Προς το περιεχόμενο

Οι τελευταίες μπάντες που έχεις ανακαλύψει και κόλλησες (όχι pop και σκυλάδικα)

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα συγκροτημα που ανακαλυψα οχι προσφατα τοσο,αλλα ειναι πολλα υποσχομενο κ βγαζει κ 2ο δισκο τωρα,ειναι oι Expert medicine,αθηναιοι,παιζουν λιγο απο jazz,electonica,oriental,rock,πολυ καλο συγκροτημα,αρκετα πρωτοτυπος ηχος κ καταπληκτικη φωνη απο την κοπελια που τραγουδαει....

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ον τόπικ πάντα, επειδή έχω ανατροφή και δεν λέω οφφτόπικ ποτέ μου, έχουμε τον Burial με το φετινό "Untrue" να κερδίζει τον τίτλο της αγαπημένης μου φετινής ανακάλυψης, θα μαστιγωθώ κάποια στιγμή που είχα αγνοήσει το ομότιτλο album στην ώρα του,

Αυτά.

Το οποίο ομότιτλο είναι απλά θεικόB) Να μαστιγωθείς αμέσως!

Δημοσ.
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο carlmikaze

Ον τόπικ πάντα, επειδή έχω ανατροφή και δεν λέω οφφτόπικ ποτέ μου, έχουμε τον Burial με το φετινό "Untrue" να κερδίζει τον τίτλο της αγαπημένης μου φετινής ανακάλυψης, θα μαστιγωθώ κάποια στιγμή που είχα αγνοήσει το ομότιτλο album στην ώρα του,

Αυτά.

Το οποίο ομότιτλο είναι απλά θεικό Να μαστιγωθείς αμέσως!

BuRIAL-uNTRUE,απλα θεικο,το εχω λιωσει...πρεπει ν τσεκαρω κ το πρωτο τωρα,ελπιζω ν ειναι τοσο καλο κ αυτο...

Δημοσ.

τελικά άκουσε κανένας είτε Deadbolt ή Battle Of Mice; μπα ε; τώρα τσεκάρω τους Burial παρ΄επιπτόντως

Δημοσ.

από χρόνο άλλο τίποτα. δεν έχουμε λόγο να βιαζόμαστε Εωσφόρε

Δημοσ.

Αφού πίεσες την κατάσταση το έψαξα λίγο στο youtube και βρήκα μόνο για Deadbolt(αν είναι η σωστή μπάντα-κάτι Mrs Valdez, El Perversio, Conductor από τίτλους κομματιών). Surf - rockabilly - punk αχταρμάς. Στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον. Νοτ μάι κάιντ. I'll pass.

Για Battle of Mice έχουμε κάνα λινκ?

Ει δυνατόν όχι από myspace...

Δημοσ.
Προσωπικά έχω κολλήσει με Interpol και Τhe Postal Service.

τώρα θα το κάνω το οφτόπικ σχόλιο. ρε Αλέκο στο άβαταρ ο Ζόρο απ΄το One Piece είναι; (περιέργεια βλέπεις)

Αφού πίεσες την κατάσταση το έψαξα λίγο στο youtube και βρήκα μόνο για Deadbolt(αν είναι η σωστή μπάντα-κάτι Mrs Valdez, El Perversio, Conductor από τίτλους κομματιών). Surf - rockabilly - punk αχταρμάς. Στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον. Νοτ μάι κάιντ. I'll pass.

Για Battle of Mice έχουμε κάνα λινκ?

Ει δυνατόν όχι από myspace...

λαιβγουαιρ είπα ότι παίζουν voodoobilly όπως τουλάχιστον δηλώνουν οπότε ότι τελειώνει σε -billy είναι surf-oειδές ούτως ή άλλως. Τώρα για μπατλ οφ μάις ή στο σαιτ της Neurot Recordings θα πας (νομίζω έχει mp3 απ' όλες τις μπάντες της) ή myspace.

κοίταξε όμως την περιγραφή που έχω κάνει για να μην σπαταλήσεις την ώρα σου με κάτι που υποψιάζεσαι ότι δεν θα σου αρέσει.

Υ.Γ. ωραίοι οι Burial παίδες. τους τσέκαρα πριν λίγο

• Super Moderators
Δημοσ.
τώρα θα το κάνω το οφτόπικ σχόλιο. ρε Αλέκο στο άβαταρ ο Ζόρο απ΄το One Piece είναι; (περιέργεια βλέπεις)

ναι ο Roronoa Zoro είναι :-)

Δημοσ.

Nαι είναι ο Roronoa Zoro όπως προανέφερε ο φίλτατος ThReSh .

Και ναι είναι από το One Piece.

Και ισχύει ότι είναι ο απόλυτος μεγιστάνας των ξιφομάχων.

Αυτάά !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...