Vice Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Όσοι επίσης έχουν Cosmos,μπορούν να μας πουν πώς τα πάει από άποψη θορύβου ΚΑΙ θερμοκρασιών,δη των σκληρών τους δίσκων? Ακόμη,βλέποντας reviews,πέτυχα αυτό http://www.madshrimps.be/articles/CoolermasterCOSMOS-SpaceyDesignReview-jmke-20203.png χαχαχαχ ο τύπος τα παραλέει. πάρε μια photo απο τα temps του δικού μου cosmos σε φάση ακούω μουσική και σερφάρω στο internet, όντως οι σκληροί έχουν μεγαλύτερες θερμοκρασίες σχετικά απο τα άλλα parts του υπολογιστή. όχι όμως και υπερβολικές. εκτός εαν 40 βαθμοί για έναν raptor και 33 για εναν κανονικό ειναι υπερβολικές. για τα υπόλοιπα parts ουδέν σχόλιον EDIT: To aux είναι το θερμοσίφωνο για να πάω να κάνω μπάνιο δεν είναι τίποτα το aux το είχα ρωτήσει σε ενα τοπικ και μου εξήγησαν οτι πρέπει να το αγνοήσω
littlelouievegos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Silverstone TMJ-07B ftw ρε (250 euro όμως ) Πολλα λεφτα δεν τα εδινα ειναι πολυ καλο ομως.. Αν και θα προτιμουσα αυτο.. Lian Li PC-2100B Plus II (V silent)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 +1 stacker moddin, +1 cosmos for looks. Τα psu γιατί τα βάζουν κάτω μπορείτε να μου πείτε...δεν βολεύει πάντα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 βολεύει αρκετά πχ αν δεν έχεις modular psu δεν θα κρέμόνται τα καλώδια
Apateonas_69 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 το τροφοδοτικό είναι της enermax 850watt.Εχει το ανεμηστηριο απο επάνω όπως φαίνεται και απο πίσω το άλλο.Δέν νομίζω ότι θα μπορούσα να το τοποθετήσω ούτως η άλλως αλλιώς καθώς εάν το έβαζα ανάποδα το ανεμηστηριο θα ήταν προς τα κάτω αλλα χωρις χώρο για να τραβήξει τον αέρα.Το αναβαθμισμένο cosmos 1010 ειναι καλύτερο κατε με αλλα το cosmos 1000 είνια αυτήν τη στιγμή πάλι κατε μέ μια καλή και σοφή επιλογή.Αν θές και μια δευτερη επιλογή δες το κουτι Antec Nine Hundred ... Τέλος απο θόρυβο πάει καλά,θα μπορούσε και καλύτερα,όσο για τις λύσεις για after market ανεμηστήρια δέν θα έλεγα όχι αρκεί να κάνουν και δουλειά όμως.Αλλιώς υδρόψυξη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 το Antec Nine Hundred imho είναι αρκετά στριμόκωλο
Nikdev Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Ωραίο το κοσμος αλλά για δες αν μπορεις να δώσεις και κατι παραπάνω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700488
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 με την καμία, δεν αξίζει...
Nikdev Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 με την καμία, δεν αξίζει... Αν πεις και γιατί
chill Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Θερμοκρασίες από το stacker μετά από μια ώρα χρήσης (surfing/divx/music) με αέρα για ψύξη φυσικά (4x120 θέσεις για ακόμα τρεις, τους έχω αλλά βαριέμαι να τους τοποθετήσω ) Από πλευράς σκόνης, είμαι ο ιδανικός κριτής μιας και κατοικώ στο κέντρο βιομηχανικής πόλης, στην οποία σκουπίζεις το τζάμι του γραφείου σου με ajax και σε πέντε λεπτά είναι σκατά. Τα καταφέρνει μια χαρά, το είχα ανοίξει μετά από ένα μήνα λειτουργίας και ήταν μια χαρά, δεν το καθάρισα καν. Γενικά είμαι ευχαριστημένος υπεραρκετά από το κουτί. Θεωρώ πως όποιο και να διαλέξεις από τα δυο θα είσαι και εσύ το ίδιο .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Αν πεις και γιατί γιατί είναι κατώτερο ποιοτικά σε σχέση με τα Coolermaster, Lian Li & Silverstone
johnnyelectro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Θερμοκρασίες από το stacker μετά από μια ώρα χρήσης (surfing/divx/music) με αέρα για ψύξη φυσικά (4x120 θέσεις για ακόμα τρεις, τους έχω αλλά βαριέμαι να τους τοποθετήσω ) Από πλευράς σκόνης, είμαι ο ιδανικός κριτής μιας και κατοικώ στο κέντρο βιομηχανικής πόλης, στην οποία σκουπίζεις το τζάμι του γραφείου σου με ajax και σε πέντε λεπτά είναι σκατά. Τα καταφέρνει μια χαρά, το είχα ανοίξει μετά από ένα μήνα λειτουργίας και ήταν μια χαρά, δεν το καθάρισα καν. Γενικά είμαι ευχαριστημένος υπεραρκετά από το κουτί. Θεωρώ πως όποιο και να διαλέξεις από τα δυο θα είσαι και εσύ το ίδιο . Thanks a lot παιδιά. Μου δώσατε καλές απαντήσεις σχετικά με την αγορά που θα κάνω και πάω για το cosmos γρήγορα! Chill να σε ρωτήσω, τη photo με τις θερμοκρασίες για τα parts του pc με πιο πρόγραμμα τις βλέπεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Everest Ultimate Edition
Critter Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Everest Ultimate Edition Βγαζουν και τα Goodys κατι αναλογο?
doctor-x Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Εντυπωσιακές θερμοκρασίες για αέρα! Άμα τις συγκρίνω με τις δικές μου στο παρόν σύστημα που έχω,θα πέσω σε κατάθλιψη! Μάλλον κλείδωσε,πάω για stacker 832... Σας ευχαριστώ παίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.