Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ^ και να προσθέσω στον συλλογισμό, οτι η φανερή ψηφοφορία θα είναι και ενα αρκετά μεγάλο κίνητρο για σοβαρά/έξυπνα/ψαγμένα ποστς γιατί για ενα κούτελο ζούμε και σ' αυτη την διαδικτυακή κοινωνία Ο ορισμός του +1. Μια ακόμα πρόταση είναι να υπάρχουν ξεχωριστά κουτάκια αξιολόγησης, δηλαδή να εμφανίζεται πόσα - και πόσα + έχει ενα ποστ. Μ' αυτόν τον τρόπο θα φαίνεται το πραγματικό αποτέλεσμα. Είναι και το πιο δίκαιο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μια ακόμα πρόταση είναι να υπάρχουν ξεχωριστά κουτάκια αξιολόγησης, δηλαδή να εμφανίζεται πόσα - και πόσα + έχει ενα ποστ. Μ' αυτόν τον τρόπο θα φαίνεται το πραγματικό αποτέλεσμα. άμα γραφει πχ. +3 και όταν περνάς το ποντίκι από πάνω λέει 7 votes καταλαβαίνεις ότι έπεσαν 2 αρνητικές και 5 θετικές. (-1, -2, -1, 0, 1, 2, 3)
konnak Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Και σε αυτό το σημείο, θέλω να βγώ να το φωνάξω να το πω: Punky και εξαφανισμένη ΣΙΑ, χωρίς τα σχόλια σας το μπλαμπλα κι όχι μόνο είναι φτωχότερο. +1 Punky, blueviper, Kandisky... Μεγάλος ο κύκλος των χαμένων χρηστών...
Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μήπως να συνδυαστούν οι ιδέες της Φρού-Φρού και του Pablo_Hasan, έτσι ώστε να έχουμε 2 κουτάκια με θετικές και αρνητικές ψήφους και όταν περνάμε το ποντίκι να μας φανερώνει τους χρήστες που ψήφισαν είτε θετικά (στα +), είτε αρνητικά (στα -);
Harkon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 πιστεύω πως η διαδικασία αξιολόγησης δεν θα αποδώσει καλά γιατί λίγοι έως ελάχιστοι έχουν την ωριμότητα και το μυαλό να την διαχειριστούν δίκαια. υγ: ελπίζω όσοι είστε υπέρ της ψηφοφορίας των ποστ κάθε 4 χρονάκια να σηκώνεστε και να ψηφίζετε και αλλού....
Lucifer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Θα διαφωνήσω ως προς 2 τοποθετήσεις του διαόλου:1)η ασκοπη χρήση θετικής ψήφου επηρρεάζει! Αν ο φίλιππος πχ, γράψει μια παπαρδελα, και πάμε 3 ατομα και του ρίξουμε αρνητική, αλλά βρεθούν 3 κολλητοί του και του ρίξουν θετική, επηρρεάζει Εντάξει, αλλά αυτό 1) δεν φέρνει το thread σε χειρότερη θέση από το να μην υπήρχε η δυνατότητα αξιολόγησης -σε αντίθεση με κρυμμένα "καλά" ποστ και 2) δε νομίζω πως θα έριχνε κανείς +1 σε σπαμ/παναγία/γκρήκλις. Ελπίζω δηλαδή. Βλέποντας και κάνοντας παιδιά, ούτε εγώ ξέρω πως θα μας βγει. Κατά τα άλλα, μέχρι να μελετηθούν τα αιτήματα από τον Άι-Χαλ περί φανερής ψηφοφορίας, διαφορετικού display και δε συμμαζεύεται, ας μείνουμε σε αυτά που είπαμε και ας έχουμε στο μυαλό μας τη σοφή του ατάκα: Η χρήση αυτού του μέτρου δεν είναι για να λέμε μόνο κατα πόσο μας αρέσουν τα μηνύματα σε ένα topic και πόσο όχι αλλά για το πόσο χρήσιμα είναι στην εξέλιξη του θέματος.
Fidelio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Από την αρχή , η λειτουργία της ψήφου κυρίως για τα sections της ψυχαγωγίας στις παραθέσεις διαφόρων μελών , δεν μου κάθισε καλά , είναι κάπως άκομψο κατά την άποψη μου και μπορεί να μπλοκάρει τον συνομιλητή ακόμα και όταν αυτός έχει καλές προθέσεις , να παραθέτει δηλαδή απλά την άποψή του όποια και αν είναι αυτή. Από την άλλη μεριά σε κακόβουλες τοποθετήσεις και τα συναφή δεν νομίζω πως υπάρχει πιο αποτελεσματικό μέτρο από αυτή της αδιαφορίας ή του κατάλληλου χειρισμού από τους μοντς όταν αυτές καθιστούν σοβαρή παράβαση των κανονισμών (μια ελαστικότητα σε επιπεδο χαβαλέ/χαλαρώματος δίνει πάντα αυτο το κάτι . .. ) – προσωπικά θεωρώ το moderation του insomnia υψηλού επιπέδου. Η αξιολογήση τώρα των posts δεν μου κάθεται καλά αισθητικά , κάτι σαν άτυπη αστυνόμευση απόψεων μου φέρνει , μου προκαλεί έναν αρνητισμό ....ασε που μπορεί να αποτελέσει μηχανισμό κατεύθυνσης του διαλόγου και ειδικά σε περίπτωση που η αξιολογηση παραμένει κρυφή . Αλλά όπως και να ΄χει , . . όπως είπα και πριν αν και δεν μου κάθεται καλά , αν παραμείνει δεν έχω και πρόβλημα , το προσπερνάω και πάμε παρακάτω , ουτως ή άλλως μονο μια φορά έχω χρησιμοποιησει το σύστημα αξιολογησης και αυτο έγινε κατα λάθος , . . . ps επίσης είναι πολύ κουραστικό να πατάω συνέχεια το κουμπάκι για να ξεθάβω τους "επικηρυγμένους" για να δώ τον λόγο στον οποίο υπεπεσαν σε δημοσιο κράξιμο ...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 +1 Punky, blueviper, Kandisky... Μεγάλος ο κύκλος των χαμένων χρηστών... Ε, όχι και στην ίδια μοίρα ο Punky με τους άλλους δύο "κυρίους". Έλεος. Σαν να λες "ναι, μεγάλοι συνθέτες, όπως Μπετόβεν, Σοπέν και Καρβέλας".
konnak Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Ε, όχι και στην ίδια μοίρα ο Punky με τους άλλους δύο "κυρίους". Έλεος. Σαν να λες "ναι, μεγάλοι συνθέτες, όπως Μπετόβεν, Σοπέν και Καρβέλας". Χαχα, να ρε συ, και αυτό μου έχει λείψει! Α ρε Manuel, αυτές ήταν εποχές...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Εμπάθεια προς απόντες; :-/ Έχεις δίκιο. Το σκεφτόμουν και εγώ μετά που το πόσταρα και σκεφτόμουν ότι έκανα βλακεία. :X Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς τελικά. konnak, αν και χαίρομαι που υπήρχαν και άνθρωποι που το διασκέδαζαν, ειλικρινά εγώ υπέφερα εκείνον τον καιρό. Anyway, ας μην νταουνιαζόμαστε βραδιάτικα.
LL_NEO Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ για τη διόρθωση, το κάνω συνέχεια το ρημάδι το λάθος. Φαίνεται ότι εκτός του ότι δεν γηράσκω, δεν είμαι και αεί διδασκόμενος... Αφου το έχεις τερματίσει δυο φορές το μηχάνημα, πόσο πια να πας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.