Προς το περιεχόμενο

Dell XPS 1530 review

iorulezz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλέ iorulezz πολύ καλή σύνθεση ώμος η τιμή 1600 ευρώ μου φαίνετε μικρή μήπως εννοείς χωρίς τον φπα και το λοιπά έξοδα , στην ιστοσελίδα της dell μηχανήματα με κατώτερες συνθέσεις κοστίζουν περισσότερο.

1600 euro τελική τιμή με ΦΠΑ. Τόσα έδωσα σα να λέμε.

@iorulezz :

Αν μπορουσες να μας πεις και στο περιπου την αυτονομια με απλο surfing!

Έχεις δίκιο! Ξέχασα κάτι σημαντικότατο. Αυτονομία με surfing με την 6άρα μπαταρία που έχω βάλλει φτάνει άνετα τις 2,5 ώρες! Θα το δοκιμάσω καλύτερα και θα κάνω edit το αρχικό ποστ!

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Υπάρχει περίπτωση αυτό το μηχάνημα με επεξεργαστή γύρω στα 2ghz και μνήμη 2gb και σκληρό 160άρι να κοστίσει γύρω στο χιλιάρικο?

Τον έχω δει τον συγκεκριμένο και μ'αρέσει πολύ αλλά η τιμή του είναι τσουχτερή.

Δημοσ.
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Υπάρχει περίπτωση αυτό το μηχάνημα με επεξεργαστή γύρω στα 2ghz και μνήμη 2gb και σκληρό 160άρι να κοστίσει γύρω στο χιλιάρικο?

Τον έχω δει τον συγκεκριμένο και μ'αρέσει πολύ αλλά η τιμή του είναι τσουχτερή.

Δυστυχώς φίλε μου αποκλείεται. Γύρω στα 1200-1300 να υπολογίζεις.. :-(

Πάντως αξίζουν τα χρήματα απο το να πάρεις κάτι άλλο

Δημοσ.

Φίλε iorulezz το laptop έχει card reader;

Αν δεν κάνω λάθος, σε ενα άλλο forum είχες πεί οτι πήρες και τσάντα από την dell. Καλή;

Ακόμα θέλω να ρωτήσω αν δοκίμασες να παίξεις το pro evolution soccer 2008, γιατί απ'οτι κατάλαβα είσαι δικός μας! Παίζει καλα; :-)

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, σε ενα άλλο forum είχες πεί οτι πήρες και τσάντα από την dell. Καλή;

Ακόμα θέλω να ρωτήσω αν δοκίμασες να παίξεις το pro evolution soccer 2008, γιατί απ'οτι κατάλαβα είσαι δικός μας! Παίζει καλα; :-)

Παιζει τελεια με την 8600GT (dell vostro) αυτο μας ελειπε

Δημοσ.

Έχει card reader. Η τσαντα που πήρα είναι πολύ όμορφη και βολική. Ορίστε κ μια φώτο:

DicotaBacPacMission_black.jpg

Η τσάντα αυτή πήγε γύρω στα 35 euro.

Με τι μπαταρία το πήρες? Έχεις δοκιμάσεις αυτονομία?

Φοβερό μηχανάκι B)

Είναι με 6-cell μπαταρία. Έχει 2,5 ώρες καθαρό χρόνο με απλή χρήση -Ιντερνετ π.χ. - .

Παιζει τελεια με την 8600GT (dell vostro) αυτο μας ελειπε

Χαχαχαχαχα!!!! Αυτό μας έλειπε! 1440χ900 με high και δεν κολλάει μία. Στο 1680 χ 1050 ίσα που καταλλαβένεις ένα μικρο κολληματάκι στο high.

Δημοσ.
Δεν ειχε επιλογη 9cell ή απλα δεν ηθελες να εξεχει απο πισω

Επιλογή 9 cell έχει, με μικρή διαφορά στην τιμή (περίπου 30? αν θυμάμαι καλά).

Αλλά εξέχει από πίσω και δεν είναι ωραίο.. Αν δεν χρειάζεσαι τόσο μεγάλη αυτονομία μην την προτιμήσεις

Δημοσ.
Επιλογή 9 cell έχει, με μικρή διαφορά στην τιμή (περίπου 30? αν θυμάμαι καλά).

Αλλά εξέχει από πίσω και δεν είναι ωραίο.. Αν δεν χρειάζεσαι τόσο μεγάλη αυτονομία μην την προτιμήσεις

εγω το πηρα με 9αρα παρολο που δεν το μετακινω συνεχεια, ειχε διαφορα 10? σε εμενα, αλλα μπορεις να φτασεις και 4 ωρες αυτονομια σιγουρα. Ναι εξεχει αλλα αν το σκεφτεις καλυτερα σιγα το πραγμα, και παλι με γεια φιλε μου.

Υ.Γ. εγγυηση εβαλες 4 χρονια?, ή 3?

Δημοσ.

3 χρόνια. Τα 4 μου φάνηκαν υπερβολή καθώς σε 3-3,5 χρόνια θα πηγαίνουμε για 8-πύρηνα λάπτοπς :-D:-D:-D

Οπότε πήρα 3 τα οποία με την προσφορά τα πλήρωσα στην τιμή των 2.

Δημοσ.

Φίλε iorulezz η παραγγελλία μου βρίσκεται στην φάση "dispatched". Πώς μπορώ να μάθω πληροφορίες για το που βρείσκεται το δέμα και πότε θα το παραλάβω; Με ποια εταιρία courier συνεργάζονται στην dell;

Δημοσ.

Εγώ όσο ήταν στη φάση dispatched δεν κατάφερα να πάρω κάποια πληροφορία για το που βρισκόταν. Απλώς μετά απο 4 μέρες στη φάση dispatched -μεσολαβούσε βέβαια σαββατοκύριακο- με πήραν τηλ από την Dell για να μου πουν ότι θα παραλάβω την επόμενη μέρα. Αυτά. Άντε με το καλό να σου ρθει!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...