Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Παρεπιπτόντως: το εχεις σκισει παντως το θεμα με το σβησιμο ποστς. Αν σε μια βδομαδα εχεις σβησει 2 - 3 δικα μου*, συνολικα ποσα εχεις σβησει; * που δεν ηταν και ξεκαθαρη παραβαση καποιου κανονα. Επειδή έχεις κάνει παρόμοιες νύξεις και για το πρόσωπό μου σε pm και αρχίζει να καταντάει κουραστικό... Και επειδή είσαι από τα τελευταία μέλη που θα περίμενα να εκτοξεύεις τέτοιες κατηγορίες για επιλεκτική λογοκρισία... 1. Σου υπενθυμίζω ότι οποιαδήποτε απορία για την εφαρμογή των κανόνων εκφράζεται μέσω pm και όχι δημοσίως. 2. Σε προσκαλώ να μου στείλεις με pm τα threads στα οποία υποτίθεται ότι ο Lucifer (ή ο οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα) σου έσβησε μηνύματα. Και μάλιστα "σε μια βδομαδα [...] 2 - 3 δικα μου" όπως γράφεις. Γιατί, απ' ότι μπορώ να δω, δεν σου έχει σβηστεί κανένα μήνυμα - εκτός από μηνύματα τα οποία διαγράφηκαν μαζί με το thread που τα περιείχε (αλλά εκεί δεν σβήστηκαν μόνο δικά σου)... Τέλος του offtopic και παρακαλώ πολύ να μη συνεχιστεί δημόσια το όλο θέμα - οποιοδήποτε άλλο μήνυμα περί του θέματος αυτού θα διαγραφεί πάραυτα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Εγω συμφωνώ. Απλά μια πρόταση. Για να αποφεύγονται απαντήσεις "+1 απο μένα" ή "συμφωνώ με τον απο πάνω" μήπως η αξιολόγηση θα έπρεπε να είναι φανερή? Δλδ αν κάποιος έχει κάποιες ψήφους (θετικές/αρνητικές) να φαίνεται απο ποιούς τις πήρε? Οκ, για spam οντως είναι χρήσιμη η αξιολόγηση όμως για προσωπικές επιθέσεις ή προσβολές που θίγουν άμεσα κάποιον χρήστη εξίσου καλός είναι και ο κουκουλοφόρος
antreaslam Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Η χρήση αυτού του μέτρου δεν είναι για να λέμε μόνο κατα πόσο μας αρέσουν τα μηνύματα σε ένα topic και πόσο όχι αλλά για το πόσο χρήσιμα είναι στην εξέλιξη του θέματος. Πχ, σε αθλητικό Thread, πως μπορείς να το τσεκάρεις αυτό? Όταν πχ ο κάιζερ, γράψει 5 επιχείρηματα κατά του τζίγγερ(!!!!), είναι ενα χρήσιμο (κατ εμε) ποστ στην εξέλιξη! Ή όταν γράψει 10 "κλεψιές" του οσφπ! Αλλά αντίστοιχα, για κάποιον άλλο, είναι αρνητικό, γιατί "ξαναγυρίζουμε το θέμα στα παλιά" , γιατί "είναι εριστικός" γιατί 1002 ακόμα! Αντίστοιχα οι θετικές αξιολογήσεις θα πρέπει να αφορούν μηνύματα που πραγματικά βοηθάνε την συζήτηση, την εξέλιξη της όπως και το ότι συμφωνούμε απόλυτα με το συγκεκριμένο μήνυμα. Το ότι συμφωνούμε απόλυτα όμως, μπορεί να συμβεί και σε ένα οφ τόπικ μήνυμα ! Πχ, να ανοίξει ένα ακόμα ερωτικο thread (είμαι αγόρι, 20 ετών,ρατσιστής πάντα πήγαινα με γυναίκες, αλλά τώρα γνώρισα έναν μαυρούλι μούρλια, ίδιος ο ρόντμαν, τι λέτε να κάνω?), να γράψει από κάτω κάτι η φρου φρου, ειρωνευόμενη λεπτά το...αγόρι 20 ετών,και εγώ να συμφωνήσω....
