Προς το περιεχόμενο

Dell XPS 1530 review

iorulezz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αύριο επιτέλους αξιώθηκα να φωνάξω τεχνικό. Μου είπαν και επίσημα ότι καταργήθηκε η Samsung καθώς είχε το εφφέ της άμμου. Τουλάχιστον επιβεβαιώθηκε ότι δεν ήμουν παράξενος! Θα ενημερώσω για το είδος οθόνης που μου έφεραν και θα γράψω και πρώτες εντυπώσεις αύριο.

So stay tuned...

Λοιπόν ενημερώθηκα πως η οθόνη της Samsung (και πιο συγκεκριμένα η SEC350) είχε μια ελαττωματική σειρά η οποία και έτυχε σε μένα. Εάν η οθόνη σας παρουσιάζει το φαινόμενο της άμμου, είναι θαμπή και τα χρώματα πεζά τότε να ζητήσετε αλλαγή.

Η καινούρια μου οθόνη είναι LG-Philips (LPLF300). H οθόνη είναι υπέροχη, ευκρινέστατη και τα χρώματα πολύ ζωηρά. Επίσης δεν έχει καθόλου backlight leaking στο κάτω μέρος της. Είμαι υπέρευχαριστημένος με την οθόνη η οποία αν είχε πιο δυνατό φωτισμό (δυστυχώς δεν είναι led) θα ήταν ίσως η καλύτερη οθόνη που έχω δει σε laptop (υπάρχει βέβαια και η lcd διπλής λυχνίας στα ακριβά sony). Πάντως είμαι υπέρευχαριστημένος και πιστεύω πως άξιζε η διαδικασία για να αποκτήσω αυτή την οθόνη (Για όσους δε θυμούνται ή είναι πιο καινούριοι στο thread το laptop μου έχει λυθεί 2 φορές καθώς την προηγούμενη φορά μου έφεραν οθόνη λάθος ανάλυσης) .

Αυτή τη φορά ελπίζω πως θα κάνω να ξαναδώ καιρό τεχνικό της Dell, οι οποίοι αντικειμενικά είναι πολύ πρόθυμοι και μπράβο τους.

Η νέα οθόνη είναι απλά φοβερή. Ίσως καταφέρω μέσα στο σαβκύριακο να ποστάρω κάποια φωτγραφία της αν μου ζητηθεί.

cheers

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μόλις σήμερα παράγγειλα και το δικό μου...ειπα στον υπαλληλο για το εν λόγο πρόβλημα και μου είπε ότι το ξέρει και η dell ελλάδος και η αμερικής και το έλυσε βάζοντας άλλες οθόνες.ελπίζω και εύχομαι να μην μου κάτσει καμια samsung.πάντως για καλό και για κακό μπορείτε να μου πείτε απο που θα καταλάβω οτι η οθόνη είναι lg ή samsung? όταν δηλάδη μου έρθει τι να κοιταξω για να δω ότι είναι samsung ή lg?

Δημοσ.

Στη Διαχείριση Συσκευών των Windows -> Οθόνες -> δεξί κλικ στο οθόνη pnp και ιδιότητες. Στο tab λεπτομέρειες -> αναγνωριστικά υλικού αν λέει SEC350 την πάτησες. Ότι άλλο και να λέει είσαι οκ. :lol:

Αν λέει LPLF300 τότε έχεις την ίδια υπέροχη οθόνη με εμένα και θα νιώθεις υπερήφανος :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

βασικά σκέφτομαι ότι το παράγγειλα σήμερα και το πρόβλημα έχει κάποιους μήνες, οπότε ίσως γλυτώσω(και καλά τους έχουν τελείωσει οι χαλασμένες ή τις έχουν αποσύρει απο τα καινουρια).

ερώτηση:υπάρχει κανείς που του έχει έρθει τις τελευταίες μέρες και έχει το πρόβλημα?

Δημοσ.

Παιδια μολις το πηρα σημερα φοβερο μηχανημα ευτυχως ηρθε με την lg οθονη.Απο οτι εμαθα δεν τοποθετουνται πλεον samsung!!!!

Δημοσ.

yes yes yes!

το παραλαβαμε το εργαλειο!

εξαιρετικό. όπως έλεγε και η πρωτη παρουσιαση στην αρχή του post. με όλα τα καλούδια.

με οθόνη lg-philips.

ηρθε χτες το απογευμα, αλλα δεν ειχα πολυ χρόνο να παίξω μαζί του. απο σήμερα ξεκινάμε.

πρώτες παρατηρήσεις.

δεν μπορώ αυτα τα σβιστα... έχει βάλει κανεις ΧΡ? εχει κάνει κανεις όλη τη διαδικασία? αυτο το UAC που βγαίνει σε κάθε κίνηση που κάνω πως ρυθμίζεται γιατι εχω αρχισει να εκνευρίζομαι...

