johnnyelectro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Everest Ultimate Edition Thanks ThResh!
johnnyelectro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά μια τελευταία ερώτηση: εσείς που έχετε αγοράσει ήδη το cosmos μπορείται να μου πείτε τις ακριβείς διαστάσεις του. Δηλαδή με ενδιαφέρει να μάθω πόσο ακριβώς είναι σε εκατοστά το μήκος, το πλάτος και το ύψος αλλά συμπεριλαμβανομένου με τις λαβές που έχει κάτω στη βάση και πάνω για χερούλια. Ρωτάω επειδή έχω το case μου μέσα σε θήκη έπιπλου για pc και θέλω να δω αν το χωράει.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Για την εντελώς ακρίβεια(ντροπή Vice!!) το ύψος είναι 604μμ
alelo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος και εγώ του COSMOS 1000 . Πολύ καλό κουτί εξωτερικά τουλάχιστον είναι «μούρη» . Κατά τα αλλά θα το βάψω μπλε και θα το πετάξω στην θάλασσα. Και αυτό επειδή αν βάλεις πάνω από 2 σκληρούς μέσα (εγω έχω 4ρους),δημιουργούνται δονήσεις στο κουτί και παράγει ένα βουητό. Δεν ξέρω αν έχει άλλος αυτό το πρόβλημα . Το περίεργο είναι ότι το κάνει μόνο με τους 2 σκληρούς.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος και εγώ του COSMOS 1000 . Πολύ καλό κουτί εξωτερικά τουλάχιστον είναι «μούρη» . Κατά τα αλλά θα το βάψω μπλε και θα το πετάξω στην θάλασσα. Και αυτό επειδή αν βάλεις πάνω από 2 σκληρούς μέσα (εγω έχω 4ρους),δημιουργούνται δονήσεις στο κουτί και παράγει ένα βουητό. Δεν ξέρω αν έχει άλλος αυτό το πρόβλημα . Το περίεργο είναι ότι το κάνει μόνο με τους 2 σκληρούς. εσφιξες καλα της βιδες ???
alelo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 εσφιξες καλα της βιδες ??? Τις έσφιξα αλλά τίποτα. Το μονό που μπόρεσα να κάνω είναι να έχω τους 2 τους raid κανονικά στις θήκες τους , κάτω κάτω έχω βγάλει τις θήκες και έχω τον 500ρη να παταει σε 2 λαστιχένιες-μεταλλικές βάσεις που είναι για μόνωση και τοποθέτηση σε 5.25” . τώρα μου περίσσεψε ο 320ρης που μάλλον θα τον βάλω σε εξωτερικό κουτί για backup . Επιτέλους επικρατεί απόλυτη ησυχία και απολαμβάνω αυτό που πλήρωσα.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 το cosmos εχει μεσα το hdd module για 4 σκληρους ??? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977847&product=1056751
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 για επιπλέον δίσκους πρέπει να πάρεις extra νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.