chek2fire Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Και έλεγα με τι παιχνίδι να ασχοληθώ αυτό τον καιρό.Το avencast φένετε αρκετά καλό rpg με πολλά adventure στοιχεία και πανέμορφα γραφικά.Εχει πάρει πολύ καλές κριτικές απο διάφορα site δείτε εδώ http://www.gamespot.com/pc/rpg/avencastriseofthemage/review.html?page=1&sid=6184989&part=rss&tag=gs_reviews&subj=6184989 http://pc.ign.com/articles/840/840943p1.html http://pc.gamezone.com/gzreviews/r32113.htm και μερικές pic έτσι για την παράδοση εχει ασχοληθεί κανείς με το game?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δεν έχω ασχοληθεί (ούτε καν ακουστά...) όμως πράγματι φαίνεται πολύ όμορφο. Αυτό το "action" που διαβάζω με προβληματίζει (όπως με προβληματισε και στο Witcher ας πούμε). Ελπίζω να το ξέρει κάποιος για να μας πει εντυπώσεις.
tsabukalis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δεν αξίζει το καθόλου το παιχνίδι. Πιο πολύ χρόνο μου πήρε να το "κατεβάσω" παρά να ασχοληθώ. Από γραφικά είναι όντως κάπως καλό, οι διάλογοι και τα quests με τους npc έχουν λίγο πλάκα. Το μπαρμπαδέλι που κουνάς είναι αισχρό σαν τους human mystic στo lineage2. Το παιχνίδι πάνω στη μάχη είναι ελεεινό και πολύ βαρετό. Δεν μπορώ να παίξω άλλο παιχνίδι οπου σκοτώνω γιγάντιες αράχνες, σκορπιούς κλπ.
chek2fire Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Εγώ να σου πω μπορώ .Kανα καλό spell έχει γιατί παίζω πάντα wizard
tsabukalis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 θες δε θες wizard 8α παιξεις, το MP τελιώνει γρήγορα μεχρι 3 spells είδα και δεν εντυπωσιάστηκα, έχει spells για μακριά άλλα για μαζικό damage και άλλα που δυναμώνουν το staff και κοπανάς π.χ. με φλεγόμενο staff, τα HP σου ειναι λιγα και αν δεν προσέχεις ψοφάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.