Προς το περιεχόμενο

Θέλω Βοήθεια Tingle's Rosy Rupeeland(NDS)

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στο Gooey Swamp και έχει 4 φάρους που είναι επικαλυμένοι με ένα υλικό,πρέπει με κάποιο τρόπο να τους σπάσω?καθαρίσω? για να φωτίσουν πάνω σε μια πόρτα για να ανοίξει.Δεν μπορώ να βρω πως θα το κάνω αυτό όμως.Το έχει παίξει κανείς;Οδηγός στρατηγικής δεν υπάρχει εδώ και 3 μήνες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν εννοείς τις βόμβες λουλούδια δεν υπάρχουν εκεί γύρω.

Τώρα αν υπάρχει αντικείμενο βόμβα που να τις ΄χεις μαζί σου και να τις χρησιμοποιείς όποτε θέλεις δεν τις έχω βρει ακόμα.Που θα τις βρώ;

Δημοσ.

Πρέπει να πας αν θυμάμαι καλά στον πρώτο κόσμο στην δεύτερη περιοχή...Εκεί θα βρέις μια αποβάθρα απο την οποία μπορείς να πας βόλτα με κάτι πειρατές....Θα σε πάνε σε ένα νησάκι όπου θα πρέπει να ολοκληρώσεις ένα μπουντρούμι....

Απο εκεί θα πάρεις συνταγή για τις βόμβες...

Θα μπορούσα να σου δώσω κατευθείαν την συνταγή για να τις φτιάξεις αλλα δε θα μπορείς να φτιάξεις μαζικά....μόνο μια μια μπορείς να φτιάξεις χωρίς συνταγή....

Αν παρ'όλα αυτά θες να στην δώσω πες μου και όταν πάω σπίτι θα στην στείλω...

Πολύ καλό παιχνίδι πάντως...και αρκετά μεγάλο...

Δημοσ.

Έχω πάει παντού,αυτή την αποβάθρα που λες δεν την βρίσκω,μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και το έχω παραμελήσει τόσους μήνες επειδή δεν μπορώ να βρώ τη λύση :(

Δημοσ.

Αν δεν απατώμαι η περιοχή λέγεται cape treasure και είναι πανω δεξιά στο χάρτη....

Θα σου πω τι θυμάμαι...με ενα ενδεχόμενο να κάνω λάθος αλλα ίσως σε βοηθήσω...

Στο cape treasure υπάρχουν 2 κλειδωμένες πόρτες....σίγουρα τις έχεις προσέξει...Η μία απο τις 2 οδηγεί στην αποβάθρα που σου είπα...δε θυμάμαι όμως πως ανοίγουν...ίσως έχει κάτι να κάνει με τον καθηγητή που είναι παραδίπλα και πρέπει να του δώσεις αυτό που ζητά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...