alexzzz Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Αν βγάλεις εμένα μένουν 4999 αγνοούμενοι:Ρ 4998... είμαι και εγώ εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Κοίτα καθημερινά ανεβαίνουν 80-100 post και αρκετές μέρες την εβδομάδα ανεβαίνουν πάνω από 100 ποστ. Για σήμερα μόνο έχουν ανεβει από τις 6 χθές μέχρι τώρα 60 μηνύματά. Αυτό δείχνει και το πόσο ενεργό είναι ένα forum που στήθηκε καθαρά από την κοινότητα. Και μιλάμε πάντα για τα μέλη του forum και όχι της κοινότητας γιατί έκει ο αριθμός είναι απίστευτα μεγάλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 όσο χαβαλέ και να κάνουμε τα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lewnidas_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Πραγματικά καταπληκτική κοινότητα...!!!! Είναι ο λόγος που έστησα ubuntu 9.10 και το βασικότερο για εμένα Gnome το οποίο δεν είχα και σε ιδιαίτερη εκτίμηση πριν... Χρίστος Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους σας με υγεία..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 καλησπέρα. Μπορώ να βρώ κάπου borland C++ 6 για ubuntu 9.10 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 καλησπέρα. Μπορώ να βρώ κάπου borland C++ 6 για ubuntu 9.10 ? > sudo apt-get install geany Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δεν εχω ιδέα απο Linux Κανα οδηγό να δούμε πώς και τι κάνουμε για να εγκαταστήσουμε κάτι κλπ... Σήμερα πέρασα την 9.10 σε ένα laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefxOup Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Οδηγούς και How to θα βρεις εδώ: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=859 Μάλιστα είναι και ανα κατηγορία για ευκολότερη πρόσβαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Πανικός γίνεται Ευχαριστώ θα ρίξω μια ματιά γρήγορη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις την καινουργια Beta διανομη του Ubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις την καινουργια Beta διανομη του Ubuntu? Υπάρχει αντίστοιχο νήμα εδώ και καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Συγνωμη δεν το προσεξα.Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις την καινουργια Beta διανομη του Ubuntu? Εγώ!Μεσα σε 3 ωρες εκανα format στην 9.10 παλι. Σαπίλα με πολλα bugs/λάθη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Εγώ!Μεσα σε 3 ωρες εκανα format στην 9.10 παλι.Σαπίλα με πολλα bugs/λάθη! Μερικά από αυτά ειναι upstream, το GNOME 2.30 βγήκε με προβληματα στο gnome keyring, στον GDΜ, στον metacity, στο gconf registration και σε αρκετά άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Συγνωμη δεν το προσεξα.Ευχαριστω πολυ. έσβησα την 9.10 που είχα στο λαπτοπ και έβαλα την 10.04. όλα δουλεύουν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.