arisscho Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Η Samsung οθόνη έχει καταργηθεί. (Σίγουρα στο εξωτερικό, αλλά απ' ότι ξέρω και στην Ελλάδα) Φίλε Iorulezz με σένα τελικά τι είχε γίνει? Σου είχανε βάλει LG ή ακόμα με την Samsung είσαι?
dimoss Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εχει κανείς πρόβλημα με το express card slot? Βάζω μέσα το stick ms-pro μέσω της θήκης ms-duo και το αναγνωρίζει κανονικά. Εντούτοις όταν πάω να δώ τα περιεχόμενα του stick μου βγάζει μήνυμα "Insert the card..." Πως συμβαίνει αυτό? Όσο για την Samsung οθόνη μάλλον με βλέπω να ανεβαίνω στην Dell.
disqualified Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εχει κανείς πρόβλημα με το express card slot?Βάζω μέσα το stick ms-pro μέσω της θήκης ms-duo και το αναγνωρίζει κανονικά. Εντούτοις όταν πάω να δώ τα περιεχόμενα του stick μου βγάζει μήνυμα "Insert the card..." Πως συμβαίνει αυτό? Όσο για την Samsung οθόνη μάλλον με βλέπω να ανεβαίνω στην Dell. δεν ξερω τι προβλημα εχεις αλλα εχεις μπερδεψει τo memory card slot με την express card slot
gagvas Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου ως νέος κάτοχος XPS 1530 : 1) Το μηχάνημα είναι πράγματι καλοφτιαγμένο 2) Κουμπιά, εμφάνιση, λειτουργικότητα, ολα ΟΚ 3) Μου τη σπάει λίγο το led του δίσκου το οποίο δεν φαίνεται καθόλου εκεί που το έχουν βάλει 4) Μου έλαχε κι εμένα η SE3350. Δεν είχατε δίκιο στις περιγραφές σας. Η οθόνη δεν είναι άσχημη. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ !!! Γίνεται χαμός από bleeding στην κάτω πλευρά. Μόλις τη δεις, γυρίζεις το καπάκι από την πάνω πλευρά για να βρεις από που μπήκε η σκόνη κι έγινε τόσο grainy ... 5) Τη Δευτέρα θα γίνει χαμός. Εχω βγει από τα ρούχα μου με τόσα λεφτά που έδωσα. Τελικά υπάρχει κανείς που κατάφερε να αντικαταστήσει τη Samsung με οποιαδήποτε άλλη της προκοπής; Εστω και μετά από 10 αλλαγές;;;; Βοήθεια βρε παιδιά. Ψάχνω για επιχειρήματα γιατί είμαι πυρ και μανία ....
rem_rem Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Κοιτάξτε. Πρακτικά δε γίνεται τίποτε με όλα αυτά. Απολύτως. Η samsung είναι χάλια. Απλά κοιτάξτε τις φωτογραφίες μου από τα δύο XPS και θα καταλάβετε τι εννοώ. Και έχω πάρα πολλές. Να ζητήσεις άμεση αντικατάσταση της οθόνης απαιτώντας LG. Ή ακόμα καλύτερα νέο λαπτοπ. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=234596&page=29
Flower_24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι νέο μέλος στο forum σας και από ότι βλέπο είναι πολύ καλό Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να παραγγείλω από εξωτερικό (Αμερική) Lap-top και να ζητήσω να μου βάλουν Ελληνικά windows? Και δεύτερον, οι τιμές είναι αυτές που αναγράφονται στο site τους; Δηλαδή απλώς κάνουμε μετατροπή του δολλαρίου σε Ευρώ; Ευχαριστώ...
michalis2610 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να παραγγείλω από εξωτερικό (Αμερική) Lap-top και να ζητήσω να μου βάλουν Ελληνικά windows? Ολοι θα το θέλαμε αλλα δεν γίνεται. Για καμία εταιρεία.
Flower_24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ΟΚ φίλε μου, εννοείς ότι δεν θα μου βάλουν Windows τα Ελληνικά, αλλά παραγγελεία απο εξωτερικο μπορώ να κάνω με τις τιμές που αναγράφονται; Να σαι καλά!
michalis2610 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Με συγχωρείς, δεν ήμουν σαφής. Εννοώ ότι δεν μπορείς να παραγγείλεις φορητό από το site καμίας εταιρείας από το εξωτερικό (HP, Dell, IBM κτλ.) και να ζητήσεις να στο στείλουν Ελλαδιστάν. Δεν γίνεται. Με τις τιμές που ισχύουν στις ΗΠΑ όλοι θα ήθελαν να γίνεται αλλά... Γενικά ο μόνος σίγουρος τρόπος να πάρεις laptop από ΗΠΑ χωρίς να πληρώσεις τα τελωνικά κερατιάτικα, είναι φέρνοντάς το ο ίδιος ή μέσω κάποιου γνωστού/φίλου στο χέρι (σαν χειραποσκευή). Λυπάμαι που σε απογοητεύω.
