Lucifer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Αγαπητοί συμφορουμίτες, αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά. Σίγουρα θα έχετε προσέξει τη νέα δυνατότητα που το γενναιόδωρο φόρουμ-θεότητα χάρισε στα μέλη του. Σαν νέοι Προμηθείς, όλοι, μικροί και μεγάλοι, παλιοί και νιούφηδες έχουν στην άκρη του δείκτη τους το όνειρο του Μαρξ: λαϊκή δύναμη! Αυτό το thread είναι ένα κάλεσμα αγαπητοί συμφορουμίτες, ένας φάρος γεμάτος καλοκάγαθο, ζεστό και ευμενές φως, που σας καλεί μακριά από μια κοινή μοίρα με τη Σοβιετική Ένωση. Ο κακός χειρισμός της λαϊκής δύναμης έφερε την κατάρρευση και πτώση του μεγαθήριου εκείνου -ας μην αφήσουμε να συμβεί το ίδιο με το forum! Η Δαμόκλειος σπάθη που αιωρείται πάνω από το desktop μας καταπολεμάται μόνο με την ισχυρή συλλογική ασπίδα της ΕΥΘΥΝΗΣ! Η δρομολόγηση μιας τέτοιας ευθύνης αγαπημένοι μου συν-πόστερζ, ακολουθεί 2 ξέχωρα μα και παράλληλα μονοπάτια, το ένα έγκειται στη διάθεση και το ενδιαφέρον σας, το άλλο στις υποχρεώσεις σας ως υπεύθυνα μέλη! Το πρώτο μονοπάτι, έχει να κάνει με την γνωστή -και αγαπημένη του παρεδώσε- φράση "μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει το φόρουμ για σένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για το φόρουμ". Επιτέλους, μετά από 4 νεκρούς φιλοσόφους από ανεύρυσμα και οχτώ δισεκατομμύρια ΠΜ, βρίσκομαι στη θέση να σας απαντήσω!!! Με τη νέα φοβερή δύναμη κρίσης και κριτικής, με τη δαγκωνιά αυτή από τον καρπό της Γνώσης, μπορείτε να διευκολύνετε το έργο των μοντερέητορ με το να κατακεραυνώνετε μέχρι τελικής απόκρυψης ποστ με greeklish, spam ή εμφανώς απαράδεκτο περιεχόμενο! Ο εντοπισμός τους από τους mods θα είναι πιο εύκολος και η εικόνα προς τους επισκέπτες θα εκπέμπει μια συλλογική αξιοπρέπεια εκ μέρους των μελών! Το δεύτερο και ακανθώδες μονοπάτι, εμπεριέχει την ευθύνη σας να μην βαράτε άσκοπα αρνητικές ψήφους. Επειδή δε σας αρέσει που ο χ γαύρος έγραψε "ωωω τεσσάραααα" ή ιστορικές παραπομπές σχετικά με το σκοπιανό, δε σημαίνει πως είναι δόκιμο και πρέπον να συμβάλλετε στην απόκρυψη αυτών των απόψεων/πληροφοριών. Ναι, κάθε λέξη και πράξη εδώ μέσα κρίνεται -και εξού και η νέα αυτή δυνατότητα- αλλά και η χρήση αυτής της δυνατότητας κρίνεται επίσης. Οπότε όποιος ψήνεται, μαζί με το ρηπόρτ στα σπαμ/γκρηκλις/παναγίες, ας ρίχνει και μια αρνητική και κυρίως να θυμάστε πως η άσκοπη χρήση της δυνατότητας αξιολόγησης θα τιμωρείται. Ευχαριστώ! =*
frenzy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 πρώτη φορά με αποκαλούν ποστερ... Τώρα του genius να μη του ρίξω μια αρνητική ας πούμε;
Achilles Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Τι έμπνευση έχεις βραδιάτικα βρε Lucifer; Τι πίνεις και δεν μας δίνεις, να χαρούμε και εμείς. Δεν εφαρμόζετε καλύτερα το σύστημα με τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες όπως στο ποδόσφαιρο. Μια κίτρινη σημαίνει παρατήρηση (μ@λ@κία μικρής εμβέλειας)και ακολουθεί η κόκκινη (μ@λ@κία ολκής), δηλαδή το BAN. Offtopic: Ελπίζω να μην απαντήσεις κρασί, και έχουμε την χθεσινή συνέχεια...(ξέρεις εσύ)
bolec Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Πες τα ρε lucifer γιατί κάποιες κυρίες τον έχουνε τρελάνει στο -1 τον aledjo επειδή λέει αλήθειες σχετικά με το γυναικείο φύλο....
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 το εχεις σκισει παντως το θεμα με το σβησιμο ποστς. Αν σε μια βδομαδα εχεις σβησει 2 - 3 δικα μου*, συνολικα ποσα εχεις σβησει; * που δεν ηταν και ξεκαθαρη παραβαση καποιου κανονα.
bolec Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 2 άκυρα έφαγα χτες στο θέμα με το ανεμογκάστρι και ακόμα δεν ξέρω το γιατί. Η φάση έιναι οτι στο πρώτο μου απάντησες φίλτατε lucifer και αφού σου απάντησα και εγώ τα "στειλες" και τα 3(και τα δικά μου και το δικό σου). Να υποθέσω και αυτό για φούντο πάει?
