FocusX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Την περιμένω αύριο αλλά πάντα υπάρχει περίπτωση να μην έρθει (την έχω ξαναπατήσει παλαιότερα) οπότε αφήνω περιθώριο. Αλλιώς, μέσα στο Σ/Κ θα την "ξεζουμίσω" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Κανενα από τα δύο! Καλυτερη λύση είναι αυτή με ένα εξτρα 12αρι ανεμηστήρι και κατα πόδας αλλά αρκετα πιο πίσω έρχεται αυτή και αυτή!! για δεσ αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911009 και με ενα ανεμιστιρι 12αρι θα ειναι καλη για O/c? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 α και κατι αλλο λογο των μεταφορικων επειδη μενω στην Ροδο ψαξε απο το e-shop Και προτεινε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 βρηκα και μια αλλη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807916 ειναι πιο καλη απο αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911009?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 μακρυά απο SCYTHE SCMNJ-1000 NINJA MINI, και γενικά απο τις mini εκδόσεις... Προορίζονται για Home Theatre και όχι για Desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Αμα πρέπει να πάρεις οποσδήποτε από e-shop τοτε προτίμησε αυτή!!! Να και ένα συγκριτικό review που την έχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 stm χωνει καλα temp αυτη η ψυχτρα για o/c ή.... εσυ την ιδια εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Σύμφωνα με το review που σου έδωσα παραπάνω έχει καλά temps! Αλλά την tr 120 ultra και scythe ninja rev b δεν τις φτάνει!!! Αλλά δυστυχώς αυτές δεν τις εχει το e-shop! Εγώ ειμαι με μία Zallman 9500AM2!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FocusX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Τελικά η ψύκτρα της xigmatek μου ήρθε σήμερα και την εγκατέστησα πριν λίγο. Εύκολη εγκατάσταση και τα πρώτα δείγματα είναι όπως τα περίμενα. Σκέφτομαι να κάνω μια παρουσίαση στα reviews του site για όσους ενδεχομένως ενδιαφέρονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Τελικά η ψύκτρα της xigmatek μου ήρθε σήμερα και την εγκατέστησα πριν λίγο. Εύκολη εγκατάσταση και τα πρώτα δείγματα είναι όπως τα περίμενα. Σκέφτομαι να κάνω μια παρουσίαση στα reviews του site για όσους ενδεχομένως ενδιαφέρονται αν μπορεις πες εχει το αποτελεσμα που περιμενες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Τελικά η ψύκτρα της xigmatek μου ήρθε σήμερα και την εγκατέστησα πριν λίγο. Εύκολη εγκατάσταση και τα πρώτα δείγματα είναι όπως τα περίμενα. Σκέφτομαι να κάνω μια παρουσίαση στα reviews του site για όσους ενδεχομένως ενδιαφέρονται θα ηταν εξαιρετικά χρήσιμο αν ελεγες τα specifications του o/ced σου υπολογιστή... vcore, fsb... κτλπ, καθώς τι πάστα έβαλες και τι airflow παιζει στο κουτί σου! και τι θερμοκρασίες είχες πριν κ τι τώρα. περιμένω λεπτομέρειες! η ψύχτρα αυτή ειναι πολλά υποσχόμενη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FocusX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Αύριο-μεθαύριο θα ποστάρω παρουσίαση, προς το παρόν αυτά που μπορώ να παρατηρήσω: -Τεράστια διαφορά με stock ψύκτρα (αναμενόμενο) -Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ταυτόχρονα με τη μείωση θερμοκρασίας του επεξεργαστή (2-3 μόνο σε idle αλλά 10+ μετά από 2 λεπτά orthos - δεν το έτρεξα παραπάνω αλλά είναι αντιπροσωπευτικό το δείγμα), έχει πέσει η θερμοκρασία που αναφέρει η μητρική κατά 4-5 βαθμούς (από 39-40 σε 34-35) αλλά και της κάρτας γραφικών κατά το ίδιο ποσοστό! Πιθανότατα έχει να κάνει με το airflow στο κουτί μου. Σημειωτέον εκτός από τους κλασικούς ανεμιστήρες μπρος-πίσω έχω 2 12άρηδες ακόμα πάνω να βγάζουν αέρα. Επίσης οι κάτοχοι P5E ή παρόμοιων μητρικών να μη φοβούνται την τοποθέτηση, μπαίνει άνετα και εύκολα. -Specs: Ε6750 στα 3.4(1.3625v στο bios, 1.328 cpuz) με fsb 425, ακόμα στο ψάξιμο είμαι εκεί. Πάστα έβαλα arctic silver 5. Αυτά προς το παρόν, γενικά προτείνεται ανεπιφύλακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Αύριο-μεθαύριο θα ποστάρω παρουσίαση, προς το παρόν αυτά που μπορώ να παρατηρήσω:-Τεράστια διαφορά με stock ψύκτρα (αναμενόμενο) -Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ταυτόχρονα με τη μείωση θερμοκρασίας του επεξεργαστή (2-3 μόνο σε idle αλλά 10+ μετά από 2 λεπτά orthos - δεν το έτρεξα παραπάνω αλλά είναι αντιπροσωπευτικό το δείγμα), έχει πέσει η θερμοκρασία που αναφέρει η μητρική κατά 4-5 βαθμούς (από 39-40 σε 34-35) αλλά και της κάρτας γραφικών κατά το ίδιο ποσοστό! Πιθανότατα έχει να κάνει με το airflow στο κουτί μου. Σημειωτέον εκτός από τους κλασικούς ανεμιστήρες μπρος-πίσω έχω 2 12άρηδες ακόμα πάνω να βγάζουν αέρα. Επίσης οι κάτοχοι P5E ή παρόμοιων μητρικών να μη φοβούνται την τοποθέτηση, μπαίνει άνετα και εύκολα. -Specs: Ε6750 στα 3.4(1.3625v στο bios, 1.328 cpuz) με fsb 425, ακόμα στο ψάξιμο είμαι εκεί. Πάστα έβαλα arctic silver 5. Αυτά προς το παρόν, γενικά προτείνεται ανεπιφύλακτα. τέλεια! ελπίζω να απολαύσεις τη νέα σου αγορά και να σου χρησιμεύσει για ακόμα αποδοτικότερο o/c! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.