dimoss Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Ζήτησε αντικατάσταση ολόκληρου του xps. Εκτός αν προτιμάς να στο αποσυναρμολογήσουν τελείως για να εγκαταστήσουν την υποτιθέμενη LG της αντικατάστασης. Να ζητήσω αντικατάσταση όλου του μηχανήματος...Οκ..Αλλά αν μου κάτσει πάλι η Samsung τι γίνεται?? Επίσης πως διασφαλίζεται η αντικατάσταση με την υποτιθέμενη LG?..Θα έρθει LG ή θα είναι πάλι Samsung?
nektar13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Έτσι ενημερωτικά (ελπίζω να μην είναι και η δικιά μου samsung) φέρνουν καθόλου αντίρρηση για την αλλαγή οθόνης ή του μηχανήματος ή είναι κάτι που το έχουν δεχθεί. Να μην ανησυχώ δηλαδή? (κοίτα να δεις που ακόμα δεν το πήρα και αγχώθηκα!)
poodle Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Έτσι ενημερωτικά (ελπίζω να μην είναι και η δικιά μου samsung) φέρνουν καθόλου αντίρρηση για την αλλαγή οθόνης ή του μηχανήματος ή είναι κάτι που το έχουν δεχθεί. Να μην ανησυχώ δηλαδή? (κοίτα να δεις που ακόμα δεν το πήρα και αγχώθηκα!) Είχα παραλάβει με οθόνη grainy (1280 X 800). Την επόμενη ειδοποίησα, χωρίς δεύτερη κουβέντα κανονίσανε για αλλαγή οθόνης. Μου ήρθε μία κάπως χειρότερη. Ξανααλλάξαμε, πάλι τα ίδια.(Και οι 3 Samsung). Σ'αυτό το στάδιο μου είπαν οι ίδιοι για επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή. Επέλεξα την δεύτερη λύση. Το καινούριο μου ήρθε με άλλη ανάλυση (1680 Χ 1050) και την SEC3350. Η πιο grainy από όλες. Και δεν έχω την επιλογή να κρατήσω το προηγούμενο μηχάνημα, ούτε να ζητήσω αντικατάσταση οθόνης μέχρι να πάρουν πίσω το πρώτο. Επίσης δεν μπορώ να ζητήσω αλλαγή οθόνης σε άλλη (κατώτερη)ανάλυση. Κάπου σκέφτομαι να περιμένω για κάποιο καιρό μήπως τους τελειώσουν οι προβληματικές οθόνες, και να ζητήσω μετά αλλαγή. Πάντως, βγήκε και κάτι καλό. Το δεύτερο XPS μου ήρθε με φορτιστή που έχει γείωση, και πήρα και το πανάκι για την οθόνη που ξεχάσανε να βάλουν στο πρώτο. (Παρηγοριά στον άρρωστο..) Βγήκε καινούριο Bios (08), με χαρακτηρισμό urgent.
poodle Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δυστυχώς τις βάζει.Είμαι από τους άτυχους. Μόλις παρέλαβα το 1530 με οθόνη SEC3550...δηλαδή Samsung Είναι όντως grainy. Επίσης δεν είναι τόσο φωτεινή όσο θα περίμενα.. Τώρα τι κάνουμε? Επειδή πριν λίγη ώρα τελείωσα με το στήσιμο της ωραίας grainy οθόνης μου (μάλλων ταυτόχρονα φτιάχτηκε με το δικό σου, απλά εμένα μου ήρθε με DHL πιο γρήγορα επειδή ήταν αντικατάσταση, οπότε εγώ την "χαίρομαι" απ΄την περασμένη Πέμπτη), κάνε αναβάθμηση driver, ακόμα και αυτό που πρoτείνουν τα VIsta Update είναι καλύτερο, και παίξε με τις ρυθμήσεις NVidia Control Panel: τα χρώματα, η φωτεινότητα και η εμφάνηση της εικόνας βελτιώνονται σημαντικά. Βέβαια παραμένουν οι ¨μουτζούρες". Εγώ πάντως είπα να δοκιμάσω τον πιο καινούριο driver που βρήκα εδώ http://www.x-drivers.com/component/option,com_remository/func,select/id,8578/, μέχρι τώρα καλά πάει.
