nektar13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα με την 1400Χ900 και ναι είναι LG Το τι άγχος έφαγα μέχρι να το ανοίξω να δω τι οθόνη έχει δεν περιγράφεται!
nektar13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω μια βλακία? Είναι νορμάλ που έχω ιταλικό πληκτρολόγιο (εννοώ διάταξη - κουμπάκια). Δεν είχα ζητήσει κάτι τέτοιο αλλά στην προσφορά που μου έστειλαν όντως έχει ιταλικό αλλά δεν το είχα προσέξει
dimoss Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα με την 1400Χ900 και ναι είναι LG Το τι άγχος έφαγα μέχρι να το ανοίξω να δω τι οθόνη έχει δεν περιγράφεται! Τυχεράκια. Εγώ έχω φάει το παλτό με την Samsung. Είμαι στην Γαλλία τώρα και είδα έναν 1330 με LG και κατάλαβα αμέσως την διαφορά από την δικιά μου... Θα μπω σε μπελάδες...
desmios Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ρε παιδια εμενα στο m1330 γραφει MONITOR/LCD2306 Απο μια προχειρη ματια ειδα οτι προκειται για TOSHIBA. Ειναι ενταξει;
gefountoul Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Τελικά μήπως γνωρίζει να μου πει κάποιος περίπου τα έξοδα αποστολής απο Αμερική σε Ελλάδα?
tab0u Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα στη Dell?Από το πρωί καλώ στο 2108129800 και είναι κατηλειμμένο.Εγώ πως θα παραγγείλω τώρα?
poodle Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα στη Dell?Από το πρωί καλώ στο 2108129800 και είναι κατηλειμμένο.Εγώ πως θα παραγγείλω τώρα? Αν καταφέρεις να παραγγείλεις μέσω Dell, να μας το πεις! Διάβασε μερικά post πιο πάνω για Vodafone. Δοκίμασα σήμερε στην Vodafone στο Mall, δεν ξέρανε τίποτα. Γράψανε τα στοιχεία μου για να μάθουν και να με ειδοποιήσουν.
tab0u Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Όντως στην Vodafone δεν ξέρουν τίποτα για το θέμα.Πηγα και ρώτησα σε 2 καταστήματα των Αμπελοκήπων,αλλά τζίφος!!
mythos97 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Καλημέρα σε όλους. Το συγκεκριμένο thread το ξεζούμισα κυριολεκτικά προτού προχωρήσω σε παραγγελία για τον DELL XPS 1530. Κάπου έκει άρχισε και η οδύσσεια μου, αφού λόγω της αναδιοργάνωσης της DELL με στέλνανε από τον ένα πωλήτη στον άλλο. Τα 2 βασικά στοιχεία που με έκαναν να προχωρήσω στην αγορά ήταν η οθόνη με ανάλυση 1680x1050 και ο σκληρός δίσκος με 7200 rpm. Πλέον επειδή βλέπω ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με την οθόνη και πιθανόν να έρθει στα χέρια μου Samsung οθόνη σκοπεύω να ακυρώσω την παραγγελία αφού μίλησα με την υπεύθυνη πωλήσεων της DELL η οποία με διαβεβαίωσε ότι εφόσον δεν υπάρχει κάποια οδηγία για το γεγονός ότι οι Samsung έχουν πρόβλημα, ακόμα και αλλαγή να γίνει πιθανότατα να τοποθετηθεί εκ νέου Samsung οθόνη, κάτι το οποίο προφανώς και δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Για αυτό πλέον ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε κάποιο άλλο μοντέλο το οποίο να πληρεί τις προϋποθέσεις της ανάλυσης και ταχύτητας του σκληρού δίσκου; Ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια που μου δώσατε μέσα από αυτό το thread για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων εφόσον προχωρούσα στην παραγγελία του συγκεκριμένου φορητού.
iorulezz Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Η Samsung οθόνη έχει καταργηθεί. (Σίγουρα στο εξωτερικό, αλλά απ' ότι ξέρω και στην Ελλάδα)
mythos97 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Συγγνώμη που επανέρχομαι απλά επειδή ήδη έχω βάλει την ακύρωση της παραγγελίας, iorulezz ήθελα να ξέρω πόσο έγκυρη πηγή είναι αυτή από την οποία ξέρεις ότι έχουν καταργηθεί οι samsung οθόνες. Εφόσον είναι σίγουρο, τότε δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσω σε ακύρωση της παραγγελίας αφού αυτό ήταν το μόνο πρόβλημα μου. Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη σου απάντηση.
tasos9791 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Συγγνώμη που επανέρχομαι απλά επειδή ήδη έχω βάλει την ακύρωση της παραγγελίας, iorulezz ήθελα να ξέρω πόσο έγκυρη πηγή είναι αυτή από την οποία ξέρεις ότι έχουν καταργηθεί οι samsung οθόνες. Εφόσον είναι σίγουρο, τότε δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσω σε ακύρωση της παραγγελίας αφού αυτό ήταν το μόνο πρόβλημα μου. Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη σου απάντηση. Εγω πάντως φιλε mythos97 παρέλαβα τον XPS την περασμένη Δευτέρα με την οθόνη την 1680 την Samsung αλλα..χωρις κανένα απολύτως πρόβλημα!Οπως εχει αναφερθει και νωριτερα δεν ειναι όλες οι Samsung άχρηστες..Κατα τ'αλλα το μηχανάκι φυσάει...
poodle Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Η Samsung οθόνη έχει καταργηθεί. (Σίγουρα στο εξωτερικό, αλλά απ' ότι ξέρω και στην Ελλάδα) Αυτό το έχουν ξαναπεί και άλλες φορές, αλλά συνεχίζανε και τις βάζανε. Αν είσαι τυχερός παίρνεις LG. (ή AUO που βάζουν τελευταία, και μάλλων είναι καλύτερες από Samsung) Κάτι ακούστηκε και για έλλειψη LG... Έκανα μια βόλτα από Mall, κλπ. Είδα και άλλες μάρκες με το ίδιο πρόβλημα. Και όπου μπορούσα να μπω στον πίνακα ελέγχου έβρισκα SEC σε προβληματικές οθόνες, LG ή AUO στις καλές.
iorulezz Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μου το είπε ο τεχνικός που ήρθε να μου κάνει την αλλαγή οθόνης. Οι samsung (SEC) που βάζουν τώρα είναι διαφορετικές από τις ελλατωματικές προηγούμενες.
poodle Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μου το είπε ο τεχνικός που ήρθε να μου κάνει την αλλαγή οθόνης. Οι samsung (SEC) που βάζουν τώρα είναι διαφορετικές από τις ελλατωματικές προηγούμενες. Ναι, καλά...Τους αλλάξανε κωδικό (V2 νομίζω τους λένε), και είναι το ίδιο προβληματικές. Αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες απ΄το θέμα How do you fix my grainy screen στο Notebookreview.com θα το δεις. Επίσης, όταν παράγγειλα το δικό μου ο πωλητής μου είπε ότι δεν βάζουν πια Samsung, και όταν το παρέλαβα με Samsung, και του το είπα, μου απάντησ: Εγώ έτσι ήξερα. Εσύ απλά ήσουν τυχερός που σου ήρθε LG για αλλαγή. Εμένα μου ήρθαν δύο φορές Samsung, συν το μηχάνημα που μετά απ'αυτό μου στείλανε για αλλαγή επίσης με Samsung. Και κάπου φοβάμαι ότι απλά τις ανακυκλώνουν: την βγάζουν απ'το δικό μου XPS, πάει στην αποθήκη, και μετά σε κάποιον άλλο "τυχερό".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.