blashyrkh+ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 πηρα μεταχειρισμενο ενα iPod video 30gb και εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια εξαντλειται υπερβολικα γρηγορα νομιζω χθες κρατησε δεν κρατησε 2 ωρες.. δεν ξερω τι να υποθεσω ο ανθρωπος το ειχε μια βδομαδα αλλα πιστευω πως μαλλον δεν το φορτησε καλα την πρωτη μερα...μπορει να λεω βλακειες αλλα εχω απελπιστει .εγω δεν το εχω φορτισει πανω απο 3 ωρες ...Σκεφτομαι πως ισως πρεπει να το αφησω να αποφορτιστει εντελως και μετα να το φορτισω πολλες ωρες.Ποσες ομως?εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε?
blashyrkh+ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 helpppp!!κανεις δεν μπορει να μου προτεινει κατι?
sret Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 δεν εχω ιδεα απο ipod αλλα σε καποιο αλλο forum ειχα διαβασει για το ιδιο ακριβως προβλημα και λυθηκε με firmware update. http://www.ilounge.com/ αν θελεις ρωτα και στο παραπανω site.
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστω πολυ sret θα το κοιταξω.Αν καποιος ξερει οποιαδηποτε βοηθεια θα μου ηταν χρησιμη..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.