V for Vagelis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μου θυμίζει τον θάνατο του Brandon Lee να δείτε που θα γίνει θρύλος για αυτον τον ρόλο του Joker. Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, αν και η ομοιότητα των χαρακτήρων είναι μόνο ως προς την (τρομακτική) εμφάνιση. Ο ρόλος του Crow κερδίζει εύκολα τη συμπάθεια των θεατών σε αντίθεση με το ρόλο του Joker. Όπως και να χει... τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...
Garnele Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι ο τυπάκος που έκανε τον ιππότη στο A Knight's Tale... μου είχε αναστατώσει την εφηβεία τότε, θυμάμαι. κρίμα...
Emilie Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Κρίμα το παιδί γιατί είχε ανεβάσει αρκέτα την ποιότητα των ταινιών του hollywood και περιμέναμε πως και πως το dark knight. Δηλαδή μάλλον αυτοκτόνησε, ε?
Em_Zed Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δηλαδή μάλλον αυτοκτόνησε, ε? Η επίσημη εκδοχή είναι πως όχι. Αιτία θανάτου φέρεται να είναι η υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών. Η αστυνομία αναφέρει οτι δεν υπάρχουν εμφανή στοιχεία αυτοκτονίας. Υ.Γ.: Μόνο εγώ χαλιέμαι που αναγκάζομαι να βλέπω στο μειλ μου "πέθανε ο heath ledger" κάθε φορά που κάποιος ποστάρει ;
Em_Zed Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Tώρα το διάβασα... Πριν 1 βδομάδα πέθανε και ο Brad Renfro !! Ti γίνεται ρε ;;;
Toufas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Αν και δεν τον είχα δει στο Brokeback Mountain, τον είχα συμπαθήσει σε άλλες ταινίες και φαινόταν υποσχόμενος ηθοποιός. Κρίμα ρε γαμώτο. Τι πράγμα είναι αυτό με τους σταρ? Τοσό χρήμα, τόση δημοσιότητα και κανείς δεν την παλεύει. Όλοι στα ναρκωτικά και στα χάπια είναι... 'Ελεος δηλαδή! απο το post σου προφανως, δεν εχεις ιδεα για το τι μπορει να εχει καποιος. αυτα που λενε οτι πηρε:Zolpidem is a prescription medication used for the short-term treatment of insomnia, as well as some brain disorders. It is a short-acting nonbenzodiazepine hypnotic that potentiates gamma-aminobutyric acid (GABA), an inhibitory neurotransmitter, by binding to benzodiazepine receptors which are located on the gamma-aminobutyric acid receptors ηρεμιστικο θα ηταν ενα φαρμακο στην κατηγορια των benzodiazepine (valium, xanax για παραδειγμα) σας ευχομαι να μην μαθετε ποτε τι σημενει panic attack, sleep paralysis, αυπνια, και λεω τα ελαφρια και μονο.
isspro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 κριμα. εγω κοιταζα το mail μου εκεινη την ωρα και το εμαθα νωρις νωρις. απο τους αγαπημενους μου, στα υποψιν για ΜΕΓΑΛΑ πραγματα και τελικα η ζωη ειναι ολο εκπληξεις... δεν το θεωρω αυτοκτονια μονο και μονο επειδη ηταν γυμνος στο κρεβατι. κανεις δεν θελει να τον θυμουνται ετσι
magoufisa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 καμια φορα βλεπουμε κ θαυμαζουμε διαφορα αγαπημενα διασημα προσωπα κ νομιζουμε πωσ εχουν κατι το απροσπελαστο ,πωσ ειναι αθανατοι..τελικα ομωσ ειναι κ αυτοι ανθρωποι σαν κ εμασ κ παρ'ολο που οπωσ ανεφερε καποιοσ στο post φαινομενικα τα εχουν ολα(χρημα δοξα οικογενεια) δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι ευτυχισμενοι..καποιοσ σε ενα ξενο περιοδικο ειπε -δν τον λυπαμαι καθολου που πεθανε,λυμαμαι μονο τη κορη τ, αυτοσ τα ειχε ολα κ προτιμησε να αυτοκτονησει- ειναι χυδαιο το πωσ μερικοι βεβηλωνουν τη μνημη ενοσ ανθρωπου κ μιλουν χωρισ να ξερουν πραγματικα τι εχει συμβει..δν ξερω πωσ κ γιατι πεθανε ο heath.. αυτο π ξερω ειναι οτι ηταν ενασ πολλα υποσχομενοσ ηθοποιοσ κ ενασ απ τουσ πολυ συμπαθητικουσ ανθρωπουσ του χωρου κ ηταν μια τραγικη απωλεια..
