Προς το περιεχόμενο

πεθανε ο heath ledger

magoufisa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν όντως δεν αυτοκτόνησε, αλλά απλά πήρε κατα λάθος υπερβολική δόση για να βγάλει πέρα την υπερδιέγερση, ένα έχω να πω...

Είναι 100% σίγουρο ότι αυτοκτόνησε. Βέβαια με τα χάπια είναι λίγο οδυνήρος και βασανιστικός ο Θάνατος.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απο το post σου προφανως, δεν εχεις ιδεα για το τι μπορει να εχει καποιος.

αυτα που λενε οτι πηρε:Zolpidem is a prescription medication used for the short-term treatment of insomnia, as well as some brain disorders. It is a short-acting nonbenzodiazepine hypnotic that potentiates gamma-aminobutyric acid (GABA), an inhibitory neurotransmitter, by binding to benzodiazepine receptors which are located on the gamma-aminobutyric acid receptors

ηρεμιστικο θα ηταν ενα φαρμακο στην κατηγορια των benzodiazepine (valium, xanax για παραδειγμα)

Αν τυχών πήρε xanax, Θα υπέφερε καθόλου? Επειδή είναι ηρεμιστικά χάπια, δε ξέρω.

σας ευχομαι να μην μαθετε ποτε τι σημενει panic attack, sleep paralysis, αυπνια, και λεω τα ελαφρια και μονο.

Για πες 2-3 βαριά για παραδειγμα

Δημοσ.
Είναι 100% σίγουρο ότι αυτοκτόνησε. Βέβαια με τα χάπια είναι λίγο οδυνήρος και βασανιστικός ο Θάνατος.

χμ, ίσως είναι και η μόνη μέθοδος που μπορείς κατά τη διάρκειά της να αλλάξεις γνώμη όμως.

Δημοσ.

Εννοεί πως αν κρεμαστείς ψόφησες, αν βάλεις την καραμπίνα στο στόμα σου πάπαλα.. ενώ αν πάρεις χάπια και καταλάβεις την βλακεία σου νωρίς τότε έχεις κάποιες πιθανότητες να γλυτώσεις.. Δεν πιστεύω να αυτοκτόνησε είχε πόσες δουλείες να κάνει σε ταινίες και σκηνοθετούσε και την πρώτη του ταινία,, Για κάποιον που θέλει να αυτοκτονήσει ήταν πολυάσχολος .

Δημοσ.

εννοώ ρε παιδί μου ότι ο τύπος πήγε από υπερβολική δόση χαπιών

1) δεν ήταν επίπονο - όσο τουλάχιστον θα ήταν το να πέσει από μία ταράτσα

2) ενώ έπαιρνε ένα ένα τα χαπάκια μπορούσε να πει "ωπ, τι κάνω ο μ@λακας" και να γλυτώσει με μια πλύση στομάχου. (το παράδειγμα με την ταράτσα κολλάει και εδώ)

τέλος, οκ, πέθανε.

άφήστε τον ρε παιδιά να αναπαυθεί, τόση ανάλυση γιατί;

Δημοσ.
εννοώ ρε παιδί μου ότι ο τύπος πήγε από υπερβολική δόση χαπιών

1) δεν ήταν επίπονο - όσο τουλάχιστον θα ήταν το να πέσει από μία ταράτσα

2) ενώ έπαιρνε ένα ένα τα χαπάκια μπορούσε να πει "ωπ, τι κάνω ο μ@λακας" και να γλυτώσει με μια πλύση στομάχου. (το παράδειγμα με την ταράτσα κολλάει και εδώ)

τέλος, οκ, πέθανε.

άφήστε τον ρε παιδιά να αναπαυθεί, τόση ανάλυση γιατί;

garnele: επειδη ερχομε απο μια παρομοια ιστορια (με λιγοτερα λεφτα εννοιτε) δεν μπορεισ να φανταστεις ποσο ασχημη ειναι αυτη η κατασταση.

