gagvas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Καμμία σχέση.Αυτό είναι για VISTA (driver update). Το σωστό είναι αυτό http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=212981&highlight=xps+1530+xp+drivers Αλλά πια τι μανία (οπισθοδρομική) είναι αυτή με τα ΧP. Ευκαιρία είναι τώρα που τα πήρατε να τα μάθετε.... Σε dual boot βάλτε LINUX....) Ας μη βιαζόμαστε τόσο ... Αν σκρολάρεις λίγο πιο κάτω είναι οι XP 32 drivers ... Στο δικό σου link, ο author τους ξαναμαζεύει ... Μακάρι να είχα τα κότσια να βάλω (και να μάθω) Linux ...
desmios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Exω παραλαβει εδω και μια εβδομαδα το XPS M1330. Δεν εχω λογια. Απλα τελειο. Ηταν χαλαρο ενα κοματι στο πανω αριστερο μερος. Τους πηρα τηλεφωνο και τους το ειπα. Η απαντηση που πηρα πιστευοντας οτι θα το διορθωσουν στο service: Κυριε σας προτεινουμε να σας στειλουμε με κουριερ ενα καινουργιο. Θα το εχετε σε 8 με 15 μερες. Μεχρι τοτε μπορειτε να το χρησιμοποιησετε κανονικα.... Προτεινω dell ανεπιφυλακτα.
KTed Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Παρέλαβα ένα XPS1530 Midnight Blue την παρασκευή το μεσημέρι (πήγα ο ίδιος στις αποθήκες του μεταφορέα στη Μγούλα, μιας και δε μπορούσα να περιμένω μέχρι την τετάρτη!). Είναι άψογο! Τώρα βέβαια αρχίζω να σκέφτομαι κατά πόσο ήταν σωστή η επιλογή της οθόνης 1680x1050 μιας και τα μάτια μου δε βλέπουν τόσο καλά πια! (χωρίς να είναι grainy) Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ικανότητα λήψης σήματος Wi-Fi σε σημεία που το παλιό μαου laptop (TurboX) δεν έπιανε τίποτε. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι το Dell έχει BGN wireless αντί για BG του TurboX, ή στην καλύτερη σχεδίαση. Ένα άλλο πρόβλημα που το διάβασα και στα forums της Dell είναι ότι ο αντάπτορας τροφοδοσίας δεν έχει γείωση και αισθάνομαι μερικές φορές ένα γαργάλημα στα δάχτυλα από το μεταλικό σασσί γύρω από το πληκτρολόγιο, όταν δουλεύω με ρεύμα. Είναι επαναλαμβάνω κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό μηχάνημα, και αξίζει και το τελαυτίο από τα 1200 περίπου ευρώ που έδωσα!
gagvas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Τελικά το παρήγγειλα κι εγώ : XPS 1530, 1680x1050, T7500, 2 GB, 200 GB - 7200 RPM, 8400 - 128 MB, External modem, Carry case, 4y NBD. Κόστος 1250+ΦΠΑ O zaxos είχε απόλυτο δίκιο σχετικά με την κλαψούρα. Τους παραπονέθηκα (δικαίως) ότι πρόσφατα (πριν από ένα μήνα) έδωσαν τουλάχιστον μία προσφορά με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά (Τ7700, 3 GB, 8600-256 MB) με διαφορά μόνο 100 ευρώ παραπάνω. Ετσι, η τιμή κατέβηκε από 1360+ΦΠΑ στα 1250+ΦΠΑ με δώρο την τσάντα. Αναμένω άφιξη περίπου στις αρχές Απριλίου. Το να σας δώσω κι εγώ review μάλλον δεν θα έχει νόημα γιατί από ότι έχω δει μέχρι στιγμής, όλοι λένε εξαιρετικά λόγια. Αλλωστε, για αυτό το προτίμησα από το Toshiba Α200-23V του Πλαισίου. Καλό πέταγμα χαρταετού (έστω και virtual από το XPS σας) ...
dimoss Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Διάβασα στο dell.com ότι το συγκεκριμένο λαπτοπ έχει αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος. Ισχύει αυτό?
