jason_rethymno Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Υπάρχει κανένα ασύρματο mouse με 4000 dpi ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 δεν νομίζω, δεν έχω δει κάποιο δλδ...και ποιος ο λόγος tbh...τα πολλά dpi είναι για hardcore gaming υποτίθεται...hardcore gaming & cordless δεν πάνε μαζί
antonl Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 δεν νομίζω, δεν έχω δει κάποιο δλδ...και ποιος ο λόγος tbh...τα πολλά dpi είναι για hardcore gaming υποτίθεται...hardcore gaming & cordless δεν πάνε μαζί Ε, εντάξει φαντάζομαι και σε συγκεκριμένους επαγγελματίες (γραφίστες κλπ) θα είναι χρήσιμη η μεγάλη ακρίβεια στους χειρισμούς, αν κι εγώ βρίσκω κάπως υπερβολική αυτήν την ανάλυση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 οι γραφίστες μπορούν άνετα να προτιμήσουν Pen Tablets (ή όπως λέγονται δεν μου έρχεται στο μυαλό τώρα) που βολεύουν απίστευτα σε σχέση με τα ποντίκια...
Stitch19 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Το μόνο ποντίκι με 4000dpi αυτήν την στιγμή είναι το razer lachesis. Ασύρματο ούτε για αστείο.
sonic1824 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Το μόνο ποντίκι με 4000dpi αυτήν την στιγμή είναι το razer lachesis. Ασύρματο ούτε για αστείο....του οποίου είμαι κάτοχος και δε λέει πολλά σαν ποντίκι. Καταρχήν απλά να πω ότι τα 4000 dpi είναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ και δεν χρειάζονται! Προτιμήστε το deathadder με 1800 είσαι πλήρως καλυμένος.
overclocker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάντως θα σου πρότεινα για gaming το Logitech G7 αν μπορεσεις να το βρεις γιατί εγώ δυσκολευτικά αρκετά.
jason_rethymno Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Και το Logitec MX Revolution δεν είναι καλό ?
jason_rethymno Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 To MX™ Revolution πόσα dpi έχει ;
yannis7777 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά εγώ πήρα το G9 που θεωρητικά είναι καλύτερο από το MX™ Revolution για gaming.
jason_rethymno Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά εγώ πήρα το G9 που θεωρητικά είναι καλύτερο από το MX™ Revolution για gaming. Ναι αλλά εγώ ψάχνω για ασύρματο.
overclocker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Και το Logitec MX Revolution δεν είναι καλό ? To MX™ Revolution πόσα dpi έχει ; Το κοινό που στοχεύει η Logitech με το MX Revolution δεν είναι οι gamers, αλλά οι καθημερινοί χρήστες εφαρμογών γραφείου. Πρόκειται για ένα προϊόν εξαιρετικά ποιοτικό, που προσπαθεί να φέρει στο προσκήνιο νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες αλλά ταυτόχρονα απαιτεί ένα διάστημα εξοικείωσης, τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του δεν είναι χρήσιμα σε όλους, ενώ η τιμή πώλησής του είναι υψηλή ειδικά μάλιστα την στιγμή που η ίδια η Logitech έχει να προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα «γενικής χρήσης» ή προσανατολισμένα σε gamers, σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές από αυτήν του MX Revolution. Στα τεχνικά του ζητήματος τώρα, το MX Revolution "δανείζεται" τον ίδιο αισθητήρα με το "παλαιότερο" MX1000 (το πρώτο laser ποντίκι στον κόσμο αν δεν κάνω λάθος), ο οποίος είναι ο Avago S2020, ελαφρώς βελτιωμένος, με δειγματοληψία 800dpi και ρυθμό ανανέωσης στα 6,4 KHz, επικοινωνόντας με την βάση του ασύρματα ψηφιακα στην συχνότητα των 2.4 GHz.
jason_rethymno Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Το κοινό που στοχεύει η Logitech με το MX Revolution δεν είναι οι gamers, αλλά οι καθημερινοί χρήστες εφαρμογών γραφείου.Πρόκειται για ένα προϊόν εξαιρετικά ποιοτικό, που προσπαθεί να φέρει στο προσκήνιο νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες αλλά ταυτόχρονα απαιτεί ένα διάστημα εξοικείωσης, τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του δεν είναι χρήσιμα σε όλους, ενώ η τιμή πώλησής του είναι υψηλή ειδικά μάλιστα την στιγμή που η ίδια η Logitech έχει να προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα «γενικής χρήσης» ή προσανατολισμένα σε gamers, σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές από αυτήν του MX Revolution. Στα τεχνικά του ζητήματος τώρα, το MX Revolution "δανείζεται" τον ίδιο αισθητήρα με το "παλαιότερο" MX1000 (το πρώτο laser ποντίκι στον κόσμο αν δεν κάνω λάθος), ο οποίος είναι ο Avago S2020, ελαφρώς βελτιωμένος, με δειγματοληψία 800dpi και ρυθμό ανανέωσης στα 6,4 KHz, επικοινωνόντας με την βάση του ασύρματα ψηφιακα στην συχνότητα των 2.4 GHz. overclocker ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αλλά κανένα ποντίκι ασύρματο για gamers δεν υπάρχει ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ασύρματο και hardcore gaming δεν πάνε μαζί...
Stitch19 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Πάρε το logitech G5 (2nd edition). Δεν είναι ασύρματο αλλά τέλειο, ωραίο, και πάνω από όλα super για gaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.