό έστω και δεύτερο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
i_lpt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Ο ογκος των εγγραφων για φωτοτυπια θα ειναι μεγαλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartacos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 εχω το epson dx8450 και εχω μεινει απολυτα ευχαρηστιμενος,απο τιμη,μελανια και λειτουργιες ειναι μια χαρα για home πολυμηχανιμα +για την εκτυπωση χωρις Pc το οτι εχει ενσωματωμενη μια μικρη οθονη φυσικα αν χρειαζεσαι ΜΟΝΟ φωτοτυπικο τη δουλεια σου την κανεις και με λιγοτερα χρηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0nFuSeR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Εγω θελω να παρω ενα εκτυπωτη και ενα σκανερ και ο πατερας μου χρειαζετε ενα φωτοτυπικο. Ετσι το πολυμηχανημα θα μας βολέψει. Δεν θα χρησιμοποιω το φωτοτυπικο για μεγαλο ογκο εγγραφων. Πανω απο ολα με ενδιαφερει οπως σας ειπα να λειτουργει ως αυτονομο φωτοτυπικο και να ειναι απλο στη χρηση του ως φωτοτυπικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisk Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=22881 αυτο με 75 ευρω αξιζει? ψηνομαι να το τσιμπησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.