snowtoos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 ρε παιδια καλω την κυρια αντ.... που ειναι υπευθυνη γ το προγραμμα δεσ την ψηφιακα επειδη θελω απεγνωσμενα να αγορασω ενα XPS 1530 και δεν την βρισκω με τπτ!!!! ενδιαφερομαι αμεσα γ την αγορα!μπορει να βοηθησει κανεισ????τι μου προτεινεται να κανω???? η ντελλ συνεργαζεται με το προγραμμα αυτο του υπουργειου....αλλα δεν 3ερο αν καλυπτερι το συγκριμενο μοντελο.... γ πρωτη φορα ισως ακουγεται αλλα η ε3υπηρετηση δενβ ειναι καθολου επαρκης στο συγκεκριμεονο θεμα....μονο η συγκεκριμενη κυρια ειναι υπευθθνη γ το προγραμμα και αυτο που μου λενε οι υπολοιποι ειναι να αφησω μηνυμα στο τηλεφωνητη....το εχω κανει 3 φορες την προιγουμενη βδομαδα....ποσα ακομη να αφησω γ να με παρει....
gagvas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Ετσι λέει η προσφορά που έχω στα χέρια μου ("Fingerprint Reader Biometric with BLACK accent"). Ας το επιβεβαιώσουν όσοι το πήραν ήδη.
poodle Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Έχει. Μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 21 (νομίζω) αποτυπώματα στη μνήμη του, τα οποία δεν διαγράφτηκαν ούτε μετά από την επανεγκατάσταση του λειτουργικού που έκανα, ή άπειρα στον σκληρό.
lamarko Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 παιδια εγώ το περιμένω αύριο το πολύ μεθαύριο βάση τα λεγόμενα της εταιρίας...με το που το παίρνεις πρέπει να του κάνεις τιποτα εγκαταστάσεις drivers ή είναι έτοιμο για δράση?
poodle Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Καλορίζικο. Είναι έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να βρεις κάποιες νεότερες εκδόσεις των driver. (Ακόμα και στην σελίδα της Dell. Αλλά και τα Vista προτείνουν νεότερα drivers τα οποία στα κατεβάζουν και τα εγκαθιστούν : Πίνακας ελέγχου-Windows Update-Προαιρετικές ενημερώσεις-Προβολή διαθέσιμων. Επιλογή αυτών που θέλεις. Όλα τα άλλα τα κάνει αυτόματα.) Απλά θα πρότεινα να δεις αν όλα δουλεύουν σωστά. Πχ. είσοδος ακουστικών που σε αρκετούς έχουν προβλήματα. Το δικό μου ήταν θαύμα εκτός απ΄την οθόνη. Αφού και η δεύτερη ανταλλακτική είχε πρόβλημα (δηλ. η τρίτη οθόνη συνολικά) μου είπαν να μου παραγγείλουν καινούριο μηχάνημα. Έτσι έκανα αίτηση για αλλαγή. (¨αλλωστε μετά τις αλλαγές της οθόνης το πληκτρολόγιο κάνει μια μικρή κοιλιά στην περιοχή του w και το κομμάτι με τα πλήκτρα αφής δεν μπαίνει σωστά στην θέση του. )
zaxos345 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Τελικά το παρήγγειλα κι εγώ :XPS 1530, 1680x1050, T7500, 2 GB, 200 GB - 7200 RPM, 8400 - 128 MB, External modem, Carry case, 4y NBD. Κόστος 1250+ΦΠΑ O zaxos είχε απόλυτο δίκιο σχετικά με την κλαψούρα. Τους παραπονέθηκα (δικαίως) ότι πρόσφατα (πριν από ένα μήνα) έδωσαν τουλάχιστον μία προσφορά με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά (Τ7700, 3 GB, 8600-256 MB) με διαφορά μόνο 100 ευρώ παραπάνω. Ετσι, η τιμή κατέβηκε από 1360+ΦΠΑ στα 1250+ΦΠΑ με δώρο την τσάντα. Αναμένω άφιξη περίπου στις αρχές Απριλίου. Το να σας δώσω κι εγώ review μάλλον δεν θα έχει νόημα γιατί από ότι έχω δει μέχρι στιγμής, όλοι λένε εξαιρετικά λόγια. Αλλωστε, για αυτό το προτίμησα από το Toshiba Α200-23V του Πλαισίου. Καλό πέταγμα χαρταετού (έστω και virtual από το XPS σας) ... είδες? πονηρός ο ζάχος, με το καλό να το δεχθείς και εύχομαι να το χαρείς, Καλή Σαρακοστή, Γιάννης
KTed Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Για πες και χαρακτηριστικα!! T7500 2.20GHz, 1680x1050 TFT, 2Gb RAM, 160G/7200 HDD, Wireless-N, USB modem
haHa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 T7500 2.20GHz, 1680x1050 TFT, 2Gb RAM, 160G/7200 HDD, Wireless-N, USB modem Ωραιος! 1200 ευρω για εξαιρετικα χαρακτηριστικα.. Με γεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.