alex2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Καλησπέρα ξέθαψα αυτό το θεματάκι για μία ερώτηση. Υπάρχει ελπίδα να δουλέψουν τα media buttons με οτιδήποτε άλλο εκτός από WMP?? Το ψάχνω αλλά δεν βλέπω φως. EDIT: Το βρήκα τελικά .... τουλάχιστον για Winamp. Όποιος ενδιαφέρεται: http://www.winamp.com/plugins/details/146178
alex2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς παιδιά....αλλά εμένα μου βγήκε τελείως μπούρδα το μηχάνημα. Πέμπτη το πήρα και πριν 10 λεπτά μου χάλασε....κολλημένη οθόνη,δεν κουνιόταν τίποτα(ούτε mouse) το έκλεισα από το κουμπί και τώρα δεν μπαίνει ούτε στα bios. Τίποτα μαύρη οθόνη γ**** την τύχη μου. Ξέρει κανείς αν καλύπτομαι στην Αγγλία?? Το παρήγγειλα από την Ελλάδα και μου ήρθε στην Αγγλία
rem_rem Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Σούπερ άτυχος θα έλεγα.. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Δικαιούσαι νέο μηχάνημα σίγουρα ή full refund επίσης σίγουρα. Διάλεξε.
gagvas Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 1) Οπως ήρθε, το επέστρεψα πίσω για πλήρη αλλαγή επειδή η οθόνη ήταν τραγική (SEC3355) 2) Σήμερα το πρωί είδα ότι από τις εφημερίδες ότι στα Multirama φέρνουν πλέον Dell. Παίρνοντας το XPS που διαφημίζουν και διορθώνοντας τον εξοπλισμό έτσι ώστε να γίνει ίδιος με τον δικό μου, αισθάνθηκα επιεικώς μα..κας διότι πάλι έβγαινε φθηνότερο. Ή εγώ ήμουν ο τελευταίος ηλίθιος που αγόρασε κατευθείαν από τη Dell.gr ή έχουν ρίξει την ποιότητα (που όμως; ) προκειμένου να μειώσουν τις τιμές. Θέλω να πιστεύω ότι ισχύει το δεύτερο. 3) Αυτός που μου πούλησε το μηχάνημα έχει ήδη απολυθεί από τη Dell ....
rem_rem Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 1) Οπως ήρθε, το επέστρεψα πίσω για πλήρη αλλαγή επειδή η οθόνη ήταν τραγική (SEC3355)2) Σήμερα το πρωί είδα ότι από τις εφημερίδες ότι στα Multirama φέρνουν πλέον Dell. Παίρνοντας το XPS που διαφημίζουν και διορθώνοντας τον εξοπλισμό έτσι ώστε να γίνει ίδιος με τον δικό μου, αισθάνθηκα επιεικώς μα..κας διότι πάλι έβγαινε φθηνότερο. Ή εγώ ήμουν ο τελευταίος ηλίθιος που αγόρασε κατευθείαν από τη Dell.gr ή έχουν ρίξει την ποιότητα (που όμως; ) προκειμένου να μειώσουν τις τιμές. Θέλω να πιστεύω ότι ισχύει το δεύτερο. 3) Αυτός που μου πούλησε το μηχάνημα έχει ήδη απολυθεί από τη Dell .... Αυτό το τελευταίο τι σημαίνει; Τι σχέση έχει ο υπάλληλος με το μηχάνημα; Θα μας τρελάνεις;
alex2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Σούπερ άτυχος θα έλεγα..Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Δικαιούσαι νέο μηχάνημα σίγουρα ή full refund επίσης σίγουρα. Διάλεξε. Ναι δυστυχώς αυτό με διακρίνει....η γκαντεμιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά πάρω από την Dell τίποτα. Όχι πως δεν συμβαίνουν αυτά σε όλες τις εταιρίες αλλά εμένα σε αυτήν μου έτυχε. Το Fujitsu Siemens Celeron 1.3 ...3 ετών με 900 ευρώ ακόμα δουλεύει....και το Dell των 1700? άντεξε 3 μέρες. Κρίμα γιατί και από εδώ αλλά και από τις πρώτες εντυπώσεις του υπολογιστή νόμιζα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Το μόνο που ελπίζω είναι να με καλύπτει η εγγύηση εδώ. Πάντως μπήκα στο chat του Αγγλικού support και δεν με έβαζε μέσα γιατί λέει ότι το έχω παραγγείλει από άλλη χώρα. Κακός οιωνός.... δεν ξέρω αν έχουν ακούσει ποτέ χρ***πα***ιες οι Άγγλοι αλλά αν δεν έρθουν σε δύο μέρες θα τις ακούσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.