Προς το περιεχόμενο

Dell XPS 1530 review

iorulezz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαιρεται και απο εμενα.

Ειμαι κατοχος ενος dell vostro 1500. Το ειχα αγορασει απο το αγγλικο σαιτ της

ωτελλ και σχεδον με ολα τα καλα πανω μου ειχε βγει 1200 ευρω σε αντιθεση με 2000+ που εβγαινε απο το ελλινικο σαιτ. Τωρα ομως δεν μπορω να αγορασω απο αγγλια παλι και αναρωτιομουν στην ελλαδα αν μπορω να αγορασω σαν ιδιοτης οπως αγγλια. Αξιζει τον κοπο απο εδω η οι διαφορες στισ τιμες ειναι εξοφρενικες οπως ηταν παλια ? Λεει το σαιτ οταν παω να φτιαξω δικια μου συνθεση οτι θπολογιζει τισ τιμες συμφωνα με ου εξωτερικου αλλα δεν νομιζω να γινεται αυτο :P

Δημοσ.

κοίτα να δείς. όντως στο site οι τιμές είναι υψηλές και όχι αληθινές.μπες στο site το ελληνικο, λέει το τηλ και πάρε τους τηλ.εκεί θα σου κάνουν μία προσφορά που σίγουρα δεν θα έχει σχέση με αυτά που λένε στο site.τέλος

Δημοσ.
Χαιρεται και απο εμενα.

Ειμαι κατοχος ενος dell vostro 1500. Το ειχα αγορασει απο το αγγλικο σαιτ της

ωτελλ και σχεδον με ολα τα καλα πανω μου ειχε βγει 1200 ευρω σε αντιθεση με 2000+ που εβγαινε απο το ελλινικο σαιτ. Τωρα ομως δεν μπορω να αγορασω απο αγγλια παλι και αναρωτιομουν στην ελλαδα αν μπορω να αγορασω σαν ιδιοτης οπως αγγλια. Αξιζει τον κοπο απο εδω η οι διαφορες στισ τιμες ειναι εξοφρενικες οπως ηταν παλια ? Λεει το σαιτ οταν παω να φτιαξω δικια μου συνθεση οτι θπολογιζει τισ τιμες συμφωνα με ου εξωτερικου αλλα δεν νομιζω να γινεται αυτο :P

Οι προσφορές ισχύουν κατά καιρούς. Δεν είναι standard πουθενά.

Αν έχεις επιχείρηση ή είσαι πελάτης η έκπτωση είναι μεγαλύτερη.

Υ.Γ. Πρέπει και εσύ να βελτιώσεις την ορθογραφία σου. Δεν είναι ελληνικά αυτά....

Δημοσ.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο να επιβεβαιώσω ποια οθόνη θα βάλουν (LPLF300 ή SEC350) στο 1680χ1050 που έχω παραγγείλει και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν γιατί δεν έχουν τέτοιες πληροφορίες στην Ελλάδα ...

Δημοσ.
Πήρα σήμερα τηλέφωνο να επιβεβαιώσω ποια οθόνη θα βάλουν (LPLF300 ή SEC350) στο 1680χ1050 που έχω παραγγείλει και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν γιατί δεν έχουν τέτοιες πληροφορίες στην Ελλάδα ...

Λογικά θα πάρεις LPLF300. Τις samsung μάλλον τις απέσυραν..

Δημοσ.
Οι προσφορές ισχύουν κατά καιρούς. Δεν είναι standard πουθενά.

Αν έχεις επιχείρηση ή είσαι πελάτης η έκπτωση είναι μεγαλύτερη.

Υ.Γ. Πρέπει και εσύ να βελτιώσεις την ορθογραφία σου. Δεν είναι ελληνικά αυτά....

Συγνωμη για την ορθογραφια, απλα 4-5 το πρωι δεν παρατηρουσα ακριβως τι εγραφα :P Ειμαι πελατης της Ντελλ απο παλια αλλα στην αγγλια (κατοχος 2 ντελλ λαπτοπ ) δεν εχει καμια σχεση με την ντελλ ελλαδας ετσι ? Και χρειαζομαι ΑΦΜ επειχηρισης για αγορα απο εκει ? Η απλα σαν πελατης οπως στην αγγλια ?

