rem_rem Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 ρε παιδια μια ερωτηση.υπαρχει περιπτωση να αγορασω κατι με δοσεις απο την dell?εσεις ντουκου τα δωσατε ολοι σας?πολυ καλη η τιμη πιστευω για το συστηματακι σου Και με δόσεις -ίσως και άτοκες- με κάρτα.
gefountoul Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 'Εχουμε και το ίδιο configuration Απλά αν πάθει κάτι και έρθει ένας βλαμμένος Ινδός με Αγγλική προφορά για να το φτιάξει....πέτα τον από το παράθυρο και μην τον αφήσεις να το ακουμπήσει Μια χαρά θα σου είναι φίλε....γκαντέμης είμαι απλά εγώ!! Λοιπόν παίδες μόλις μου ήρθε το μηχανηματάκι..Σαν πρώτη εντύπωση μπορώ να πώ οτι απλά έχω μείνει άφωνος..Το μηχάνημα δείχνει πολύ στιβαρό και δεμένο(συγκριτικά με Toshiba που είχα). Η αίσθηση που σου δίνει είναι οτι κάποιος ασχολήθηκε πολύ μαζί του να το σχεδιάσει. Ο ήχος του αρκετά καλός θα έλεγα και από ταχύτητα δεν παίζεται(είχα καλομάθει σε μονοπύρηνο στα 1,8). Φαντάζομαι μόλις του βάλω και τα Ubuntu θα φυσάει. Αυτό που παρτήρησα είναι ότι όταν παίζει κάποιος ήχος και βγάζεις το dvd aπό τη θύρα του κρασαρει ο ήχος του για λίγο. Το πληκτρολόγιο δείχνει πολύ καλό και σταθερό. Η οθόνη που θα δώ τον κωδικό ή εστω να καταλάβω ποιας εταιρίας είναι? η αλίθεια ειναι οτι δεν είναι αρκετί φωτεινή (ή οσο θα την περίμενα τουλάχιστον). Τώρα για λοιπές λεπτομέριες θα δώ. Μόλις μια ώρα το χω στα χέρια μου και όπως καταλαβαίνεται έχω αρπάξει λίγο.. ΑΑΑ και ο σκληρός του κάποιες στιγμές κάνει αρκετό θόρυβο..αυτά. Ευχαριστώ
sboo Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Φαντάζομαι μόλις του βάλω και τα Ubuntu θα φυσάει. για βάλε Ubuntu και πες μας τα αποτελέσματα γιατί κι εγώ σκέφτομαι κάτι παρόμοιο...
alex2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Η οθόνη που θα δώ τον κωδικό ή εστω να καταλάβω ποιας εταιρίας είναι? η αλίθεια ειναι οτι δεν είναι αρκετί φωτεινή (ή οσο θα την περίμενα τουλάχιστον). Θα πας στο device manager -> Monitors -> Επιλέγεις αυτό που λέει Generic PnP monitor Δεξί κλικ properties-> Details -> Hardware ids Και αυτός είναι ο κωδικός της συσκευής σου.
gefountoul Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Θα πας στο device manager -> Monitors -> Επιλέγεις αυτό που λέει Generic PnP monitorΔεξί κλικ properties-> Details -> Hardware ids Και αυτός είναι ο κωδικός της συσκευής σου. Μόλις το κόιταξα και μάλλον είμαι άτυχος. sec3157.. Γιαυτό μου έκανε μάλλον εντύπωση η φωτεινότητα ότι δεν με ικανοποιούσε. Το έχω στο μεγιστο για να πώ ότι κάτι γίνεται..Τελικα ακόμα και η Dell USA κάνει λάθη. Το ρισκάρεις όμως να την αλλάξεις τώρα? θα αφήσω μάλλον να περάσει λίγος καιρός και αν δώ οτι γίνεται κουραστική πάει για άλλαγμα. Ευχαριστώ για τις οδηγίες.
alex2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Τι να πω...ατυχία. Θα σου πρότεινα τώρα που είναι νωρίς να ζητήσεις αντικατάσταση γιατί μετά από καιρό δεν ξέρω αν θα στην κάνουν.