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 καμια φορα βλεπουμε κ θαυμαζουμε διαφορα αγαπημενα διασημα προσωπα κ νομιζουμε πωσ εχουν κατι το απροσπελαστο ,πωσ ειναι αθανατοι..τελικα ομωσ ειναι κ αυτοι ανθρωποι σαν κ εμασ κ παρ'ολο που οπωσ ανεφερε καποιοσ στο post φαινομενικα τα εχουν ολα(χρημα δοξα οικογενεια) δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι ευτυχισμενοι..καποιοσ σε ενα ξενο περιοδικο ειπε -δν τον λυπαμαι καθολου που πεθανε,λυμαμαι μονο τη κορη τ, αυτοσ τα ειχε ολα κ προτιμησε να αυτοκτονησει- ειναι χυδαιο το πωσ μερικοι βεβηλωνουν τη μνημη ενοσ ανθρωπου κ μιλουν χωρισ να ξερουν πραγματικα τι εχει συμβει..δν ξερω πωσ κ γιατι πεθανε ο heath.. αυτο π ξερω ειναι οτι ηταν ενασ πολλα υποσχομενοσ ηθοποιοσ κ ενασ απ τουσ πολυ συμπαθητικουσ ανθρωπουσ του χωρου κ ηταν μια τραγικη απωλεια.. 1. σου είναι μεγάλος κόπος να γράφεις τις λέξεις ολόκληρες; και χρησιμοποιείσαι σε παρακαλώ το "ς". 2. Αν όντως αυτοκτόνησε τότε συμφωνώ απόλυτα με την γνώμη αυτή στο ξένο περιοδικό. Αν όντως αυτοκτόνησε τότε δεν μπορώ να τον λυπηθώ. Αν έγινε κάτι άλλο έχει καλός.
Coma_Black Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 James Dean Brandon Lee River Phoenix Heath Ledger Ξέχασα αρκετούς αλλούς αλλα απο αυτούς περίμενα να δω και άλλα πράγματα, εννοώ σε ταινίες, κρίμα.. Ο Ledger θα γίνει ο πιο αγαπημένος κακός (JOKER) σε ταινία σίγουρα πράγματα ελπίζω στην ταινία να μην πεθαίνει και να έχει ένα φινάλε που να του αξίζει!!! Its part of the plan!!
Toufas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Several drug packets containing an unknown substance were found listed on the official police report from the scene. It is possible that these items didn't belong to Ledger or that he didn't ingest them on the day of his death, but several reports have stated that Heath had been battling sobriety recently. In addition to the unknown substances, several bottles of prescription meds were discovered in Ledger's apartment, including bottles of the prescription anxiety drugs Valium and Zoloft, along with the prescription sleeping medication Ambien. http://perezhilton.com/2008-01-23-drugs-found-in-ledgers-apartment
Humphrey Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Αν όντως δεν αυτοκτόνησε, αλλά απλά πήρε κατα λάθος υπερβολική δόση για να βγάλει πέρα την υπερδιέγερση, ένα έχω να πω... ...ΤΖΑΜΠΑ.... Μου φαίνεται ότι το Dark Knight θα γίνει classic για εντέλως λάθος λόγους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.