Προς το περιεχόμενο

πεθανε ο heath ledger

magoufisa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απ οτι λενε βρηκαν χαπια διπλα του αλλα δν ξερουν ακομα αν ειναι απ αυτα.. πωω ειναι πολυ κριμα ηταν πολυ καλοσ ηθοποιοσ κ πολυ συμπαθητικοσ..ειχε κ ενα παιδι..

Δημοσ.
απ οτι λενε βρηκαν χαπια διπλα του αλλα δν ξερουν ακομα αν ειναι απ αυτα

ε,δεν χρειαζετε να το ψαξουν και πολυ ....κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ηταν απο ναρκωτικα.

κανανε την αρχη ο μορρισον και ο χεντριξ,και το εχουν δεσει σκοινη κορδονι ολοι οι ....σουπερ σταρς.πρωτα χαπακωνομαστε,και μετα ολα τα αλλα ερχονται.

Δημοσ.
RIP RIP RIP

κρίμα... ειλικρινά πρώτη φορά με στενοχώρησε κάτι τέτοιο, τόσο πολύ..

Έχω ακριβώς την ίδια αίσθηση. Μάλλον γιατί πάντα τον είχα υπ' όψη σαν μία απ' τις επόμενες μελλοντικές εγγυήσεις στο Χόλυγουντ. Και ήδη είχε ξεχωρίσει τόσο για τις ταινίες, όσο και για την απόδοση του στους ρόλους.

RIP

Δημοσ.

This article from The New York Times published just two months ago shed a new light on the untimely death of Heath Ledger:

“I stressed out a little too much,” Mr. Ledger said.

He tends to do that. He is here in London filming the latest episode of the “Batman”franchise, “The Dark Knight.” (Mr. Bale, as it happens, plays Batman; Mr. Ledger plays the Joker.) It is a physically and mentally draining role — his Joker is a “psychopathic, mass-murdering, schizophrenic clown with zero empathy” he said cheerfully — and, as often happens when he throws himself into a part, he is not sleeping much.

“Last week I probably slept an average of two hours a night,” he said. “I couldnʼt stop thinking. My body was exhausted, and my mind was still going.” One night he took an Ambien, which failed to work. He took a second one and fell into a stupor, only to wake up an hour later, his mind still racing.

Even as he spoke, Mr. Ledger was hard-pressed to keep still. He got up and poured more coffee. He stepped outside into the courtyard and smoked a cigarette. He shook his hair out from under its hood, put a rubber band around it, took out the rubber band, put on a hat, took off the hat, put the hood back up. He went outside and had another cigarette. Polite and charming, he nonetheless gave off the sense that the last thing he wanted to do was delve deep into himself for public consumption. “It can be a little distressing to have to overintellectualize yourself,” is how he put it, a little apologetically.

φορ δε ρεκορντ, ambien περνω εδω και 10 μερες επειδη οι γιατροι στην ελλαδα ειναι μαλακες :D

Δημοσ.

Κρίμα, ήταν ένας από τους νέους ηθοποιούς που είμαι σίγουρος ότι θα μας έδινε σπουδαίες ερμηνείες στο μέλλον. Θα είναι περίεργο τώρα που θα τον δούμε στο Dark Knight.

Δημοσ.

Το έχω μάθει εδώ και μερικές ώρες και ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω. Είναι απίστευτο πόσο μπορείς να στεναχωρηθείς για κάποιον που στην ουσία δεν ήξερες και δεν γνώριζες. Δεν ξέρω αν είναι πολύ στενάχωρο επειδή ήταν τόσο μικρός, ή επειδή αφήνει πίσω του μια κόρη, ή επειδή ήταν πολλά υποσχόμενος. Κρίμα, δε ξέρω τι άλλο να πω.. :(

Δημοσ.

Αν και δεν τον είχα δει στο Brokeback Mountain, τον είχα συμπαθήσει σε άλλες ταινίες και φαινόταν υποσχόμενος ηθοποιός. Κρίμα ρε γαμώτο.

Τι πράγμα είναι αυτό με τους σταρ? Τοσό χρήμα, τόση δημοσιότητα και κανείς δεν την παλεύει. Όλοι στα ναρκωτικά και στα χάπια είναι... 'Ελεος δηλαδή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...