raven3x7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Αφού πίεσες την κατάσταση το έψαξα λίγο στο youtube και βρήκα μόνο για Deadbolt(αν είναι η σωστή μπάντα-κάτι Mrs Valdez, El Perversio, Conductor από τίτλους κομματιών). Surf - rockabilly - punk αχταρμάς. Στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον. Νοτ μάι κάιντ. I'll pass.Για Battle of Mice έχουμε κάνα λινκ? Ει δυνατόν όχι από myspace... Τι εχει το myspace? http://www.neurotrecordings.com/artists/battle-of-mice/index.aspx
livewire Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 λαιβγουαιρ είπα ότι παίζουν voodoobilly όπως τουλάχιστον δηλώνουν οπότε ότι τελειώνει σε -billy είναι surf-oειδές ούτως ή άλλως. Τώρα για μπατλ οφ μάις ή στο σαιτ της Neurot Recordings θα πας (νομίζω έχει mp3 απ' όλες τις μπάντες της) ή myspace.κοίταξε όμως την περιγραφή που έχω κάνει για να μην σπαταλήσεις την ώρα σου με κάτι που υποψιάζεσαι ότι δεν θα σου αρέσει. Κοίτα. Πριν από 6-7-8 χρόνια που τρομοκρατούσα κόσμο και κοσμάκη() στο counter strike, άκουγα σε κάποιο από τα παρακάτω nicks: NaMe_My_PaiN LaTeRaLuS_2112 free_frag_for_all(άσχετο) Αν σήμερα έπαιζα πχ Eve Online, θα είχα ένα από τα κάτωθι: Rosetta_2112 crazyhorse_mongoose NMA_51_phantom hyperbolicsyllabicsesquedalymistic MMW_uninvisible sco_mule iraqnophobia carbon_glacier rubber_factory losing_my_edge les_oysterhead ....και άλλα! Αυτά για να δεις πόσο έχω εξελιχθεί σα gamer. Πλακίτσα. Battle of mice γ@μηστεροι. Λίγα είναι τα είδη που απορρίπτω προκαταβολικά. Ίσως μόνο το rawk Ps: luci thanx a mill... είχα ήδη αρχίσει να ακούω από myspace, αλλά το όλο χμμ...ντέμο θα ήταν δύσκολο να το βρω! Ps2: seriously, πιο πάνω στα (φανταστικά)nicknames υπάρχουν πολλά hints.... edit @ raven3x7 τίποτα ιδιαίτερο, απλά δεν είμαι πολύ του mp3 και το εν λόγω site δεν μου φαίνεται εύχρηστο(ιδιοτροπία μου don't bother).
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Nαι είναι ο Roronoa Zoro όπως προανέφερε ο φίλτατος ThReSh . Και ναι είναι από το One Piece. Και ισχύει ότι είναι ο απόλυτος μεγιστάνας των ξιφομάχων. Αυτάά ! και για να κλείσει το οφτόπικ αυτό εδώ, προφανώς και είναι. το χούμε κάψει αρκετοί με το One Piece ε; άντε να βγάλει η VP τα καινούρια hardsubs γιατί έχω μείνει στο 332 .