gefountoul Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Τι να πω...ατυχία. Θα σου πρότεινα τώρα που είναι νωρίς να ζητήσεις αντικατάσταση γιατί μετά από καιρό δεν ξέρω αν θα στην κάνουν. Θέλω να ζητήσω αλλαγή αλλά λέω να περιμένω καλοκαίρι που θα μαι Ελλάδα γιατι με τους Αγγλους δεν ξέρω, κάτι δεν με τραβάει. Τουλάχιστον με τους δικούς μας μπορείς να βριστείς και άνετα..χα χα..
rem_rem Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Θέλω να ζητήσω αλλαγή αλλά λέω να περιμένω καλοκαίρι που θα μαι Ελλάδα γιατι με τους Αγγλους δεν ξέρω, κάτι δεν με τραβάει. Τουλάχιστον με τους δικούς μας μπορείς να βριστείς και άνετα..χα χα.. Προφανώς αστειευεσαι. Αποκλείεται να γίνει αλλαγή μετά από τόσο καιρό.
vsls Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Παιδια επειδη δεν ξερω που ακριβως ειναι στο θεμα, οι LPL0301 οθονες (WXGA 1280x800) ειναι οι καλυτερες για το 1530?
rem_rem Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Παιδια επειδη δεν ξερω που ακριβως ειναι στο θεμα, οι LPL0301 οθονες (WXGA 1280x800) ειναι οι καλυτερες για το 1530? Όντως οι LPL0301 είναι LG και είναι οι καλύτερες WXGA για 1530. Μάλλον πρέπει να χαμηλώσεις λίγο τη φωτεινότητα.
vsls Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ωραια! Δεν το εχω εδω οποτε θα το ελεγξω αργοτερα για τις ρυθμισεις. Ενα τελευταιο για οσους ξερουν, εκανα την αγορα απο Multirama, για εγγυηση ειπαν οτι ισχυει η αποδειξη. Χρειαζεται να κανω καποια online registration στην Dell? Η απλα οταν χρειαστω service μου ζητανε τοτε κωδικους κλπ?
alex2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ακριβώς από κάτω από το laptop έχει το service tag. Εγώ μόνο αυτό χρειάστηκα.
vsls Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Thx alex2005. Αχρειαστο να ειναι. Περιμενω να δουλεψω καποια στιγμη το notebook για να γραψω εντυπωσεις!
nova Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Ωραια! Δεν το εχω εδω οποτε θα το ελεγξω αργοτερα για τις ρυθμισεις. Ενα τελευταιο για οσους ξερουν, εκανα την αγορα απο Multirama, για εγγυηση ειπαν οτι ισχυει η αποδειξη. Χρειαζεται να κανω καποια online registration στην Dell? Η απλα οταν χρειαστω service μου ζητανε τοτε κωδικους κλπ? Ωπ, μισό λεπτό! Πριν λίγες ημέρες είχα περάσει από Multirama και μου είπαν πως περίμεναν το 1530 στις 17/5 (είχαν μόνο το 1330). Τώρα, βλέπω το μήνυμά σου και - προφανώς - τα έχουν φέρει νωρίτερα. Δύο ερωτήσεις: α) η τιμή είναι αυτή που είχε δημοσιευτεί στο φυλλάδιο (?1049); β) έλεγξες τον τύπο της οθόνης πριν το πάρεις; Ευχαριστώ
gefountoul Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Προφανώς αστειευεσαι.Αποκλείεται να γίνει αλλαγή μετά από τόσο καιρό. Τελικά ακολούθησα την συμβουλή σου και πήρα τηλ στην Dell UK και αφού μίλαγα με ένα Ινδό (με πιάσαν οι φόβοι του προηγούμενου) το μόνο που κατάφερα είναι να μου πούν οτι η Dell Aγγλίας δεν έχει οθόνη με την συγκεκριμένη ανάλυση και ότι δεν είναι σίγουρο οτι θα μου φέρουν LG και κάτι τέτοιες ιστορίες. Ρε παιδιά μήπως εγώ είμαι καχύποπτος? ανεβάζω μια φωτό με full bright να μου πείτε την αποψή σας σε φωτεινότητα δωματίου ψιλοχαμηλή. Ευχαριστώ 100_0790.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.