Προς το περιεχόμενο

Dell XPS 1530 review

iorulezz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους. Επιτέλους παράγγειλα κι εγώ αυτόν τον μικρό πειρασμό. Το καλό είναι ότι βρήκα άκρη(θείος) και το παράγγειλα απο Αμερική με χαρακτηριστικά:

Intel® Core™ 2 Duo Processor T9300 (2.5GHz/800Mhz FSB, 6MB Cache)

Genuine Windows Vista® Ultimate (PRODUCT) RED

4GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms)

High Resolution, glossy widescreen 15.4inch LCD (1440x900) & 2.0 MP

256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT

200GB 7200RPM SATA Hard Drive

Integrated Sound Blaster Audigy HD Software Edition

Dell Wireless 1490 802.11a/g Mini Card

3Yr In-Home Service, Parts Labor, 24x7 Phone Support

και το καλύτερο από όλα με μόνο 1300euro . Διάλεξα τη συγκεκριμένη οθόνη γιατί απότι κατάλαβα οι 1600 έχουν κάποια προβλήματα και δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω. Η μόνη ερώτηση που έχω είναι αν γνωρίζει κάποιος τι χρεώσεις παίζουν με τις μεταφορές (Αμερική-Ελλάδα) και αν θα χρεώσουν παραπάνω λόγω laptop. To μηχάνημα θα ειναι Ελλάδα σε κανα 2βδόμαδο. Ευχαριστώ.

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το παράγγειλα απο το site της dell USA (http://www.dell.com). Η τιμή το ξέρω οτί είναι τέλεια. Η dell ελλάδας για τα ίδια χαρακτηριστικά μου ζήταγε 1650 στην απλή έκδοση και όχι στην red. Αν κάποιος έχει εμπειρία απο τελωνίο ας πεί.

Η dell Αμερικής έχει μια προσφορά που λήγει 18/4 και το δίνει περίπου 400ευρό κάτω. Γιαυτό και η τιμή.

Δημοσ.

Δοκίμασες στο UK store πρώτα?

Mιας που είπα UK

Αυτό που με τρώει είναι γιατί δεν γουστάρουν οι Άγγλοι dell και τρελαίνονται για HP :/

Δημοσ.

Ναι κοίταξα και στο UK αλλά ήταν πολύ ποιο ακριβά και δεν ειχαν αυτή την προσφορά. Όσο για το 2ο επειδή σπουδάζω εκεί..μη το ψάχνεις..απλά είναι κομπλεξικοί..και όχι μόνο σε αυτό το θέμα :)

και μια ερώτηση ακόμα..θα έχουν vista 32bit. να βάλω τα 64 bit ή θα χω προβλήματα; το χει δοκιμάσει κανείς? παίζουν προβλήματα με drivers;

Δημοσ.

Στο UK site μου άρεσε πολύ η τιμή του vostro βασικά!!! Τo ψήνω!!!!

Αυτό με το λειτουργικό με ενδιαφέρει και εμένα...

Θα μπεί πάνω osx-86 και μάλλον xp αλλα αν είναι για 64 σκέφτομαι και τα vista (είχα κακή εμπειρία με xp64)

Δημοσ.
Στο UK site μου άρεσε πολύ η τιμή του vostro βασικά!!! Τo ψήνω!!!!

Αυτό με το λειτουργικό με ενδιαφέρει και εμένα...

Θα μπεί πάνω osx-86 και μάλλον xp αλλα αν είναι για 64 σκέφτομαι και τα vista (είχα κακή εμπειρία με xp64)

Όταν λές κακή εμπειρία? γτ σκεφτόμουν για dual boot και να βάλω xp64..

Δημοσ.

Είχαν διάφορες ασυμβατότητες (soft - hard) και δεν ήταν σταθερά γενικά...

Τώρα ίσως να έχει αλλάξει αυτό αλλά έχω ενα ψυχολογικό απο τότε άρα δεν ξανατολμάω ;p

Δημοσ.

Σήμερα πήρα τηλ. την DEll επειδή είχα ζητήσει προσφορά και δεν μου ήρθε τίποτα. Η κοπέλα στο κέντρο μου είπε ότι σαν ιδιότης θα πρέπει να παραγγείλω μέσο Internet (αυτό δεν δουλεύει της απάντησα...ναι προσπαθούμε να το φτιάξουμε μου είπε πάνω κάτω), ή μέσω καταστημάτων Vodafone που έχουνε σύμβαση. Μετά από ερωτήσεις μου έμαθα ότι η Vodafone θα μας δίνει τις τιμές που θα μας έδινε και ο πωλητής. Πήγα και εγώ στην Vodafone της περιοχής μου. Η υπάλληλος μου πρότεινε συγκεκριμμένων προδιαγραφών μηχάνημα, για διαμόρφωση δεν είχε ιδέα. Θα πρέπει αργότερα να ρωτήσω τον υπεύθυνο...

Δημοσ.

poodle ακριβώς το ίδιο έγινε και με εμένα!

