Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή γράμματος, υπερμεγέθη αρχεία

mitseuler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τη βοήθεια του Partition Magic, άλλαξα τα γράμματα των σκληρών (που αντιστοιχούν σε κάθε partition).

Έκτοτε, έχουν δημιουργηθεί κάποια αρχεία στο φάκελο Windows τα οποία καταλαμβάνουν 5+ Gb (στο σύνολο) και δε μπορώ να κταλάβω το λόγο. Τα αρχεία δεν έχουν κατάλληξη, χαρακτηρίζονται ως (Type) "FILE" από τα Windows και έχουν Attribute "HAS" (αν αυτό λέει κάτι). Τα "είδα" μόνο αφού δημιούργησα μέσα στη Registry το κλειδί ShowSuperHidden με τιμή 1. Τέλος, δεν μπορώ να τα σβήσω, ούτε από Safe mode, μέσα από CMD δε "φαίνονται" στο φάκελο.

Τα αρχεία λέγονται :

Y, S, 2, 0, 8

Καμία ιδέα;;;

Δημοσ.

εγω εχω μια αλλη απορια φιλε μου να σου κανω....γιατι πρεπει να χρησιμοποιεισεις το partition magic για να αλλαξεις το γραμμα των δισκων και δεν το εκανες μεσα απο τα windows;εγω απο εκει το κανω και δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα....

Δημοσ.

δεν ξέρω αν "φταίει" το partition magic, απλά ανέφερα τη σειρά των γεγονότων. το έχω ξανακάνει από το partition magic και δεν είχα ξανά πρόβλημα....αν αυτό απαντάει στο ερώτημά σου.... καμιά πρόταση λύσης του προβλήματος υπάρχει;

Δημοσ.

εγω δεν ξερω τωρα πια...δεν μου ξαναετυχε.εγω απλα ρωτησα γιατι χρησιμοποιησες ενα αλλο προγραμα απο τα windows τα ιδια που θα διαχειριστουν οσον μπορουν καλυτερα τις ρυθμησεις τις δικες τους.αυτο ειπα μονο.

Δημοσ.

Η ημερομηνία δημιουργίας των αρχείων (από τις ιδιότητές τους) ταυτίζεται με τη χρονική στιγμή που χρησιμοποίησες το partition magic; Μιλάμε για WinXP;

HAS σημαίνει πως το αρχείο είναι Hidden, Archive, System.

Δημοσ.

Τα αρχεία παίρνουν κάθε φορά την ημερομηνία που ανοίγω τον υπολογιστή, δηλαδή, αν κάνω τώρα reboot, θα πάρει την ώρα και την ημερομηνία του reboot (μιλάμε για Date Modified). Για Date Created, οι τιμές πλέον είναι "χτεσινές" (23/01) αλλά αλλάζουν. Η αρχική χρονική στιγμή δημιουργίας "ταυτίστηκε" με τη χρήση του Partition magic γιατί έκτοτε απλά χάθηκαν 6,5 Gb σκληρού δίσκου στο partition των Windows. (Το OS, είναι Windows XP, SP2). Για παράδειγμα, σήμερα που τον άνοιξα, έχω 1 gb από 29,6 mb ελεύθερου σκληρού αυτή τη στιγμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...