Sadman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 εεε?? Εδώ όλοι αμΒούλες τις λεμε(αν και ποτε δεν μου καθοτανε σωστα το "β") Thx for the info
Lucifer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 garnele, μήπως να του μάθεις και πως λένε το καλαμάκι κανονικά;
slipknot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Lucifer,μήπως να σταματήσετε τα πειράγματα στο forum ???
Sadman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 καλαμακι ειναι Αθηναικη μεταφραση για το σουβλακι. Ειχε γινει και επισοδιο.Ειχε παει ενας φιλος μου για αγωνες πολο και πηγα βολτα μαζι με τον ομαδα του.Παμε να φαμε κανα σαντουιτσακη που λετε.Ζηταμε ενα με σουβλακη,πιτα,μουσταρδα,κετσαπ,τυροκαφτερι.Μας κοιταει,μας κοιταει...Μηπως εννοειτε καλαμακι σε γυρο με μουσταρδα κλπ? Καλα μεχρι να βγαλουμε ακρη και μεχρι να του εξηγησουμε πως το λεμε εμεις και πως αυτοι περασε 1 ολοκληρη ωρα... Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το λενε καλαμακι αντι για σουβλακι?
bolec Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Ρε lucifer με μας τα καρντάσια τι ζόρι τραβάς? Τα χουμε συζητήσει πριν από λίγο καιρό κaι σε άλλο thread.Όχι δεν τις λέμε τις αμβούλες τις αμπούλες εδω πάνω, ούτε όποιος χρησιμοποιεί περίεργες λέξεις όπως το παλικάρι σημαίνει οτι είναι σαλονικιός
jason_rethymno Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Στο Alufunpark να πατε και στο Γκάζι.
Lucifer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Sadman, πέσατε σε μ@λ@κα. Συνήθως δε λένε τπτ. bolec, δε σ' έπιασα εντελώς, δεν ξέρω αν ο Sadman είναι Σαλονικιός. Η garnele από την άλλη, είναι με πάσα βεβαιότητα και γι' αυτό και χώθηκα σε αυτήν!
Sadman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Σαλονικιος ειμαι και το πενευομαι κιολας (αμα ανοιξετε χαρτη και πατε κατα την περιοχη της Σινδου,καπου εκει θα δειτε ενα χωριο Χαλαστρα,που ακριβως διπλα του βρισκεται η βαλμαδα,μαλλον Ανατολικο θα το εχει ). Αν και δεν καταλαβα γιατι ακριβως διαφωνητε(για τα καλαμακια,για τις αμβολυες(π) ή για τους διαφορους ιδιοματησμους της καθε περιοχης?)
Lucifer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Όχι, οι ιδιωματισμοί έχουν πλάκα, οι τοπικιστές σαλονικιοί δεν έχουν.
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Luci,παραδέξου ότι οι σαλονικείς τα σπάνε και σταμάτα πια..
Sadman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 δηλαδη εγω δεν εχω πλακα? Υποθετω πως απο τα 1500 ποστ μου τα 600+ ειναι αστεια,ειρωνειες κλπ(οχι πως εχω προβλημα με αυτο,απλα εγω μαλλνο ειμαι εξερεση στον κανονα εε??) No offense.
Achilles Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Όχι, οι ιδιωματισμοί έχουν πλάκα, οι τοπικιστές σαλονικιοί δεν έχουν. Α να γεια σου. Οι τοπικιστές Αθηναίοι δεν έχουν πλάκα; Καλή φάση για χαβαλέ αλλά μέχρι εκεί. Είμαι από την Θεσσαλονίκη και με αρέσει...
Garnele Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 δεν ξέρω αν τα σπάνε οι σαλονικείς και πόσο πλλλλάκα έχουν αλλά οι αμΒούλες είναι απλά λάθος. οι μόνες λέξεις που αρχίζουν από αμβ- είναι ο αμβλύς (και τα παράγωγα), ο άμβωνας και η Αμβέρσα. και δεν τείθεται θέμα ιδιωματισμού, έτσι είναι.- εντιτ, μολις μου σκασε και το Αμβούργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.