rem_rem Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Επειδή πριν λίγη ώρα τελείωσα με το στήσιμο της ωραίας grainy οθόνης μου (μάλλων ταυτόχρονα φτιάχτηκε με το δικό σου, απλά εμένα μου ήρθε με DHL πιο γρήγορα επειδή ήταν αντικατάσταση, οπότε εγώ την "χαίρομαι" απ΄την περασμένη Πέμπτη), κάνε αναβάθμηση driver, ακόμα και αυτό που πρoτείνουν τα VIsta Update είναι καλύτερο, και παίξε με τις ρυθμήσεις NVidia Control Panel: τα χρώματα, η φωτεινότητα και η εμφάνηση της εικόνας βελτιώνονται σημαντικά. Βέβαια παραμένουν οι ¨μουτζούρες".Εγώ πάντως είπα να δοκιμάσω τον πιο καινούριο driver που βρήκα εδώ http://www.x-drivers.com/component/option,com_remository/func,select/id,8578/, μέχρι τώρα καλά πάει. Κοιτάξτε. Πρακτικά δε γίνεται τίποτε με όλα αυτά. Απολύτως. Η samsung είναι χάλια. Απλά κοιτάξτε τις φωτογραφίες μου από τα δύο XPS και θα καταλάβετε τι εννοώ. Και έχω πάρα πολλές.
dimoss Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Κοιτάξτε. Πρακτικά δε γίνεται τίποτε με όλα αυτά. Απολύτως. Η samsung είναι χάλια. Απλά κοιτάξτε τις φωτογραφίες μου από τα δύο XPS και θα καταλάβετε τι εννοώ. Και έχω πάρα πολλές. Να υποθέσω ότι η μία ειναι Samsung και η άλλη LG????γιατί η διαφορά είναι εμφανής! Επίσης μια άλλη παρατήρηση. Στο δεξί μέρος υπάρχει ο διακόπτης του ασύρματου. Δίπλα του υπάρχει ένα κουμπί το λεγόμενο wi-fi catcher το οποίο υποτίθεται ότι βρίσκει τα ασύρματα δίκτυα δίπλα σου. Σε μένα αυτό το κουμπί που έχει ένα led επάνω του άναψε όταν πρωτοάνοιξα το dell και από τότε είναι συνέχεια σβηστό ενώ θα ΄΄επρεπε να είναι συνεχώς μπλε αφού στο σπίτι έχω wireless. Εντούτοις το wireless δουλεύει κανονικά. Εσείς το έχετε παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα? Σχετικά παράπονα υπάρχουν και από άλλους users της dell.
rem_rem Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Να υποθέσω ότι η μία ειναι Samsung και η άλλη LG????γιατί η διαφορά είναι εμφανής! Επίσης μια άλλη παρατήρηση. Στο δεξί μέρος υπάρχει ο διακόπτης του ασύρματου. Δίπλα του υπάρχει ένα κουμπί το λεγόμενο wi-fi catcher το οποίο υποτίθεται ότι βρίσκει τα ασύρματα δίκτυα δίπλα σου. Σε μένα αυτό το κουμπί που έχει ένα led επάνω του άναψε όταν πρωτοάνοιξα το dell και από τότε είναι συνέχεια σβηστό ενώ θα ΄΄επρεπε να είναι συνεχώς μπλε αφού στο σπίτι έχω wireless. Εντούτοις το wireless δουλεύει κανονικά. Εσείς το έχετε παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα? Σχετικά παράπονα υπάρχουν και από άλλους users της dell. Σωστά υποθέτεις...Καταλαβαίνουν όλοι ποια είναι ποια.... Έχω τρία DELL. Κανένα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.. Ρώτα την τεχνική υποστήριξη..