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Το ότι συμφωνούμε απόλυτα όμως, μπορεί να συμβεί και σε ένα οφ τόπικ μήνυμα ! Πχ, να ανοίξει ένα ακόμα ερωτικο thread (είμαι αγόρι, 20 ετών,ρατσιστής πάντα πήγαινα με γυναίκες, αλλά τώρα γνώρισα έναν μαυρούλι μούρλια, ίδιος ο ρόντμαν, τι λέτε να κάνω?), να γράψει από κάτω κάτι η φρου φρου, ειρωνευόμενη λεπτά το...αγόρι 20 ετών,και εγώ να συμφωνήσω.... Μα αυτού του είδους τα threads έτσι κι αλλιώς ζούνε μέχρι να τα πάρει χαμπάρι κάποιος κλειδοκράτωρ. Οπότε τις γαμάτες ευφάνταστες και πανέξυπνες λεπτές ειρωνίες μου, τις τρώει το μαύρο σκοτάδι... edit: Και για τους τύπους @ paredwse είναι παρεμπιπτόντως και οχι παρεπιπτόντως. Το ρήμα είναι εμπίπτω
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 [...]edit: Και για τους τύπους @ paredwse είναι παρεμπιπτόντως και οχι παρεπιπτόντως. Το ρήμα είναι εμπίπτω Ευχαριστώ για τη διόρθωση, το κάνω συνέχεια το ρημάδι το λάθος. Φαίνεται ότι εκτός του ότι δεν γηράσκω, δεν είμαι και αεί διδασκόμενος...
frenzy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά το πράγμα είναι απλό: Η αξιολόγηση έχει ακριβώς την αξιοπιστία του ατόμου που την κάνει Από εκεί και πέρα οποιαδήποτε σχόλια για το αν είναι αξιόπιστη ή όχι είναι περιττά imo. Κι εκτός των άλλων είναι και μια βαλβίδα αποσυμπίεσης όσον αφορά στις αρνητικές. Και για τους τύπους @ paredwse είναι παρεμπιπτόντως και οχι παρεπιπτόντως. Το ρήμα είναι εμπίπτω Κι εγώ το κάνω αυτό το σιχαμένο λάθος συνέχεια...
insomniaK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ για τη διόρθωση, το κάνω συνέχεια το ρημάδι το λάθος. Φαίνεται ότι εκτός του ότι δεν γηράσκω, δεν είμαι και αεί διδασκόμενος... 1. δε γηράσκω και 2. ξέρεις κανέναν να έμαθε τίποτα σε αει;;; Και για να μην είμαι τελείως offtopic, το έχω επισημάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό πως η ψηφοφορία είναι υπέρ της θετικής εξέλιξης μίας συζήτησης στο φόρουμ. Μπράβο για αυτό το εξαιρετικό βήμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Εγω συμφωνώ. Απλά μια πρόταση. Για να αποφεύγονται απαντήσεις "+1 απο μένα" ή "συμφωνώ με τον απο πάνω" μήπως η αξιολόγηση θα έπρεπε να είναι φανερή? Δλδ αν κάποιος έχει κάποιες ψήφους (θετικές/αρνητικές) να φαίνεται απο ποιούς τις πήρε? Οκ, για spam οντως είναι χρήσιμη η αξιολόγηση όμως για προσωπικές επιθέσεις ή προσβολές που θίγουν άμεσα κάποιον χρήστη εξίσου καλός είναι και ο κουκουλοφόρος Και εγώ πάντως ειλικρινά, γι' αυτό το λόγο θεωρούσα πως υπήρχαν τα + και τα -, για να αποφύγουμε τα ποστ του τύπου "συμφωνώ", "+1" κτλ που δεν έχουν νόημα. Αφού άλλωστε υπάρχει και ο ρουφιάνος, ποιος ο λόγος να υπάρχει αυτό το feature για τέτοιους λόγους; Άλλωστε και το + τι λόγο ύπαρξης έχει τότε; Αφού δεν αλλάζει κάτι. Εγώ θα συμφωνούσα με την φρου. Δηλαδή ας γίνει φανερή η ψηφοφορία και ας μην κρύβονται τα μηνύματα λόγω της αξιολόγησης, ακόμα και αν φτάσουν στο -500. Αν το ποστ είναι προβληματικό, θα το αναλάβει έτσι κι αλλιώς ο μοδεράτορας και θα κάνουμε τις γνωστές μας αναφορές. Αλλιώς φοβάμαι ότι η αξιολόγηση μηνυμάτων απλά δε θα έχει νόημα σε μερικές μέρες (μόλις πέσει γραμμή ότι θα πέσει μπαν).