Δημοσ.
Συγνωμη για την ορθογραφια, απλα 4-5 το πρωι δεν παρατηρουσα ακριβως τι εγραφα :P Ειμαι πελατης της Ντελλ απο παλια αλλα στην αγγλια (κατοχος 2 ντελλ λαπτοπ ) δεν εχει καμια σχεση με την ντελλ ελλαδας ετσι ? Και χρειαζομαι ΑΦΜ επειχηρισης για αγορα απο εκει ? Η απλα σαν πελατης οπως στην αγγλια ?

Και σαν ιδιότης μπορείς να αγοράσεις, αλλά ΑΦΜ πάλι ζητάνε όταν θα παραγγείλεις (στο απογραφικό όπου μπαίνουν τα στοιχεία σου).

Σαν πελάτης της Dell έχεις έναν αριθμό. Ο δικός μας στην Ελλάδα αρχίζει από GR. Πάρε τους τηλέφωνο, και ρώτα τους (μπορεί κάπου να μετράει ότι είσαι πελάτης τους )

Δημοσ.

1. Σαν πελάτης δεν έχει σημασία από πού...αρκεί να έχεις κάποια απόδειξη.

2. Σαν εταιρεία με ΑΦΜ έχεις πάντα μεγαλύτερη έκπτωση, ειδικά αν αυτή η εταιρεία είναι ήδη πελάτης της DELL.

3. Γενικά οι τιμές δεν είναι σταθερές.

4. Πολλές φορές μάλιστα ανάλογα με τη συγκυρία μπορείς να αγοράσεις το ίδιο σύστημα έως και 15% πιο φτηνά ή πιο ακριβά σε μιά μέρα.

5. Μια δοκιμή θα σε πείσει.

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη αν αυτη η ερωτηση υπαρχει ξανα μεσα στο topic απλα επειδη διαβασα πολλα για τον XPS και μπορω να πω οτι..τον ΘΕΛΩ(αν και 13αρι..) πως μπορω να τον παραγγειλω?Δοκιμασα το ελληνικο site αλλα δεν εβγαλα και πολυ ακρη..και για αυτο ρωταω.

Αν υπαρχει καπου ξανα αυτο το μηνυμα μπορειτε να το σβησετε :)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.
Παιδια συγνωμη αν αυτη η ερωτηση υπαρχει ξανα μεσα στο topic απλα επειδη διαβασα πολλα για τον XPS και μπορω να πω οτι..τον ΘΕΛΩ(αν και 13αρι..) πως μπορω να τον παραγγειλω?Δοκιμασα το ελληνικο site αλλα δεν εβγαλα και πολυ ακρη..και για αυτο ρωταω.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Τι εννοείς 13άρι τον Μ1330;..:confused:

Δημοσ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Παραγγελείες και διαπραγμάτευση στις τιμές στη Dell μέσω τηλ.

Δημοσ.
Παραγγελείες και διαπραγμάτευση στις τιμές στη Dell μέσω τηλ.

Ευχαριστω πολυ!Γιατι κοιταγα το ελλινικο site αλλα δεν υπηρχε ο XPS καπου..Θα το κανω το τηλεφωνακι αυριο.! Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Επειδή είμαι έτοιμος να το παραγγείλω κι εγώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε με το θέμα της ανάλυσης της οθόνης. Έχω επιλέξει (στην προσφορά) την 1440x900.

Οι ερωτήσεις που έχω είναι οι εξής.

1. Θα είναι πολύ μικρά τα γράμματα στο 15άρι μόνιτορ σε αυτή την ανάλυση?

2. Αν μικρύνω την ανάλυση σε 1280Χ800 από τα windows θα έχω καμία παραμόρφωση ή θολούρα? Θα πρέπει πάντα να τρέχω στην max ανάλυση?

Ευχαριστώ πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...