Μετά ζήτησα τον υπάλληλο που 8α μου έκανε την προσφορά και μου είπαν ότι λύθηκε η συνεργασία μαζί του :(

Λές να τους έβαζε μέσα με της προσφορές που έδινε? Κατέβαζε πολύ την τιμή. Τώρα οι τιμές στο site είναι πολύ χάλια.

Άρα βλέπω Dell UK

Δημοσ.
poodle ακριβώς το ίδιο έγινε και με εμένα!

Μετά ζήτησα τον υπάλληλο που 8α μου έκανε την προσφορά και μου είπαν ότι λύθηκε η συνεργασία μαζί του :(

Λές να τους έβαζε μέσα με της προσφορές που έδινε? Κατέβαζε πολύ την τιμή. Τώρα οι τιμές στο site είναι πολύ χάλια.

Άρα βλέπω Dell UK

Ο δικός μου πωλητής απλά δεν ήταν στο γραφείο του. Τώρα στη δελίδα τους δεν υπάρχει καν το κουμπί για διαμόρφωση. Και είπα να παραγγείλω δεύτερο XPS παρά την φάπα που έφαγα με την SEC3350 οθόνη μιας και ο φορητός του γιου μου τά'πεξε.Και είναι φοιτητής και ήδη έχασε δύο εργασίες του. Όπότε ήθελα το άμεσο σέρβις της Dell για να μην την ξαναπάθει. Υπάρχει εναλλακτική λύση?

Dell UK πως?

Δημοσ.

Απο dell UK αν καταλήξω να το πάρω απο εκεί θα στείλω τα χρήματα σε δικό μου άνθρωπο να μου το αγοράσει και να μου το στείλει πίσω..

Δεν ξέρω αν γίνεται να ψωνίσεις με την μία, λογικά είναι σαν την apple ..

Πολύ μπέρδεμα!

Και για denovo ψήνομαι και για macbook και τώρα μπήκε και η HP στο κεφάλι .. βάλε και το dell άντε βρές άκρη.

Για μια μέρα ρε γμτο έχασα την προσφορά! Θα μου το έβγαζε είπε σχεδόν το ίδιο με UK

Δημοσ.
Σήμερα πήρα τηλ. την DEll επειδή είχα ζητήσει προσφορά και δεν μου ήρθε τίποτα. Η κοπέλα στο κέντρο μου είπε ότι σαν ιδιότης θα πρέπει να παραγγείλω μέσο Internet (αυτό δεν δουλεύει της απάντησα...ναι προσπαθούμε να το φτιάξουμε μου είπε πάνω κάτω), ή μέσω καταστημάτων Vodafone που έχουνε σύμβαση. Μετά από ερωτήσεις μου έμαθα ότι η Vodafone θα μας δίνει τις τιμές που θα μας έδινε και ο πωλητής. Πήγα και εγώ στην Vodafone της περιοχής μου. Η υπάλληλος μου πρότεινε συγκεκριμμένων προδιαγραφών μηχάνημα, για διαμόρφωση δεν είχε ιδέα. Θα πρέπει αργότερα να ρωτήσω τον υπεύθυνο...

Στην DELL δε σου εδωσε καποιον πωλητη ο οποιος να σου πει να του στειλεις mail με τις προδιαγραφες του μηχανηματος που θες?

Δημοσ.
Στην DELL δε σου εδωσε καποιον πωλητη ο οποιος να σου πει να του στειλεις mail με τις προδιαγραφες του μηχανηματος που θες?

Αυτό το είχα κάνει από Δευτέρα, αλλά δεν μου ήρθε η προσφορά. Το προσωπικό του τηλέφωνο δεν το σηκώνει ο πωλητής, στο μύνημα που του άφησα στον τηλεφωνητή δεν απάντησε, και απ'το κέντρο δεν δίνουν πωλητές αν είσαι ιδιότης. Πάντως πήρα σήμερα τηλ. την Vodafone και μου επιβεβαίωσαν ότι μπορούν να κάνουν διαμόρφωση μηχανήματος, αλλά αυτό είναι κάτι καινούριο και σε πολλά καταστήματα δεν το ξέρουν. Μου είπαν αν πάω στο κατάστημα και δεν βγάλω άκρη να πάρουν τηλ. από εκεί την γραμμή υποστήρηξης που έχουν.

Αν κάποιος βγάλει άκρη, ασ το γράψει! Εγώ περιμένω νεότερα απ΄το κατάστημα τησ περιοχής μου αύριο.

Επίσης έπαιξα λίγο με το product red στην σελίδα της Dell Ιταλίας.

Έβγαλα 1558 ευρώ με Τ9300, 4GB μνήμη, 1440 Χ 900 οθόνη, κάρτα γραφ. 8600, 250'αρι σκληρό, 4 χρόνια σέρβις,μπλούτουθ,ασύρματη...Η τιμή τελική, με φόρο, έξτρα πληρώνουν μόνο μεταφορικά. Αλλά μιας και έχουμε Dell εδώ, δεν μπορούν να μας στείλουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...