Salvation Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας, Λοιπόν έχω έναν σταθερό συνδεδεμένο με ασύρματο ρούτερ και μπαίνω κανονικά στο Internet. Επιπλέον έχω ενα φορητό με XP που μπαίνει και αυτός ασύρματα στο Ιντερνετ. Το θέμα είναι πώς μπορώ να κάνω τους δύο υπολογιστες να επικοινωνούν, δηλαδή να έχουν κοινή χρήση αρχείων, εκτυπωτών κτλ. Ο οδηγός που υπάρχει αναφέρεται μόνο για XP. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ακριβώς στα vista και στα xp για να έχουν δίκτυο? Υπάρχει κανένας καλός οδηγός? Ευχαριστώ
mak_kioy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Επειδή είχα φάει πολύ ώρα να το βρω πως γίνεται δίκτυο μέσω ethernet θα σου πω ότι απλά στα ΧΡ πρέπει να βάλεις το ίδιο workgroup που έχουν και τα vista. Το όνομα είναι workgroup και μετά αναγνωρίζεται μόνο του. Αν πας και στην βοήθεια των vista θα βγάλεις άκρη. Είναι αρκετά κατατοπιστική!
wolf_2002 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 εγω παλευω κ δεν τα καταφερνω!! για δικτυο με vista -xp παντα!! καμμια αλλη βοηθεια?? κανενα μυστικο?? κατι που ισως δεν γνωριζουμε?
sret Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 http://keznews.com/1786_Link_Layer_Topology_Discovery_(LLTD)_Responder_(KB922120)_for_Windows_XP Για δικτυο xp-vista ειναι απαραιτητο και το παραπανω patch στα xp αν δεν το εχετε.
wolf_2002 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 και παλι τιποτα!! εβαλα κ το servica pack to 3 στα ΧΡ !!! καμμια αλλη βοηθεια?
moxsen Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 και παλι τιποτα!! εβαλα κ το servica pack to 3 στα ΧΡ !!! καμμια αλλη βοηθεια? Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το firewall και στα 2 μηχανήματα, όπως επισης και στα antivirus που έχουν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 σχεδόν 2 χρόνια μετά νομίζεις ότι δεν θα το είχε φτιάξει?
moxsen Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 χαχα μετά το είδα... δεν πειράζει μπορεί κάποιος να το ψάχνει τώρα για αυτό το άφησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.