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ^ και να προσθέσω στον συλλογισμό, οτι η φανερή ψηφοφορία θα είναι και ενα αρκετά μεγάλο κίνητρο για σοβαρά/έξυπνα/ψαγμένα ποστς γιατί για ενα κούτελο ζούμε και σ' αυτη την διαδικτυακή κοινωνία
DIMITRISG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ενα μεγαλο μπραβο μονο το insomnia μπορουσε να κανει τέτοια καινοτομία το ευχαριστήθηκα ιδιαιτέρως (ή ιδιαίτερα) γιατί είχα αρχισει να αξιολογω τα ποστ (ενω απ οτι ανακοινωθηκε δεν επρεπε) ετσι πιστευω πριν να ποσταρουμε θα σκεβομαστε την λογοκρισία , Το ποσταρισμα αποκτά υπευθυνότητα
insomniaK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Βρε καμάρι Φρού-Φρού, ποια ήταν η τελευταία (αν υπήρχε πρώτη) φορά που έστω βρήκες ενδιαφέρον σοβαρά/έξυπνα/ψαγμένατα σχόλια των νεοεισαχθέντων 15χρονων;;; Αυτό μπορούν, αυτό προσφέρουν στην κοινότητα του insomnia, κανένας όμως δεν τους κότσαρε -1, επειδή δεν τα βρίσκει σοβαρά/έξυπνα/ψαγμένα . Μην υπερβάλουμε κιόλας. Και σε αυτό το σημείο, θέλω να βγώ να το φωνάξω να το πω: Punky και εξαφανισμένη ΣΙΑ, χωρίς τα σχόλια σας το μπλαμπλα κι όχι μόνο είναι φτωχότερο.
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 δεν αναφερόμουν σ' αυτη την ομάδα χρηστών περήφανε για μένα insomniaK
andreaslfc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Καλή η αξιολόγηση των post, αλλά καλό είναι να υπάρχει και μια επιλογή, στο πίνακα ελέγχου, αν θέλεις να βλέπεις τα post ανεξαρτήτου αξιολόγησης των χρηστών. Γιατί μπορεί κάποιος να θέλει αυτός να κάνει την δική του αξιολόγηση και όχι να του την επιβάλουν.
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μια ακόμα πρόταση είναι να υπάρχουν ξεχωριστά κουτάκια αξιολόγησης, δηλαδή να εμφανίζεται πόσα - και πόσα + έχει ενα ποστ. Μ' αυτόν τον τρόπο θα φαίνεται το πραγματικό αποτέλεσμα.
antreaslam Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Και σε αυτό το σημείο, θέλω να βγώ να το φωνάξω να το πω: Punky και εξαφανισμένη ΣΙΑ, χωρίς τα σχόλια σας το μπλαμπλα κι όχι μόνο είναι φτωχότερο. Δεν αρκεί η θετική αξιολόγηση, αλλά ένα τουλάχιστον.... +1000000000000000000000....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.