Προς το περιεχόμενο

COOLERMASTER STACKER ή COSMOS 1000?

johnnyelectro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι επίσης έχουν Cosmos,μπορούν να μας πουν πώς τα πάει από άποψη θορύβου ΚΑΙ θερμοκρασιών,δη των σκληρών τους δίσκων?

Ακόμη,βλέποντας reviews,πέτυχα αυτό http://www.madshrimps.be/articles/CoolermasterCOSMOS-SpaceyDesignReview-jmke-20203.png

χαχαχαχ ο τύπος τα παραλέει. πάρε μια photo απο τα temps του δικού μου cosmos σε φάση ακούω μουσική και σερφάρω στο internet,

33701458ad7.jpg

όντως οι σκληροί έχουν μεγαλύτερες θερμοκρασίες σχετικά απο τα άλλα parts του υπολογιστή. όχι όμως και υπερβολικές. εκτός εαν 40 βαθμοί για έναν raptor και 33 για εναν κανονικό ειναι υπερβολικές.

για τα υπόλοιπα parts ουδέν σχόλιον

EDIT: To aux είναι το θερμοσίφωνο για να πάω να κάνω μπάνιο :lol:

δεν είναι τίποτα το aux το είχα ρωτήσει σε ενα τοπικ και μου εξήγησαν οτι πρέπει να το αγνοήσω

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το τροφοδοτικό είναι της enermax 850watt.Εχει το ανεμηστηριο απο επάνω όπως φαίνεται και απο πίσω το άλλο.Δέν νομίζω ότι θα μπορούσα να το τοποθετήσω ούτως η άλλως αλλιώς καθώς εάν το έβαζα ανάποδα το ανεμηστηριο θα ήταν προς τα κάτω αλλα χωρις χώρο για να τραβήξει τον αέρα.Το αναβαθμισμένο cosmos 1010 ειναι καλύτερο κατε με αλλα το cosmos 1000 είνια αυτήν τη στιγμή πάλι κατε μέ μια καλή και σοφή επιλογή.Αν θές και μια δευτερη επιλογή δες το κουτι Antec Nine Hundred ... :)

Τέλος απο θόρυβο πάει καλά,θα μπορούσε και καλύτερα,όσο για τις λύσεις για after market ανεμηστήρια δέν θα έλεγα όχι αρκεί να κάνουν και δουλειά όμως.Αλλιώς υδρόψυξη.

Δημοσ.

Θερμοκρασίες από το stacker μετά από μια ώρα χρήσης (surfing/divx/music) με αέρα για ψύξη φυσικά (4x120 θέσεις για ακόμα τρεις, τους έχω αλλά βαριέμαι να τους τοποθετήσω :P)

Stacker.jpg

Από πλευράς σκόνης, είμαι ο ιδανικός κριτής μιας και κατοικώ στο κέντρο βιομηχανικής πόλης, στην οποία σκουπίζεις το τζάμι του γραφείου σου με ajax και σε πέντε λεπτά είναι σκατά. Τα καταφέρνει μια χαρά, το είχα ανοίξει μετά από ένα μήνα λειτουργίας και ήταν μια χαρά, δεν το καθάρισα καν. Γενικά είμαι ευχαριστημένος υπεραρκετά από το κουτί. Θεωρώ πως όποιο και να διαλέξεις από τα δυο θα είσαι και εσύ το ίδιο :P.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν πεις και γιατί

γιατί είναι κατώτερο ποιοτικά σε σχέση με τα Coolermaster, Lian Li & Silverstone

Δημοσ.
Θερμοκρασίες από το stacker μετά από μια ώρα χρήσης (surfing/divx/music) με αέρα για ψύξη φυσικά (4x120 θέσεις για ακόμα τρεις, τους έχω αλλά βαριέμαι να τους τοποθετήσω :P)

Stacker.jpg

Από πλευράς σκόνης, είμαι ο ιδανικός κριτής μιας και κατοικώ στο κέντρο βιομηχανικής πόλης, στην οποία σκουπίζεις το τζάμι του γραφείου σου με ajax και σε πέντε λεπτά είναι σκατά. Τα καταφέρνει μια χαρά, το είχα ανοίξει μετά από ένα μήνα λειτουργίας και ήταν μια χαρά, δεν το καθάρισα καν. Γενικά είμαι ευχαριστημένος υπεραρκετά από το κουτί. Θεωρώ πως όποιο και να διαλέξεις από τα δυο θα είσαι και εσύ το ίδιο :P.

Thanks a lot παιδιά. Μου δώσατε καλές απαντήσεις σχετικά με την αγορά που θα κάνω και πάω για το cosmos γρήγορα! Chill να σε ρωτήσω, τη photo με τις θερμοκρασίες για τα parts του pc με πιο πρόγραμμα τις βλέπεις?

Δημοσ.

Stacker.jpg

Εντυπωσιακές θερμοκρασίες για αέρα!

Άμα τις συγκρίνω με τις δικές μου στο παρόν σύστημα που έχω,θα πέσω σε κατάθλιψη!:-(

Μάλλον κλείδωσε,πάω για stacker 832...

Σας ευχαριστώ παίδες :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...