Προς το περιεχόμενο

Οι τελευταίες μπάντες που έχεις ανακαλύψει και κόλλησες (όχι pop και σκυλάδικα)

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα υπάρξουν σε λίγο offtopic όταν θα έρθουν πληγωμένοι και αδικημένοι και αρχίσουν να γράφουν ''ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΟΠ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ''??? Τι ρατσισμός είναι αυτός??

ε τι να τους κάνω; ας ανοίξουν κι εκείνοι το ίδιο τοπικ κι ας μας πετάξουν έξω. το πολύ να καταλήξουμε ...πάλι όλοι στο θρεντ με τις σφαλιάρες :P

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βέβαια, δε μου έρχεται στο μυαλό και καμιά σκυλάδικη μπάντα η αλήθεια είναι (ποπ ναι αλλά "σκυλάδικη"?). υπάρχει?

σορρυ για το οφφτοπικ αλλά πραγματικά καίγομαι να μάθω!

Δημοσ.

πλάκα-πλάκα ...παίζει και να υπάρχει αλλά τόσο underground πως να φτάσεις;

Δημοσ.
βέβαια, δε μου έρχεται στο μυαλό και καμιά σκυλάδικη μπάντα η αλήθεια είναι (ποπ ναι αλλά "σκυλάδικη"?). υπάρχει?

σορρυ για το οφφτοπικ αλλά πραγματικά καίγομαι να μάθω!

Ονιράμα, μπλε και last but not least....Η Μπάντα που παίζει τα Πάντα!

(Ζητώ συγνώμη απ'όσους τους ξέχασα. You know who you are;))

On topic

Alicia keys

...φτου!

κι αυτό offtopic είναι:o

Δημοσ.

Neurosis ΠΑΝΤΑ κόλλημα ...όσος καιρός κι αν περάσει

Δημοσ.

Κόλημα τρελό τους τελευταίους μήνες, από φρέσκιες μπάντες, (εννοώ νέες) Balmorhea(seltitled album) The Shadow Project ( A Beauty to fight for), παλιό κόλημα Moqwai,Neurosis, Melvins, :-)

ακόμα παλιότερο κολημα, μια λίστα ατελείωτη:lol::-)

Δημοσ.
Ονιράμα, μπλε και last but not least....Η Μπάντα που παίζει τα Πάντα!

(Ζητώ συγνώμη απ'όσους τους ξέχασα. You know who you are;))

δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο πράγμα.-

και γενικά ρε παιδί μου έλεγα κάτι σε φάση "ντιριντάχτα" "σινανάι" και τέτοια πράγματα

(μέχρι που μου ήρθε η αναλαμπή: ζιγκ ζαγκ)

κατά τ' άλλα, σε πιο οντόπικ αναζητήσεις, τον τελευταίο χρόνο εκτίμησα (και όχι ανακάλυψα) τον σκοτ γουόκερ.

Δημοσ.

Ζιγκ ζαγκ! ομιτζι και 3 λολ (που λενε και τα νουμπια)! χαχαχαχαχααχα!

οντοπικ τωρα: επειδή βλέπω ότι μερικοί έχετε αναφέρει τους Neurosis τσεκάρετε τους Battle Of Mice που ήδη έχω ποστάρει. Μέλη των Neurosis είναι και τραγουδάει η τραγουδίστρια των Made Out of Babies σε στυλ Bjork (με λίγη φαντασία). Όποιος ακούσει (myspace γαρ αν οχι download) θα ήθελα πολύ ν' ακούσω άποψη. Τσιαρζ!

Δημοσ.

E Αθηναϊκή Κομπανία, Τα παιδιά απ' την Πάτρα, Εκείνος και Εκείνος (Him and Him!), υπάρχουν δεκάδες τέκνα του ελαφρολαϊκού, που εδώ στείλαμε τον Shagrath στους Joy Division, σιγά μην κωλώσουμε να τους ρετσινιάσουμε σκυλάδες.

Ον τόπικ πάντα, επειδή έχω ανατροφή και δεν λέω οφφτόπικ ποτέ μου, έχουμε τον Burial με το φετινό "Untrue" να κερδίζει τον τίτλο της αγαπημένης μου φετινής ανακάλυψης, θα μαστιγωθώ κάποια στιγμή που είχα αγνοήσει το ομότιτλο album στην ώρα του, αν και δίσκος της χρονιάς στο Wire!

Συνεχίζω με τους απίστευτους Kiss the Anus of a Black Cat, απίστευτη folk όπως την εννοούν οι Current 93.

Και θα κλείσω με το single των καγκουρο-Skitliv, που λέγεται "Kristiansen and Kvarforth Swim In The Sea Of Equalibrium While Waiting" και παρότι είχα επιφυλάξεις είναι total θεϊκό, και άντε να βγει το album και τέτοια, συμμετέχει ο David Τibet δε.

Αυτά.

Δημοσ.
δκατά τ' άλλα, σε πιο οντόπικ αναζητήσεις, τον τελευταίο χρόνο εκτίμησα (και όχι ανακάλυψα) τον σκοτ γουόκερ.

Παίζει ένα εξαιρετικό documentary για Scott Walker προς download (αν και είχε προβληθεί κάπου στα Εξάρχεια θαρρώ), και αν με ρωτούσατε, θα είχα να πω πως έχει τραγουδήσει Jacques Brel απείρως καλύτερα από τον Bowie, και πως είναι ολοκληρωτικά τρελαμένος ώστε στα 60φεύγα του να γράφτει Drifts και Tilts. Τον αγαπάμε τον παππού. Αυτός ξέρει.

Δημοσ.
E Αθηναϊκή Κομπανία, Τα παιδιά απ' την Πάτρα, Εκείνος και Εκείνος (Him and Him!), υπάρχουν δεκάδες τέκνα του ελαφρολαϊκού, που εδώ στείλαμε τον Shagrath στους Joy Division, σιγά μην κωλώσουμε να τους ρετσινιάσουμε σκυλάδες.

ά.

chrome division θες να πεις

Δημοσ.

και μια μπάντα την οποία παρέληψα, κακώς, ν' αναφέρω την οποία βέβαια δεν ανακάλυψα πρόσφατα αλλά σχετικά πρόσφατα κυκλοφόρησαν, επιτέλους, καινούριο δίσκο είναι οι Deadbolt που παίζουν voodoobilly όπως δηλώνουν κι όποιος θέλει ν΄ ακούσει ας ξεκινήσει με το best of που έχουν βγάλει το οποίο είναι όντως best of

Δημοσ.
chrome division θες να πεις

μα στο άλλο topic για τις σφαλιάρες είπες αυτό :

βλεπε dimmu Borgir δεν ξερω τι κανουν αυτοι ακομα γιατι δεν παει ο shagrath να γινει μονιμος και για παντα στους joy division να ηρεμησουμε ?αυτο του ταιριαζει πλεον...

!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...