το diazepam που πηρε (ας πουμε μονο για αυτο) επρεπε να παρει http://en.wikipedia.org/wiki/Flumazenil

και να ξερασει, και η πλυση στομαχου ειναι 0 οταν θα υπαρχει overdose στο συγκεκριμενο χαπι.

τεσπα οτι και να πουμε, κριμα το παλληκαρι και τον πηγαινα. αλλα μην λετε "α πρεζακι, α χαπακιας" δεν ειναι ολα τα ιδια.

Δημοσ.

Θα ήθελα απλά να εκφράσω τη λύπη μου για το θάνατο του Heath Ledger. Ήταν ένας πολύ αξιόλογος ηθοποιός και επέλεγε να συμμετέχει σε ταινίες με ουσιαστικό περιεχόμενο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα ήθελα απλά να εκφράσω τη λύπη μου για το θάνατο του Heath Ledger. Ήταν ένας πολύ αξιόλογος ηθοποιός και επέλεγε να συμμετέχει σε ταινίες με ουσιαστικό περιεχόμενο.

Λυπήθηκα πολύ, μου ήταν συμπαθής ηθοποιός και μου άρεσε πολύ η ερμηνεία του στο Brokeback Mountain. Επίσης, στο Dark Knight τα μηνύματα ήταν πολύ θετικά, θα δούμε όταν βγει η ταινία.

Όμως, ταινίες όπως το Patriot και το Casanova δε θα τις ονόμαζα ταινίες με ουσιαστικό περιεχόμενο. Βέβαια, γνώμες είναι αυτές και σεβαστή η άποψη του καθενός.

Δημοσ.

αφήστε έπαθα πλάκα...Είναι απ' τα πράγματα ποθ γινονται τοσο απότομα..Στεναχωρέθηκα..δεν το περίμενα και ήταν πραγματικά υποσχόμενος ηθοποιός..ξέρετε γιατί πεθανε???

::cry:

Δημοσ.

http://drugpolicycentral.com/bot/article/fashion.ie8837.htm

As we reported earlier, the rolled $20 bill found at the scene tested clean for illegal narcotics, and the numerous pill bottles were nearly full.

With the initial autopsy inconclusive, the exact cause of Ledger's death will be determined by the toxicology results - in the next two weeks.

According to TMZ, nearly full pill bottles containing the anti-anxiety medications Alprazolam (Xanax), Diazepam (Valium) and Lorazepam (Ativan) were found. The sleeping medication Zoplicone (Lunesta) and the sedative Temazepam (Restoril) - which is used by people with "debilitating insomnia" - were found as well.

All of the drugs were prescribed to Heath Ledger.

xanax & valium = Βενζοδιαζεπίνες

οικογένεια φαρμακων που ο οργανισμός αποκτά πολύ εύκολα ανοχή, και η ίδια δόση δεν αρκεί. εδώ θα δείτε πιο πολλά: http://en.wikipedia.org/wiki/Benzodiazepine#Withdrawal_symptoms

το ambien/stilnox είναι φάρμακο που το γράφουνε συνήθως για προβλήματα αϋπνίας. στις οδηγίες που έχει το κουτί μέσα λέει ότι δεν πρέπει να το παίρνεις όταν έχεις πρόβλημα πνευμονίας

και από ότι λένε ο heath, είχε.

The Joker's character is based on his first two appearances in the comic books, as well as his portrayal in the graphic novel "The Killing Joke." To prepare for the role, Heath Ledger lived alone in a hotel room for a month researching the character and developing his performance, which he claims is based upon Sid Vicious and the character of Alex in A Clockwork Orange (1971). Ledger found the role extremely difficult, and suffered insomnia as a result.

για αυτό, δεν είναι όλα τα χάπια ίδια, δεν είναι όλα υπνοστεντόν* ούτε κουμπιά ούτε πρέζα

*πως το λενε αυτο κανονικα γιατι δεν ξερω απο την argo του δρομου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...