gothrylos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μπα, άλλαξα γνώμη. Αυτός που έχω στη σύνθεση μου φαίνεται καλύτερος (Sata II, Raid) αν και μικρότερος.
Commentator Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 sata 2 ,ιδιο raid,αν για 2-3 ? δεν θες 100gb παραπανω κανε οτι νομιζεις...
Bougas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ε οκ τοτε και η p5k καλη ειναι τι θες να πεις? οτι η κορυφαια μητρικη P5K δεν τραβαει oc? την εχεις δοκιμασει ποτε? και οταν λεω δοκιμασει,εννοω οχι να πας τον cpu στα 3ghz.εννοω να τον πας στα ορια,μεχρι εκει που δεν παει αλλο.και τις μνημες.οταν το κανεις,τοτε θα δεις την διαφορα μεταξι p5k,και των υπολοιπων. μιλαμε για απιστευτη μητρικη.
gothrylos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Και εγώ τα ίδια έμαθα για την P5K Bouga, για αυτό και την επέλεξα. Την έχεις; Είναι καλή τελικά;
Sadman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 bouga οχι ρε σι δεν την δοκιμασα.Απλα διαβασα λιγα review*(γιατι δεν την εχω τι συγκεκριμενη)και η Abit,και μια Gigabyte P35DQ6(αν δεν κανω λαθος)η Asus ητανε πιο χαμηλα αλλα προσθεου δεν εννοουσα πως δεν τραβαει oc απλα οτι υπαρχουνε και καλυτερες με λιγα λεφτα παραπανω(αν και δεν τις βρισκω πια αυτες τις 2 οποτε p5k καρφωτο)
Bougas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Και εγώ τα ίδια έμαθα για την P5K Bouga, για αυτό και την επέλεξα. Την έχεις; Είναι καλή τελικά; για τα λεφτα της πιστευω οτι ειναι μεσα στις 2-3 καλυτερες μητρικες.απιστευτες δυνατοτητες.την εχω βαλει σε pc 3 φιλων,και πεταει.την εχω ξεζουμησει,μεχρι εκει που δεν παιρνει. ητανε και η πρωτη μητρικη στα 120 ευρω,που δεχοταν μνημες 1333fsb,την ωρα που οι αλλες ειχαν 180+ ευρω. απιστευτα χαρ/κα στην καλυτερη τιμη,και υποστηριξη penryl. εγω εχω την p5k deluxe wifi ap.η ιδια,μονο που εχει +wifi και καλυτερο raid.
capthookb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι άσχετο ή θα είμαι πολύ offtopic; Γιατί οι περισσότερες μητρικές έχουν μέγιστο αριθμό pci slots 3; Λίγες δεν είναι;
Commentator Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 την εχω εγω την P5k και ειμαι πολυ ικανοποιημνεος
gothrylos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Ωραία. Με φτιάξατε τώρα. Τελικά με πήραν τηλ. από το πλαίσιο και μου είπαν ότι έχουν έλειψη στο Etasis 650w gaming και πήρα ένα Chieftec 650w τροφοδοτικό. Είναι καλό ή έκανα μα...κία;
gothrylos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Λοιπον το συναρμολόγησα αλλά τζίφος. Πατάω το power, γυρίζουν για ένα 1-2 sec τα ανεμιστήρια του κουτιού και μετά τίποτα. Ο ανεμιστήρας του cpu ούτε που κουνιέται. Καμιά ιδέα κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.