Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με άδειες χρήσης.

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μερικά pc στα οποία έχουν εγκατασταθεί αυθεντικά windows και office αλλά δεν έχουν κολληθεί τα αντίστοιχα αυτοκόλλητα. Πως μπορώ να δω σε ποιό μηχάνημα ταιριάζει η κάθε άδεια για το λειτουργικό και το office;

Δημοσ.

Το έχεις δοκιμάσει; Σε ρωτάω για να ξέρω αν είναι αξιόπιστο και εμφανίζει σίγουρα το σωστό product key. Μήπως μπορώ να δω τα keys μέσα από τη registry;

Εδώ κάποιος εκφράζει επιφυλάξεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα:

http://www.mjbforum.com/forum/viewtopic.php?t=84

Δημοσ.

Επειδή με έβαλες σε σκέψεις (το είχα δοκιμάσει στο desktop και ήταν εντάξει) το δοκίμασα και με το laptop και δείχνει άλλα αντί άλλων... :(

Δημοσ.

Αν μπορείς δοκίμασε κάποιο από αυτά τα προγράμματα και γράψε αν σου έβγαλε το σωστό product key για το laptop σου.

rock xp

belarc advisor

SIW

Δημοσ.
Επειδή με έβαλες σε σκέψεις (το είχα δοκιμάσει στο desktop και ήταν εντάξει) το δοκίμασα και με το laptop και δείχνει άλλα αντί άλλων... :(

Μάλλον επειδή τα windows στα Laptop τα παίρνουμε προεγκατεστημένα και η ενεργοποίηση έχει γίνει με άλλον τρόπο.

Δημοσ.

Ακόμα και να μην έχουν τα αυτοκόλλητα, τα κλειδιά πρέπει να σου τα έχει δόσει ο πωλητής καθώς επίσης και το αυθεντικό αντίγραφο.

Αν είναι εταιρική άδεια (για πολλές άδειες χρήσης) το κλειδί θα είναι το ίδιο σε όλα τα μηχανήματα.

Δημοσ.

δες εδώ και εδώ. Το πρώτο το χρησιμοποιώ και ξέρω ότι δουλεύει αλλά δεν ξέρω για το office 2000 αν κάνει. Το δεύτερο υποτίθεται ότι κάνει και γι' αυτό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...