disqualified Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 E Αθηναϊκή Κομπανία, Τα παιδιά απ' την Πάτρα, Εκείνος και Εκείνος (Him and Him!), υπάρχουν δεκάδες τέκνα του ελαφρολαϊκού, που εδώ στείλαμε τον Shagrath στους Joy Division, σιγά μην κωλώσουμε να τους ρετσινιάσουμε σκυλάδες. Ον τόπικ πάντα, επειδή έχω ανατροφή και δεν λέω οφφτόπικ ποτέ μου, έχουμε τον Burial με το φετινό "Untrue" να κερδίζει τον τίτλο της αγαπημένης μου φετινής ανακάλυψης, θα μαστιγωθώ κάποια στιγμή που είχα αγνοήσει το ομότιτλο album στην ώρα του, αν και δίσκος της χρονιάς στο Wire! Συνεχίζω με τους απίστευτους Kiss the Anus of a Black Cat, απίστευτη folk όπως την εννοούν οι Current 93. Και θα κλείσω με το single των καγκουρο-Skitliv, που λέγεται "Kristiansen and Kvarforth Swim In The Sea Of Equalibrium While Waiting" και παρότι είχα επιφυλάξεις είναι total θεϊκό, και άντε να βγει το album και τέτοια, συμμετέχει ο David Τibet δε. Αυτά. συμφωνω απολυτα για τους Βurial Επισης easy dub all stars με δυο πολυ καλες διασκευες διασημων albums dub side of the moon radiodread αυτοι που ξερουν καταλαβαν ποια album ειναι επισης για bossa nuova διασκευες οι nouvelle vague ειναι εθιστικοι
mits@kos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ^^ Οι Nouvelle Vague τα σπάνε και η φωνή της τραγουδίστριας είναι, το λιγότερο, ξεσηκωτική...
disqualified Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ^^Οι Nouvelle Vague τα σπάνε και η φωνή της τραγουδίστριας είναι, το λιγότερο, ξεσηκωτική... ειναι τουλαχιστον δυο τραγουδιστριες, και Live αν τις δεις ειναι πολυ πιο ξεσηκωτικες...
mits@kos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ειναι τουλαχιστον δυο τραγουδιστριες, και Live αν τις δεις ειναι πολυ πιο ξεσηκωτικες... Yep, μιλάω για αυτήν που τραγουδάει στο Too Drunk to F**k και στη διασκευή του Guns of Brixton (μεταξύ άλλων). Δεν είχα την ευκαιρία να τους ζήσω live...
frenzy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα που είπες δύο τραγουδίστριες... Mansfield Tya - Pour Oublier Je Dors To καλοκαίρι μου έφερε το cd ένας φίλος από Γαλλία κι έπαθα πλάκα. Οι γκόμενες γράφουν μουσική πολύ συναισθηματική (κόψε φλέβα) και στίχους που θα ερωτευόταν ο Edgar Allan Poe.
disqualified Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 επισης τρεις παρα πολλοι καλοι φετινοπερσινοι δισκοι sunset blvd - the most beautiful girl sugahspank - The Incredible/The Invisible olga kouklaki - get a life laki mera - clutter τα πρωτα τρια απο ελληνικα χερια
rivaldo_7_chris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 i-94 ωραια μπαντα rock-pop.πολυ δυσκολα βρισκεις τραγουδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.