Προς το περιεχόμενο

Αγριοπουλια.

zorro888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να γινω βρε παιδια. εγω ο κακομοιρης ενοουσα για πουλια της φυσης, δηλαδη καρδερινες, αιδονια,κλπ. ζηταω χιλια συγνωμη εαν σας μπερδεψα.

Δημοσ.

Αστα να πάνε commentator, τα ποστ μας φάγαν άκυρο και ο aledjo ban 15 μέρες.Κοίτα να δείς τι μπορείς να πάθεις απ τα πουλιά....

Δημοσ.
που πηγαν τ αλλα μηνυματα;lucifer τα εσβησες;

Αναφέρεται στους κανονισμούς ότι τέτοιες ερωτήσεις είναι καλύτερο να γίνονται με προσωπικό μήνυμα.

Αστα να πάνε commentator, τα ποστ μας φάγαν άκυρο και ο aledjo ban 15 μέρες.Κοίτα να δείς τι μπορείς να πάθεις απ τα πουλιά....

Αδικία γαμώτο. :mad:

Δημοσ.

Το θεωρώ αδικία γιατί, όσο να πεις, δεν τίπαμε τίποτα κακό.Απλα εξετάζαμε το θέμα "αγριοπούλια" από μια λίγο διαφορετική οπτική γωνία:X:X:X

Δημοσ.

Ρε σεις οτιδηποτε περα απο το θεμα ειναι σπαμαρισμα. Ξεκολατε... Δηλαδη αν ξεκιναγε το θεμα ο paredose o hal ή ο lucifer ετσι θα το παιρνατε πονηρα?

Οχι

Αρα σπαμερετε και εχετε σκισει το θεμα

Δημοσ.

Τα posts διεγράφησαν επειδή ο thread starter έκανε μια ερώτηση την οποία και ξεσκίσατε σε μια στιγμή που το thread δεν είχε κορεστεί. Ας είχε βοηθηθεί πρώτα ο άνθρωπος και μετά ας κάναμε τα καλαμπουράκια μιας όπως και συνηθίζεται μέχρι να φτάσει στο απροχώρητο και να κλειδωθεί.

Σε άλλα νέα, ο αλέτζο έφαγε ban επειδή σε κάθε thread που δημιουργήθηκε μετά την πτώση της Περσικής αυτοκρατορίας, έμπαινε και πόσταρε για το ποιο νούμερο ή ποιο νούμερο γκόμενα θα έμπηγε το βράδυ. Οπότε το spam είναι ο κύριος λόγος, ο δευτερεύων είναι η ψυχρή, προμελετημένη δολοφονία της πίστης μου στην ανθρωπότητα.

Δημοσ.
εγω παντως ΔΕΝ σπαμαρα.Ακομα να γινει συγκεκριμενος ο ζορο...

παιδια πραγματικα σας ζηταω χιλια συγνωμη γι αυτο που εγινε,που σας εφερα ανακατοσουρα, αλλα δεν το εκανα επιτηδες. εγω το μονο που ρωτησα ηταν για διαφορα ειδη αγριοπουλια, η ωδικα πτηνα καλυτερα,με τα οποια ασχολουμαι τα τελευταια 2 χρονια. εκανα αυτη την ερωτηση μηπως και ηξερε καποιος περισοτερα πραγματα απο εμενα και ισως με βοηθουσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...