KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Javier wins the Oscar hands down, comprente friend-o?? Αντε μην βγαλω το αεροβολο μου και ανοιξω καμια κλειδαρια
Em_Zed Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Κι εγώ νομίζω ότι φέτος θα είναι η χρονιά του Χαβιε και θα ήμουν ακόμα πιο σίγουρος αν από την λίστα έλειπε ο Χόφμαν. Αυτός ο άθρωπος μαζεύει τις υποψηφιότητες και τα βραβεία σα στραγάλια. 40 νίκες, άλλες 24 υποψηφιότητες και φυσικά το Όσκαρ πριν 2 χρόνια. Έχει κι αυτό το στυλ με το μουστάκι, την καράφλα και το γυαλί και ξέρουμε πόσο γουστάρει η ακαδημία τις μεταμορφώσεις. Δε ξέρω..αν το έπαιζα πάντως στοιχημα θα δυσκολευόμουν πολύ! :/
porco_rosso21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Ωραιος ο μπαρδεμ,αλλα κεισι αφλεκ για μενα,δεν τον ακουμπαει κανεις φετος,ουτε κατα διανοια....τα ζωα τα αμερικανακια, the assasination of jesse james τπτ οι αχρηστοι κ κλασανε παλι τον τιμ μπαρτον....
chill Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Ευτυχώς που η τρισμέγιστη πατάτα, άρχων της βαρεμάρας american gangster έμεινε απ' έξω. Όχι μόνο δεν την κατατάσσω στις κορυφαίες αλλά την βάζω στον πάτο των ταινιών που είδα πέρσι.
antreas18 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Νομιζω υπερβαλλεις λιγο οταν λες τρισμεγιστη πατατα αλλα οκ για οσκαρ δεν ειναι..ηταν μια μετρια ταινια με πολυ καλες ηθοποιιες
KaizerSoze Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Κλασικο στυλ Scarface δεν εγινε αλλα οχι και πατατα
livewire Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Κλασικο στυλ Scarface δεν εγινε αλλα οχι και πατατα True. Τίμιο gangster movie, περίμενα ότι η τριάδα Washington-Crowe-Scott θα έφερνε χιλιάδες υποψηφιότητες, αλλά φευ! Αφου πήραν τα χρωστούμενα Oscar(πχ βλέπε Denzel στο Training Day), ας βραβεύσουμε και κάναν άλλον να είναι όλοι ευχαριστημένοι. That's what Hollywood is all about....
chill Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Είδα το american gangster χωρίς να έχω ενημερωθεί για το περιεχόμενο. Μόνο cast, σκηνοθέτη και τίτλο γνώριζα. Περίμενα κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό το οποίο είδα. Δεν ξέρω για σας αλλά έχω συνδέσει τις κινηματογραφικές γκανκστερικές ταινίες με προπολεμικά σκηνικά, περίοδο της ποτοαπαγόρευσης, Ιταλούς μαφίοζους, tommy guns κλπ, όλα τα κλισέ γενικώς ίσως γι' αυτό και να μην μου άρεσε η ταινία επειδή ακριβώς περιμένα κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό το οποίο είδα.
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Το "The shooter" δεν ειναι στις υποψηφιότητες ? εδω δεν ειναι το marine θα ειναι το shooter?
GeorgeVls Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Θα γινει χαμος στο στοιχημα παλι Ξερει κανεις ποτε ακριβως θα γινει η απονομη?
Em_Zed Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Η απονομή έχει προγραμματιστεί για τις 24 Φεβρουαρίου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθεί. Όλοι λένε οτι δεν υπάρχει φόβος για ακύρωση της τελετής λόγω της απεργίας, αλλά ποιος μπορεί να είναι σίγουρος ότι οι συγγραφείς θα αφήσουν το μεγαλύτερο χαρτί με το οποίο μπορούν να επηρεάσουν καταλυτικά το "παιχνίδι". Στην πορεία του No country for old men έρχεται να προστεθεί και αυτό : The film's cast took home the Best Ensemble prize at Sunday's 14th Annual Screen Actors Guild Awards, while Javier Bardem was named Best Supporting Actor. Τα υπόλοιπα βασικά είναι : Best Actor: Daniel Day-Lewis [There will be blood] Best Supporting Actress: Ruby Dee [American Gangster] Best Actress: Julie Christie [Away from her] Περισσότερα εδώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Τα σχετικά με τις ταινίες των αδελφών Κοέν μηνύματα μεταφέρθηκαν σε νέο θέμα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=235495
JohnDodger Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Γενικ'α πιστεύω ότι έχει πέσει πολύ ο θεσμός των όσκαρ.. Και ξέρω ότι θα υπάρξουν αντιδράσει αλλά ρε παιδιά ο κουρέας της φλιτ δεν έχει υπερτιμηθεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.