The_Mentor Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Καλημέρα, έχω τα Windows vista business DSP x32 και λόγω προβλήματος με driver κάρτας opengl quadro και πρόγραμμα CAD/CAE πρέπει για ένα χρονικό διάστημα να εγκαταστήσω windows xp pro sp2. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κλειδί των vista στην εγκατάσταση των ΧΡ και μετά να τα ξανα-εγκαταστήσω?
BadBoy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Το κλειδί των Vista δυστυχώς δεν είναι συμβατό με τα XP.
The_Mentor Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 αυτό είναι σίγουρο? Αν ήθελα να κάνω μόνιμο downgrade το ίδιο κλειδί δεν θα χρησιμοποιούσα?
xalva Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 για να εγκαταστήσεις τα XP θα χρειαστείς cd από XP. στην εγκατάσταση θα βάλεις το κλειδί του cd. όταν τελειώσεις για να τα ενεργοποιήσεις θα τηλεφωνήσεις στη Microsoft και θα τους ζητήσεις κλειδί... Αυτό συμβαίνει στα OEM Υ.Γ. για να μιλήσεις με εκπρόσωπο στο τηλέφωνο που σου δίνουν τα Windows για τηλεφωνική ενεργοποίηση, πρέπει να επιλέξεις νούμερο διαφορετικό από τις επιλογές που σου δίνει, πχ4 για να ξαναβάλεις vista χρησιμοποιείς αρχικό κλειδί σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.