poodle Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Να υποθέσω ότι η μία ειναι Samsung και η άλλη LG????γιατί η διαφορά είναι εμφανής! Επίσης μια άλλη παρατήρηση. Στο δεξί μέρος υπάρχει ο διακόπτης του ασύρματου. Δίπλα του υπάρχει ένα κουμπί το λεγόμενο wi-fi catcher το οποίο υποτίθεται ότι βρίσκει τα ασύρματα δίκτυα δίπλα σου. Σε μένα αυτό το κουμπί που έχει ένα led επάνω του άναψε όταν πρωτοάνοιξα το dell και από τότε είναι συνέχεια σβηστό ενώ θα ΄΄επρεπε να είναι συνεχώς μπλε αφού στο σπίτι έχω wireless. Εντούτοις το wireless δουλεύει κανονικά. Εσείς το έχετε παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα? Σχετικά παράπονα υπάρχουν και από άλλους users της dell. Είχα διαβάσει σε φόρουμ ότι φωτάκι ανάβει μόνο όταν το μηχάνημα είναι κλειστό και πιέσεις το κουμπάκι. Όταν το μηχάνημα λειτουργεί και το πιέσεις, οι πληροφορίες εμφανίζονται στην οθόνη. (Αυτό το δοκίμασα, ανοίγει παράθυρο) Επίσης, έχετε καταλάβει αν οι ρυθμίσεις ενέργειας αφορούν μόνο την λειτουργεία με μπαταρία ? Επειδή φοβάμαι ότι και με ρεύμα την ίδια χρησιμοποιούν τα Vista, οπότε αν δεν είναι σε υψηλές επιδόσεις μειώνεται και η φωτεινότητα της οθόνης. (Κάτι τέτοιο είχε αναφερθεί και σε Vista Tweak)
dimoss Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Σωστά υποθέτεις...Καταλαβαίνουν όλοι ποια είναι ποια....Έχω τρία DELL. Κανένα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.. Ρώτα την τεχνική υποστήριξη.. Ρώτησα. Την Δευτέρα έρχονται για αλλαγή οθόνης. Είδομεν...
rem_rem Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Ρώτησα. Την Δευτέρα έρχονται για αλλαγή οθόνης. Είδομεν... Σαν φιλόλογος οφείλω να διορθώσω....Οψόμεθα.
dimoss Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Σαν φιλόλογος οφείλω να διορθώσω....Οψόμεθα. Σωστά. Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι η Samsung μου δεν είναι τόσο γκρι όσο αυτή που έχεις στην εικόνα, αλλά ούτε τόσο φωτεινή όσο η LG.
poodle Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Ρώτησα. Την Δευτέρα έρχονται για αλλαγή οθόνης. Είδομεν... Θα'θελα να μάθω τι οθόνη θα σου έρθει. Φοβάμαι ότι θα είναι Samsung. Όταν έδωσα τον κωδικό της LG που χρησιμοποιήσαν άλλοι, το σύστημα τους την έβγαλε μη διαθέσημη. Επειδή το μηχάνημα το διαλύουν αρκετά για την αλλαγή οθόνης (το'χω περάσει 2 φορές) μήπως αξίζει να ανοίξεις το κουτί με την καινούρια από πριν. Οι Samsung έχουν αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος τους με την μάρκα, και απ'αυτά που λένε άλλοι, το ίδιο και οι LG. Κάποιες Κινέζικες μόνο λέγεται ότι δεν γράφουν από πίσω μάρκα. Εγώ όταν ξαναβρεθώ σε αυτή την θέση αν δω Samsung απλά θα την στείλω πίσω χωρίς δοκιμή. Καλή επιτυχία!
rem_rem Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Σωστά.Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι η Samsung μου δεν είναι τόσο γκρι όσο αυτή που έχεις στην εικόνα, αλλά ούτε τόσο φωτεινή όσο η LG. Επειδή τις έχω δίπλα δίπλα σε βεβαιώνω ότι οι φωτογραφίες είναι εξαιρετικά ακριβείς. Η samsung είναι η SEC3350 και η LG αυτή της υπογραφής μου. Η δική σου ποια είναι; PS Αν θέλεις πιο πολλά δες εδώ http://forum.notebookreview.com/showthread.php?p=3042263&highlight=rem_rem#post3042263
tab0u Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Sorry αν έχει ερωτηθεί ξανά,αλλά δεν μπόρεσα να το βρω.Ιδιώτης μπορεί να αγοράσει Dell?Αν ναι,πως?Δέχονται συγκεκριμενο τρόπο πληρωμής?
rem_rem Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Sorry αν έχει ερωτηθεί ξανά,αλλά δεν μπόρεσα να το βρω.Ιδιώτης μπορεί να αγοράσει Dell?Αν ναι,πως?Δέχονται συγκεκριμενο τρόπο πληρωμής? 1. Γιατί να μην μπορεί; 2. Πάρε τηλέφωνο εδώ 210 812 9 800 3. Μετρητά και με κάρτα και δόσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.