τα πλήκτρα μου φαίνονται κάπως... σαν να μην είναι τόσο στοιβαρά, και σκεφτείτε ότι δουλευω με acer πεντατετίας.

τελος. με την ΜΠΑΤΑΡΙΑ τι να κάνω. εχει φορτίσει και δουλευω απο τη μπρίζα. να το αφήσω να ξεφορτίσει μια?

Δημοσ.
http://www.metacafe.com/watch/334297/how_to_deactivate_uac_in_vista/

άστα τα xp. βάλτε όλοι linux :-D

ευχαριστω. να αυτό εννοώ. δεν έχω παίξει ακομα με σβιστα, και πρέπει να παιδευομαι με τέτοιες χαζες λεπτομερείες. μέχρι στίγμής ένα nod32 smart security έχω βάλει, και ακομα ψαχνομαι.

δεν θέλω να εγκαταστήσω όλα τα προγράμματα και μετά να βάλω χπ και μετά πάλι από την αρχή.

παντως το πόσο αθόρυβο ειναι, σε σχέση με το παλιό, και η οθόνη ποσο καλή ειναι, είμαι ευχαριστημενος πολύ.

ευχαριστώ σε όλους που μου έλεγαν να βάλω την 1600 αναλυση (δες αρχικα ποστ), είχαν πολύ δίκιο.

Δημοσ.

Παιδιά και γω μόλις το έλαβα. Με μια λέξη....ΚΟΥΚΛΙ....Δεν πιστεύω να είμαι υπερβολικός αλλά έχω πάθει πλάκα. Και όλα αυτά μόνο από την εμφάνιση και την ποιότητα κατασκευής. Ακόμα ούτε τον άνοιξα. Ρε παιδιά έψαξα λίγο αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό με το τι πρέπει να κάνω κατά την πρώτη προσπάθεια λειτουργείας.

Πόση ώρα πρέπει να το φορτίσω? Ανοιχτό ή κλειστό?

Αν πρέπει να τον ανοίξω πρώτα ώστε να ξεφορτιστεί η μπαταρία και μετά να το φορτίσω.

Οτιδήποτε σχετικό.

Δημοσ.

Λοιπόν η μπαταρία μου είναι 9-cell και με το που τον άνοξα είδα ότι είναι φορτισμένη κατά 83%. Τι λέτε να κάνω? Να την εξαντλήσω πρώτα ή να τ φορτίσω(και πόση ώρα). Όσον αφορά την οθόνη είναι LPLDF00. Είναι εντάξει, έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Ναι εντάξει είναι. (LP = LG-Philips).

Να το βάλεις να φορτίσει αρχικά μέχρι να γεμίσει ενώ το 'χεις ανοιχτό. Αυτό βέβαια θα μπορούσες να το ξέρεις απλά διαβάζοντας τις οδηγίες. ;)

Δημοσ.
Να το βάλεις να φορτίσει αρχικά μέχρι να γεμίσει ενώ το 'χεις ανοιχτό. Αυτό βέβαια θα μπορούσες να το ξέρεις απλά διαβάζοντας τις οδηγίες.

Τις διάβασα τις οδηγίες οι οποίες απλά λένε ότι επειδή υπάρχει πιθανότητα να μην είναι γεμάτη η μπαταρία να το συνδέσω με το ρεύμα. Απλά όλοι οι γνωστοί μου με άλλες μάρκες μου ανέφεραν πως στην περίπτωσή τους τους είπαν να το έχουν στο ρεύμα άλλος πάνω άλλος κάτω γύρω στις 16 ώρες. Κάτι σαν τα κινητα δηλαδή και μάλιστα κλειστό. Βέβαια υπάρχει και η άποψη ότι για τις μπαταρίες Li-Ion αυτό δεν έχει και καμιά πρακτική σημασία. Γι' αυτό ρώτησα μήπως γνωρίζετε κάτι άλλο.

Δημοσ.

παιδια σε πόσες μέρες το πήρατε από την ημέρα που το παραγγείλατε?μην μου πέιτε αυτές που γράφει το χαρτί,τις καθαρές μερες,για να δω ποτε θα έρθει και σε μενα(πανω κατω)

Δημοσ.
παιδια σε πόσες μέρες το πήρατε από την ημέρα που το παραγγείλατε?μην μου πέιτε αυτές που γράφει το χαρτί,τις καθαρές μερες,για να δω ποτε θα έρθει και σε μενα(πανω κατω)

Εγω το παρήγγειλα 14/01 και ενώ μου είχανε πεί οτι θα το παραλάβω το αργότερο στις 04/02, το παρέλαβα στις 05/02 και αυτό γιατί καθυστέρησε η μεταφορική με την οποία συνεργάζεται η dell..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...