CompHeller Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Ε να μη κάνω και εγώ 2 ερωτήσεις τώρα? 1. Μιλάμε πάντα για 32bit? Η παίρνει και vista 64 πχ 2. Τα ηχειάκια του πως τα πάνε? Να υποθέσω καλύτερα απο τα κοινά laptop? Στις 2 +1 δώρο Η ιεραρχία στα laptop της Dell πάει Precision Latitude Inspiron Vostro ??? Έκανα πριν μια σύνθεση για ένα vostro με παρόμοια πράγματα που έβαλες στο Inspiron και μου βγήκε 1500. Πιστεύω να το πάρω με 1250-1300 Αλλα τι διαφορές θα έχει με ένα inspiron ? Μόλις είδα και κάτι κουφό... Τα 4gb ram για το vostro κάνουν 160 ευρά και για το inspiron 300 ... τις ίδιες δεν φοράνε?
rem_rem Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δηλαδή αν κάνεις φορματ και περάσεις τα XP λες να έχεις προβλημα με τα συστήματα του laptop???Χάνεις την εγγήυση αν κανεις φορματΑλήθεια πουλάει η Dell σε ιδιώτες στην Ελλάδα??? Ναι μπορεί αν θέλει. Καλό είναι να τα περάσει σε άλλο partition και να είναι dual boot . H διαδικασία είναι αυτή περίπου όπως και στο 1330 και μπορείς να τη βρεις εδώ http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=153941 Φυσικά και πουλάει σε ιδιώτες, αν και δε συμφέρει οικονομικά
rem_rem Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Ε να μη κάνω και εγώ 2 ερωτήσεις τώρα? 1. Μιλάμε πάντα για 32bit? Η παίρνει και vista 64 πχ 2. Τα ηχειάκια του πως τα πάνε? Να υποθέσω καλύτερα απο τα κοινά laptop? 1. Τρέχει φυσικά και 64 bit, αξιοποιεί και τα 4 GB μνήμη 2. Από ήχο μέτρια, τίποτε το ιδιαίτερο. Με την SigmaTel κάρτα που έχω. Δεν ξέρω τι κάνει η Creative..
arisscho Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Όντως από ήχο τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν πιστεύω πως μπορεί να ισχύει το οτι χάνεις την εγγύηση αν κάνεις φορμάτ. Η εγγύηση είναι για το hardware, δεν έχει καμία σχέση με το software του υπολογιστή
CompHeller Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Thanks αλάνια Και σχετικά με την επιλογή Precision Latitude Inspiron Vostro τι γίνετε? Έριξα μια ματιά και ζαλίστηκα γμτ
michalis2610 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Thanks αλάνια Και σχετικά με την επιλογή Precision Latitude Inspiron Vostro τι γίνετε? Έριξα μια ματιά και ζαλίστηκα γμτ Αυτής της μορφής λίστες υπάρχουν μόνο στη φαντασία μας. Το τι είναι καλύτερο για εσένα εξαρτάται μόνο από τις ανάγκες σου. Τι χρειάζεσαι ? Πχ αν χρειάζεσαι ένα πραγματικά φορητό και ελαφρύ μηχάνημα τότε αυτομάτως τα 17'' η ακόμα και τα σούπερ εξοπλισμένα και βαριά 15,4'' είναι στο τέλος της λίστας μας.
CompHeller Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 συμφωνώ μαζί σου αλλα και πάλι είναι μπερδεμένα ... Πχ ένα σύστημα ίδιο μπορείς να κάνεις και με τα 4 ... Τότε πια θα είναι η διαφορά? Ποιοτικότερα keyboards - pads - build in quality κτλ?
lamarko Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 παιδια αν είναι δυνατόν με το που κάνεις φορματ και βάζεις xp να χάνεις την εγγύηση...σιγά που θα ρωτήσω τι θα βάλω στο pc μου...εγω αν βρω drivers θα βάλω χωρίς καμία σκέψη...
CompHeller Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Σίγουρο αυτό??? ετοιμάζομαι να ζητήσω προσφορά και έλεγα να βάλω τα 4 χρόνια support... Αν είναι να τα χάσω μη τα πληρώνω τσάμπα
panos2000gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Σίγουρο αυτό??? ετοιμάζομαι να ζητήσω προσφορά και έλεγα να βάλω τα 4 χρόνια support... Αν είναι να τα χάσω μη τα πληρώνω τσάμπα Δεν παίζει αυτό.... το λειτουργικό σύστημα είναι άσχετο με την εγγύηση!
rem_rem Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Thanks αλάνια Και σχετικά με την επιλογή Precision Latitude Inspiron Vostro τι γίνετε? Έριξα μια ματιά και ζαλίστηκα γμτ 1. Ιεραρχείς τις ανάγκες σου (δηλ. τι θάλεις να κάνεις) 2. Αξιολογείς τα οικονομικά σου (δηλ. πόσα δίνεις) 3. Με βάση τα παραπάνω κάνεις μια έρευνα αγοράς 4. Αποφασίζεις... 5. Παίρνεις αυτό που αποφάσισες με τις συνέπειες της απόφασής σου. 6. Τέλος. ΥΓ. Με το ρυθμό παλαίωσης Laptop πάνω από τρία χρόνια δεν πάει..
CompHeller Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Οκ συμφωνώ, αλλά όπως είπα και πριν .. Άν ένα συγκεκριμένο σύστημα (ίδια μνήμη, επεξεργ. σκληρό etc) μπορείς να το κάνεις πχ και με τα 4 μοντέλα ... Precision Latitude Inspiron Vostro Τότε πια θα είναι η διαφορά?
michalis2610 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Οκ συμφωνώ, αλλά όπως είπα και πριν .. Άν ένα συγκεκριμένο σύστημα (ίδια μνήμη, επεξεργ. σκληρό etc) μπορείς να το κάνεις πχ και με τα 4 μοντέλα ... Precision Latitude Inspiron Vostro Τότε πια θα είναι η διαφορά? 1. Ιεραρχείς τις ανάγκες σου (δηλ. τι θάλεις να κάνεις)2. Αξιολογείς τα οικονομικά σου (δηλ. πόσα δίνεις) Η διαφορά είναι στη τιμή φυσικά. Βάση του 2 καταλήγεις σε ένα από τα τέσσερα.
rem_rem Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Η διαφορά είναι στη τιμή. Βάση του 2 καταλήγεις σε ένα από τα τέσσερα Σωστά... και στο στυλ επίσης
CompHeller Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Ναι ρε παιδιά το καταλαβαίνω αυτό Να το πάμε λίγο πιο βαθιά ... Ας πούμε οτι με παίρνει να πάω για το ακριβότερο από τα 4 ... Τι κερδίζω? Καλύτερα πλαστικά? καλύτερα κουμπιά στο πληκτρολόγιο, καλύτερη μπαταρία?? Τι είναι αυτό που δικαιολογεί την διαφορά? Η αλλιώς άμα πάρω αυτό που βγαίνει φθηνότερα τι χάνω??? Αν είναι κάτι σημαντικό και αξίζει τα παραπάνω οκ ... Αλλα αν η διαφορά είναι πχ οτι στο ένα μπορείς να διαλέγεις χρώμα ενώ το άλλο το παίρνεις αναγκαστικά σε μαύρο τότε για μένα δεν αξίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.