Προς το περιεχόμενο

Dell XPS 1530 review

iorulezz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις dell laptop με 17αρα οθονη και υψηλοτερη αναλυση απο την 1440x900?

Ειναι ξεκουραστο σε υψηλοτερες αναλυσεις απο αυτη?

Ευχαριστω.

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδια ξερει κανεις ποια η διαφορα αυτων των δυο οθονων LPLDF00 και lplf300?

Η διαφορά είναι στην ανάλυση

Η LG Philips LPLF300 είναι WSXGA+ 1680x1050 Panel Size: 15.4"

ενώ η LG Philips LPLDF00 είναι WSXGA 1440x900 Panel Size: 15.4" ;)

Δημοσ.

Παιδιά το παρέλαβα, παραγγελία 8/2, παραλαβή 26/2. Το μηχανάκι είναι απίστευτο, τα vista όχι και τόσο σπαστικά άμα τα συνηθήσεις, οθόνη LG LPLF300, το έχω φορτώσει προγράμματα, το δουλεύω ασταμάτητα για 6 ώρες και δεν διαμαρτήρεται. Είμαι στην διάθεσή σας για τυχόν ερωτήσεις, με σκοπό να βοηθήσω υποψήφιους αγοραστές.

Δημοσ.
Παιδιά το παρέλαβα, παραγγελία 8/2, παραλαβή 26/2. Το μηχανάκι είναι απίστευτο, τα vista όχι και τόσο σπαστικά άμα τα συνηθήσεις, οθόνη LG LPLF300, το έχω φορτώσει προγράμματα, το δουλεύω ασταμάτητα για 6 ώρες και δεν διαμαρτήρεται. Είμαι στην διάθεσή σας για τυχόν ερωτήσεις, με σκοπό να βοηθήσω υποψήφιους αγοραστές.

Την ιδια μερα 8/2 εκανα κι εγω παραγγελια το xps m1330 και σημερα μου ειπαν οτι

θα το παραλαβω την επομενη Τριτη.

Θελω να σε ρωτησω αν βγαζει απο την εξοδο ηχου ψηφιακο σημα η θα χρειαστω

εξωτερικη καρτα

Δημοσ.
Την ιδια μερα 8/2 εκανα κι εγω παραγγελια το xps m1330 και σημερα μου ειπαν οτι

θα το παραλαβω την επομενη Τριτη.

Θελω να σε ρωτησω αν βγαζει απο την εξοδο ηχου ψηφιακο σημα η θα χρειαστω

εξωτερικη καρτα

Φίλε μου, σαν δώρο μου τοποθετήσανε την Integrated Sound Blaster Audigy ADVANCED HD Audio 1 κάρτα ήχου. Από όσο μπορώ να δώ έχει δύο εξόδους μπροστά για ηχεία ή ακουστικά, δεν έχει κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, στην διάθεσή σου πάντως για ότι άλλο θέλεις, Γιάννης

Δημοσ.

Τυχεράκιδες με την LG οθόνη !

Παρέλαβα την Τρίτη το μηχάνημα. Όλα καλά, εκτός απ΄την οθόνη. ( Έχω την χαμηλότερη ανάληση.) Κάτι δεν μου άρεσε...Το είδαν κι άλλοι, και έχει το γνωστό πρόβλημα. Στην Διαχείρηση Συσκευών έλεγε μόνο PNPκάτι. Σήμερα ήρθε ο τεχνικός με την ανταλλακτική.

Η οποία ήταν Samsung. Το ίδιο και η αρχική, απλά ήταν ινκόγκνιτο. (Σιγά μην δήλωνε ότι είναι η SEC!). Και οι δύο με το ίδιο πρόβλημα. (Αύριο ξανά τηλ. στην Τεχνική Υποστ.)

Πάντως η καινoύρια κρύβεται καλύτερα: δεν φαίνεται καν στην Διαχ. Συσκευών.

Δημοσ.
Τυχεράκιδες με την LG οθόνη !

Παρέλαβα την Τρίτη το μηχάνημα. Όλα καλά, εκτός απ΄την οθόνη. ( Έχω την χαμηλότερη ανάληση.) Κάτι δεν μου άρεσε...Το είδαν κι άλλοι, και έχει το γνωστό πρόβλημα. Στην Διαχείρηση Συσκευών έλεγε μόνο PNPκάτι. Σήμερα ήρθε ο τεχνικός με την ανταλλακτική.

Η οποία ήταν Samsung. Το ίδιο και η αρχική, απλά ήταν ινκόγκνιτο. (Σιγά μην δήλωνε ότι είναι η SEC!). Και οι δύο με το ίδιο πρόβλημα. (Αύριο ξανά τηλ. στην Τεχνική Υποστ.)

Πάντως η καινoύρια κρύβεται καλύτερα: δεν φαίνεται καν στην Διαχ. Συσκευών.

1. Τι σχέση έχει η ανάλυση;

2. Τι θα πει κρύβεται;; Θα μας κουφάνεις;;;;:confused:

Δημοσ.

Την ανάληση απλά την ανέφερα για να ξέρετε για ποιά ακριβώς μηλάμε. Όσο για το κρύβεται, δεν υπάρχει καν οθόνη στην λίστα της Διαχείρησης Συσκευών . Προσπάθησα να κάνω αναζήτηση συσκευής, μπας και εμφανιστεί, αλλά τίποτα. Πριν την επέμβαση του τεχνικού υπήρχε (ο οποίος πριν αλλάξει την οθόνη έτρεξε από CD κάποιο πρόγραμμα. Δεν ξέρω τι ήταν, δεν ρώτησα.) Υπάρχουν προσαρμογείς οθόνης, αλλά όχι οθόνη. (Η οποία λειτουργεί όμως.)

Δημοσ.

Καλορίζικο. Από θερμοκρασίες πως πάει; Έπαιξες κάνα παιχνιδάκι; Πως τα πήγε;

Δημοσ.
Την ανάληση απλά την ανέφερα για να ξέρετε για ποιά ακριβώς μηλάμε. Όσο για το κρύβεται, δεν υπάρχει καν οθόνη στην λίστα της Διαχείρησης Συσκευών . Προσπάθησα να κάνω αναζήτηση συσκευής, μπας και εμφανιστεί, αλλά τίποτα. Πριν την επέμβαση του τεχνικού υπήρχε (ο οποίος πριν αλλάξει την οθόνη έτρεξε από CD κάποιο πρόγραμμα. Δεν ξέρω τι ήταν, δεν ρώτησα.) Υπάρχουν προσαρμογείς οθόνης, αλλά όχι οθόνη. (Η οποία λειτουργεί όμως.)

Α έτσι υπήρχε...

προφανώς κάποια πατάτα έκανε ο κύριος.:X

Αν όμως δεν την αναγνωρίζει το λειτουργικό θα έχεις πρόβλημα με οδηγούς, αλλαγή ανάλυσης, color managment κλπ

Για πρόσεξέ το :shifty:

Παρεπιμπτόντως οι οθόνες για τη δική σου ανάλυση είναι

1440x900

AU Optronics AUO2077

Samsung SEC3157

LG Philips LPLDF00

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...