Προς το περιεχόμενο

Οι τελευταίες μπάντες που έχεις ανακαλύψει και κόλλησες (όχι pop και σκυλάδικα)

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα αυτό το άνοιξα κυρίως λόγω περιέργειας όπως επίσης επειδή για κάποιο διεστραμμένο λόγο έχει κολλήσει το playlist μου με τελείως ασύνδετες (μουσικά) μπάντες τους τελευταίους μήνες. Και για να μπούμε στο ψητό έχουμε και λέμε:

(Μπάντα - Album - Είδος μουσικής)

Battle Of Mice - A Day of Nights - post rock/punk

Th' Legendary Shack Shakers - Pandelirium - Psychobilly, Punk, blues (f**ked up δλδ)

Lime Spiders - Slave Girl (EP)- Garage, Garage Revival

Skitsystem - Discography - crustcore

Decrepit Birth - And Time Begins - brutal death metal

Combichrist - various songs - electro / EBM / industrial

ερρμμμ.... αυτά μου 'ρχονται προς το παρόν ...τελικά είμαι σοβαρά; (έτσι το κόβω πάντως)

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Skitsystem - Discography - crustcore

Η φωνή του Τομ είναι απλά θεϊκή.Πολύ metalcore έχει γίνει ο μ@λ@κ@ς τελευταία.

Δημοσ.
Η φωνή του Τομ είναι απλά θεϊκή.Πολύ metalcore έχει γίνει ο μ@λ@κ@ς τελευταία.

δίκιο έχεις, άσε που κι αυτοί οι LockUp δε βγάζουν κανά δίσκο. τουλάχιστον επανασυνδέθηκαν οι brutal truth :)

Δημοσ.

δεν τις "ανακάλυψα"

αλλά μου τις υπέδειξαν φίλοι

Shamrain (τρελό κόλλημα, πλέον μαζί με Anathema συντροφεύουν τις πιο ήρεμες στιγμές)

Zeraphine (η επιστροφή του Sven μετά τους Dreadful Shadows)

Δημοσ.

@Sellers-bro: τι εννοεις ρε μαν;

@garnelle: εντάξει δεν είναι D.S. αλλά μερικές συνθέσεις του ειναι πολύ καλές.

επίσης η φωνή του και το παρουσιαστικό του δεν έχει αλλάξει σχεδον καθόλου από το ...1998 ας πούμε

Δημοσ.

χμ, να σου πω, τους είδα λάηβ πέρσι από σπόντα και η αλήθεια είναι ότι ναι μεν ο sven είναι ο κλασικός ευαίσθητος γκοθάς που όλοι ξέρουμε, αλλά ρε συ... βαρέθηκα. πραγματικά.

δεν ξέρω αν έφταιγε η αλλαγή του ύφους των κομματιών ή το γεγονός ότι περίμενα να δω τους new model army που εμφανίζονταν αμέσως μετά, αλλά πέρα από το συναίσθημα που έβγαλε στα τραγούδια (που θα το νιώθαμε όλοι περισσότερο αν έλεγε το condemntaion π.χ.) δεν έδωσε τίποτα.

Δημοσ.

κριμα που το διαβάζω αυτό...

οπως και να έχει άφησαν μερικά πολύ καλά άλμπουμ πριν διαλυθούν που τα "λιώνω" μέχρι κ σήμερα.

σε ένα Live τους το 2007 είδα πάντως πως έπαιξαν κ το Chains και μάλιστα πολύ καλά.

τέλος πάντων, σόρρυ για το οφτόπικ,

πάω να βάλω ένα Everlasting words...

Δημοσ.

αράξτε παίδες, δεν υπάρχουν οφτοπικ εδώ

Δημοσ.

Θα υπάρξουν σε λίγο offtopic όταν θα έρθουν πληγωμένοι και αδικημένοι και αρχίσουν να γράφουν ''ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΟΠ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ''??? Τι ρατσισμός είναι αυτός??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...