Mithrantir Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μια σχετικά πρόσφατη ανακάλυψη (όχι από εμένα αλλά από φίλο) είναι οι Younger Brother. Το Flock of bleeps είχε κάτι κομμάτια που με ενθουσίασαν (Evil & harm, Crumblenaut και όχι μόνο). Βέβαια είναι εκτός του πεδίου που συνήθως ακούω (ροκ και παρακλάδια), οπότε δεν έχω και πολλά άλλα συγκροτήματα για να κάνω σύγκριση.
Lilith19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 τελευταια εχω κολλησει με dreadful shadows,ειδικα το album "beyond the maze''..επισης 16 horsepower,τους ανακαλυψα σχετικα προσφατα κ μ'εχει μαγεψει η φωνη του τραγουδιστη κ η διαφορετικοτητα του ηχου τους..
livewire Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Αν θέλετε και μπορείτε καλό είναι να συνοδεύετε τις προτάσεις σας(έτσι το βλέπω) με ό,τι σχόλιο μπορεί να βοηθήσει τους υπολοίπους να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται. π.χ: "Ανακάλυψα" πριν από 2-3 χρόνια τον Jason Mraz. Και λέω τον ανακάλυψα, γιατί τότε δεν είχε κυκλοφορήσει το(πανέμορφο νέβερ δε λές) σουξέ "life is wonderful". Το τσακαλάκι αυτό είχε συμμετάσχει σε ένα Bonnaroo(όποιος δεν ξέρει τι 'ν 'τούτο, να του καεί το dvd) και αν και δεν είμαι του pop, αυτός το κάνει με τρόπο που του βγάζεις το καπέλο. Το προαναφερθέν hitάκι είναι imo από τα λιγότερο καλά κομμάτια του δίσκου "Mr.A to Z". (τόση ώρα γράφω, και δεν σκέφτηκα ότι προμοτάρω pop music. να τα σβήσω αποκλείεται, ελπίζω ότι συμφωνείτε πως η καλή μουσική χωράει παντού) (επίσης κόπυ κιλς μιούζικ) ΥΓ: Αν κάποιος θέλει να μας πεί ότι βρήκε λαβράκι με τους Rolling Stones ξερωγώ, ας αρκεστεί σε μια ξερή αναφορά
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 παραστατικότατος κάθε φορά ο λαιβγουαιερ θαμπς απ λοιπόν από μένα στην παραπάνω δήλωση. Υ.Γ. και για να το υποστηρίξω έμπρακτα έβαλα κι άλλες πληροφορίες στο προηγούμενό μου ποστ
Lilith19 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 επισης,sopor aeternus and the ensemble of shadows..
vaggelisk Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 white lies, νταξει δεν ειναι ακριβως ανακαλυψη αλλα το χω λιωσει το album που βγαλανε φετος. Ειναι κατι αναμεσα σε joy division και killers.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ήξερα τους Bang Bang! Είναι Ισλανδοί, τους ανακάλυψα πρόσφατα και ψιλοκόλλησα http://www.banggang.net/ http://en.wikipedia.org/wiki/Bang_Gang Το Something Wrong είναι αρκετά καλό.
livewire Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 παραστατικότατος κάθε φορά ο λαιβγουαιερ θαμπς απ λοιπόν από μένα στην παραπάνω δήλωση. Υ.Γ. και για να το υποστηρίξω έμπρακτα έβαλα κι άλλες πληροφορίες στο προηγούμενό μου ποστ ωωω!, χρόνια και ζαμάνια =ρ έχουμε τίποτα καινούριο φίλε impious66, για τον ανήσυχο χρήστη του insomnia? Εδώ το καυτό giallo metal. θέλεις κι άλλο!
paranoid_gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Τωρα τελευταια εμαθα για τους The Answer που θα ερθουν μαζι με τους AC/DC στην Ελλαδα ως support και πραγματικα το τραγουδι On and on ειναι πολυ ωραιο.
disqualified Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 το τελευταιο group του οποιου τα τελευταια χρονια εγινα φανατικος ειναι οι thievery corporation
Garnele Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Χάρη στο Only Human, άλμπουμ το οποίο τράκαρα πρόσφατα κάπου στο ίντερνετ -και με ενθουσίασε- έμαθα για τους Tango Siempre. Οι Βρετανοί λοιπόν αυτοί (!), ενεργοί τα τελευταία δέκα χρόνια, αποκαλύπτουν από την αρχή ακόμη την ενασχόλησή τους με τον ήχο του ταγκό, και στη συνέχεια μας αφήνουν να ανακαλύψουμε τις jazz και τις ηλεκτρονικές επιρροές τους. Περισσότερες λεπτομέρειες αγγλιστί εδώ, ενώ το τραγούδι που ξεχώρισα εγώ είναι αυτό---->
frenzy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δεν τους ήξερα αν και παλιώσαν πια και μου τους σύστησε ένας Σκωτσέζος The Sunshine Underground - Put you in your place Αυτός που ακούω πάρα πολύ και τον έμαθα πρόσφατα πάλι (wtf is my problem?) είναι ο one man band Zac Kondon με τους Beirut. Nantes (Η πόλη μου) btw πολύ καλοί οι Tango Siempre
mits@kos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Mogwai και Calexico. Και οι Soilwork. Edit: Mistype
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 "Soilwork" εννοείς. Poets Of The Fall και E.S Posthumus.
Garnele Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 @frenzy ούτε εγώ τους ήξερα τους Sunshine Underground και είναι πράγματι πολύ καλοί. Επίσης, ρε παιδιά γράψτε και καμιά πληροφορία για το συγκρότημα, ή έστω κολλήστε και κανένα βιντεάκι με κάποιο πιασιάρικο τραγούδι τους, μην το κάνουμε το τόπικ σαν το "τι ακούτε τώρα".. (αυτό για συγκροτήματα που δεν είναι ευρείας φήμης, μη δούμε καμιά ανάλυση για τους deep purple ε) Τέλος, να αναφέρω μία από τις καλύτερες διασκευές που άκουσα τελευταία (και μάλιστα στο ραδιόφωνο!!): είναι αυτή του Private Dancer από την Little Annie και τον Paul Wallfisch. Πρωτοτραγουδήθηκε από την Tina Turner το '84, ενώ πρόσφατα το παραπάνω ντουέτο του άλλαξε τα φώτα, κάνοντάς το ένα από τα αγαπημένα μου. Και καταλήγοντας, όλη η δουλειά της μικρής Άννι είναι ενδιαφέρουσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.