Commentator Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδια βαλτε μου κι εμενα ενα +1 το αξιζω...
aledjo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Πες τα ρε lucifer γιατί κάποιες κυρίες τον έχουνε τρελάνει στο -1 τον aledjo επειδή λέει αλήθειες σχετικά με το γυναικείο φύλλο.... εχεις μπει στη λιστα με τους αγαπημενους χρηστες....
bolec Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 aledjo αυτές είναι κύκλωμα.Είπα ένα καλό λόγο για σένα και την πέσανε σε μένα, μου ταράξανε τα ποστ στο thread με τα πουλιά
FilipposMD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 O Lucifer έχει ήδη πάρει 3... θετικές ψήφους Η άσκοπη χρήση θετικής ψήφου θα τιμωρείται ή δεν μας πειράζει;
Lucifer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Ε γενικά μας είναι ψιλοαδιάφορη μιας και δεν επηρεάζει κάπως την υπόθεση. Πάμπλο, δε θυμάμαι να 'χω σβήσει δικό σου ποστ. Μπόλεκ, ούτε δικό σου αν και αυτό το δίδυμο που σιάξατε στα αγριοπούλια (...) το σήκωνε. Α, ο αλέτζο πήγε να βρει την 84, θα γυρίσει σε 15 μέρες. Ίσως. Καλημέρα!!!!
antreaslam Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Θα διαφωνήσω ως προς 2 τοποθετήσεις του διαόλου: 1)η ασκοπη χρήση θετικής ψήφου επηρρεάζει! Αν ο φίλιππος πχ, γράψει μια παπαρδελα, και πάμε 3 ατομα και του ρίξουμε αρνητική, αλλά βρεθούν 3 κολλητοί του και του ρίξουν θετική, επηρρεάζει 2)Δεν υπαρχει άσκοπη χρηση της αρνητικής ψήφου (κ της θετικής δηλαδή)! => Μπορεί τα μηνύματα του όμνιλας, να προσφέρουν γέλιο! Αρα θετική ψήφος! αλλά προσβάλλουν τη νοημόσυνη του άλλου!Αρα, αρνητική ψήφος! Τουλάχιστον προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει. Αρα, να μην του ρίξω αρνητική! Ναι, αλλά προκαλεί ασυστόλως, είτε όταν λέει αλήθειες είτε όταν λεει ψέμματα! άρα, να του τη ρίξω??? Τα ονόματα στην 1η περίπτωση ηταν τυχαία!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Οποιοδήποτε μέτρο/δυνατότητα είναι τόσο αποτελεσματικό όσο λογική είναι η χρήση που κάνουμε. Προσωπικά, μου άρεσε η εισαγωγή της αξιολόγησης: υπήρχαν φορές που θεωρούσα ένα μήνυμα απαράδεκτο, αλλά ομολογώ ότι έχω περάσει προ πολλού το στάδιο που θα ασχοληθώ να αναφέρω στη διεύθυνση τον κάθε ανώριμο που βρίζει ή πουλάει μαγκιά εδώ μέσα. Οπότε, -1 από μένα έτσι και τύχει να πέσει στην αντίληψή μου, και αν έχει 700 κολλητάρια να του πάνε τη βαθμολογία στο 699, με γεια του, με χαρά του. Κατά τα άλλα, καλό θα ήταν να έχουμε και λίγο ρεαλιστικές προσδοκίες ως προς το επίπεδο που θα συναντήσουμε σε συγκεκριμένα thread. Αν εγώ είμαι τόσο αφελής που να πιστεύω ότι στα αθλητικά θα βρω επίπεδο, δε μου φταίνε οι χρήστες που πουλάνε τζάμπα μαγκιά εκεί, εγώ φταίω που ονειροβατώ.
Hal9000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Η χρήση αυτού του μέτρου δεν είναι για να λέμε μόνο κατα πόσο μας αρέσουν τα μηνύματα σε ένα topic και πόσο όχι αλλά για το πόσο χρήσιμα είναι στην εξέλιξη του θέματος. Δηλαδή περιμένω από κάποιον να πατήσει την αρνητική αξιολόγηση σε μηνύματα αόριστα, ειρωνικά που γίνονται μόνο για προσωπικούς λόγους η τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης (offtopic). Αντίστοιχα οι θετικές αξιολογήσεις θα πρέπει να αφορούν μηνύματα που πραγματικά βοηθάνε την συζήτηση, την εξέλιξη της όπως και το ότι συμφωνούμε απόλυτα με το συγκεκριμένο μήνυμα. Είναι νομίζω φανερό και από το μήνυμα του Lucifer ότι προσωπικές κόντρες και εκμετάλλευση του συστήματος αυτού από τα μέλη δε θα γίνει ανεκτή και θα υπάρξουν αντίστοιχες ποινές που προβλέπονται από τους κανόνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.