Uberalles_gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα ... Θα ήθελα να μου λέγατε από που μπορώ να κατεβάσω το πρόγραμμα της Visual Basic όπως επίσης και κάποια site για κάποιους οδηγούς για να μάθεις κάποια πράγματα.. Είμαι αρχάριος αλλά οποιοδήποτε site θα είναι ευπρόσδεκτο... Σας ευχαριστώ...
Ticket Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνώ με τον djapal για το Visual Studio Express Edition για εφαρμογή. Και για διάβασμα για ξεκίνημα προτείνω αυτό Introduction to VB 2005
Uberalles_gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά επειδή και τα αγγλικά μου δεν είναι και σε πολύ καλό επίπεδο έχετε να προτείνετε κάτι σε Ελληνικά?? Ευχαριστώ πάντως !!
lefi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Εάν εννοείς βιβλίο υπάρχει μόνο ένα για Visual Basic 2005 το βήμα προς βήμα.
Uberalles_gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Κάποιο site στο Internet υπάρχει??
ReVoM Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Έχω ένα .pdf στα ελληνικά άμα ενδιαφέρεσε για Visual Basic 6 και ένα βιβλίο απ'το οεδβ Προγραμματισμος με χρήση Visual Basic που απευθύνεται σε μαθήτες Τ.ε.ε. ότι πρέπει για τελείως αρχάριους. Μπορώ να στα δώσω άμα ενδιαφέρεσε.
ntaryl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε μου απλα για βοηθεια προτεινω .dotnetzone.gr , adslgr.com, techteam.gr. και φυσικα απο πληθος κωδικα το μεγαλο http://www.pscode.com Ελπιζω να βοηθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.