idet2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Χαίρεται. Έχω την έκδοση Standard του Powerpoint 2003 και δε μπορώ να γράψω ελληνικά παρά μόνο στα Arial fonts. Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια δεν δουλεύει. Αντίθετα σε Wordpad, Word2003 όλα δουλεύουν κανονικά. Διαλέγω γραμματοσειρά, γυρίζω το πληκτρολόγιο στα ελληνικά και γράφω χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο στο Powerpoint όταν διαλέξω τη γραμματοσειρά, βάλω τα ελληνικά μόλις πάω να γράψω το πρώτο γράμμα και για όση ώρα δαχτυλογραφώ γυρνάει αυτόματα στα Arial. Αυτό συμβαίνει με όλες τις γραμματοσειρές. Άμα σταματήσω τη δακτυλογράφηση χαρακτήρων και βάζω κενά ξαναπάει μόνο του στην αρχικά επιλεγμένενη γραμματοσειρά μέχρι να ξαναρχίσω την εισαγωγή χαρακτήρων. Καμιά πρόταση κανείς; Φαντάζομαι πως μια απεγκατάσταση και ολική επανεγκατάσταση πιθανότατα θα λύσει το πρόβλημα, αλλά θα ήθελα κάτι πιο σύντομο αν υπάρχει.... Ευχαριστώ
barcoder Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Έχεις δοκιμάσει να εγκαταστήσεις τα service packs, μήπως και διορθώσουν αυτό το πρόβλημα;
idet2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Όλο το σύστημα (windows + office) είναι ενημερωμένο πλήρως αλλά ΔΕΝ....
idet2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Να προσθέσω στο όλο θέμα ότι τώρα πλέον έχω κάνει πλήρη απεγκατάσταση και ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και όμως πάλι ΔΕΝ λέει να παίξει. Εξακολουθεί ΜΟΝΟ στο Powerpoint να έχει αυτό το πρόβλημα με τις γραμματοσειρές. Καμιά άλλη ιδέα κανείς??
coridon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα μήπως έχει βρεθεί κάποια λύση ??
idet2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Εγώ τουλάχιστον δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Αν κανείς άλλος έβγαλε ας μας ειδοποιήσει κι εμάς.
coridon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Τελικά απο arial μέσω της επιλογής --> αντικατάσταση γραμματοσειρών μετατράπηκε αυτό που έγραψα σε Angsana new όταν όμως πάω να το ξανααλλάξω σε άλλη γραμματοσειρά μου βγάζει το εξής μύνημα : Επιλέξατε να αντικαταστήσεται μια γραμματοσειρά των 2 byte με μια γραμματοσειρά του ενός byte.Επιλέξτε μια γραμματοσειρά των 2 byte
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.