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 @livewire: επειδή βαριέμαι να κάνω quote όλο αυτο που έγραψες (δε θα το κάνω χειροκίνητα αλλά πιάνει 1 σελίδα κοντά) σε καταλαβαίνω (όπως και τα χιντς) βέβαια δεν μπορώ συνειρμικά ν' ακολουθήσω πως καταλήξαμε στα παιχνίδια αλλά αυτό μικρή σημασία έχει
livewire Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Τίποτα ρε, πλάκα έκανα. Και εμότικον έβαλα και το έγραψα κιόλας. Εννοούσα ότι ψιλο-ωρίμασα( και καλά) μουσικά ακούγοντας σχεδόν τα πάντα. Αλλά είχα την αξιοπρέπεια να μην το γράψω ευθέως. Τώρα πάει κι αυτή.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 λολ, ναι ρε συ το κατάλαβα ότι έκανες πλάκα. όσο για την ωρίμανση μουσικά αυτό για να πω την αλήθεια δεν ήμουν σε θέση να το καταλάβω μετά από τόσες ώρες διάβασμα αλλά δεν νομίζω να έχασες την αξιοπρέπεια σου κιόλας. αν την έχανε κανείς έτσι εύκολα τώρα θα μας είχανε πετροβολίσει (μην κοιτάς που δεν του λιθοβολούμε εμείς, είναι που είμαστε καλοί άνθρωποι ) Y.Γ. εμοτικον έβαλα κι εγώ btw. αμφότεροι δε νιώσαμε monsieur... νεξτ ταιμ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 και για να κλείσει το οφτόπικ αυτό εδώ, προφανώς και είναι. το χούμε κάψει αρκετοί με το One Piece ε; άντε να βγάλει η VP τα καινούρια hardsubs γιατί έχω μείνει στο 332 . sorry για το offtopic δόξα το θεό βγάζουν και άλλοι 2 fansub groups (είναι πιο μπροστά...) ψάξε στο anidb.net
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 δεν δεχόμαστε συγνώμες εδώ μέσα αν δεν προτείνεις καμιά μπάντα ν' ακούσουμε θα σε πετάξουμε στην φωτιά
Nomikaria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 16 Horsepower (που ερμηνευουν τραγουδια που ακουγονταν στη "10η εντολη").Εχω κολλησει με τραγουδια τους οπως "Brimstone Rock" κ.ά...
__D3mIaN__ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Porcupine Tree.... ακουγα πολλα, μου ελεγαν πολλα, τους εψαξα... και εμεινα με ανοιχτο στομα. Progressive Rock μπαντα, βρετανοι, και... ισως μια μπαντα που θα αφησει ονομα στο μελλον και θα μιλαμε γι αυτους. Αξιζει πραγματικα να τους ψαξετε παρολο που εχουν μεγαλη δισκογραφια. My best album "In Absentia".
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Porcupine Tree.... Porcupine Tree ωραίοι, τους είχα ακούσει πρώτη φορά όταν έγιναν της μόδας οι Tool και οι Ozric Tentacles 16 Horsepower ... 16 Horsepower είχα κατεβάσει κάμποσα κιόλας albums για να δω τι παίζει αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα δυστυχώς μετά απο μερικές ακροάσεις
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 να πω εδώ μέσα ότι μου άρεσε το τελευταίο Katatonia ή να πάω κατ' ευθείαν στο τόπικ με τις σφαλιάρες;
x-filer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 το ανακαλυψα πριν ενα χρονο περιπου και ειναι αρκετα καλος.εχει τραγουδια γεματα ενεργεια.the rocket summer ο ονομα του και ειναι κριμα γιατι στην ελλαδα δεν ακουγεται σχεδον καθολου.οσοι βλεπατε o you think you can dance θα θυμαστε ενα ωραιο τραγουδι που χορευαν στις προβες στο συγχρονο και ξεκινουσε με πιανο.δικο του ειναι!το never knew!απο εκει και περα,ηταν θεμα χρονου να βρω το τραγουδι και να μαθω τα τραγουδια του απεξω κι ανακατωτα.επεισης,ενα τραγουδι το ειχε βαλει στην διαφημιση για την mita motion.ηταν το hold it up.τεσπα,ο bryce avary,το μοναδικο μελος του TRS εχει αυτο που λεμε ταλεντο.τεσπα,μπορω να σας προτεινω καποια κομματια του γιοατι σε οσους εβαλα να ακουσουν,κολλησαν κατευθειαν.
V for Vagelis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Screaming Trees δεν έχω κολλήσει, αλλά έχουν ωραία τραγουδάκια
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 μόλις συνειδητοποίησα ότι ξέχασα τα εξής: Unsane - Blood Run (hardcore, sludge, metal) The Jesus Lizard - Goat και Head (punk, post-punk, core, sludge)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.