tech25 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Καλημερα. Σε μια web εφαρμογη που εχει SQL απο πισω και aspx μπροστα θελω να κανω το εξης: Οταν παταω για να μου φερει το report απο μια αναζητηση, εκτελει ενα report.aspx To report δουλευει καλα. To aspx εχει την παρακατω δομη >AutoGenerateColumns="False" <asp:BoundColumn DataField=username HeaderText="ONOMA" ItemStyle-Width="15%"> </asp:BoundColumn> Το AutoGenerateColumns="False" δεν μου εμφανιζει ολες τις στηλες του table, αλλα αυτες που του καθοριζω πιο κατω. Περαν της στηλης με τα Username εχω ακομη 5 στηλες. Θελω να προσθεσω ακομη μια. Το προβλημα μα την εκτη ειναι οτι τα data αυτης δεν ειναι απλο κειμενο αλλα μια συστοιχια 15 χαρακτηρων. Πχ. 12992-2323324-22 Αν κανω απλο boundcolumn θα παιρνω αυτες τια ακαταλαβιστικες τιμες στην οθονη μου. Θελω να μου αλλαζει το 12992-2323324-22 σε ΕΛΛΑΔΑ (p.x) Βρηκα αυτο: http://forums.asp.net/t/304977.aspx αλλα προφανως κατι κανω λαθος 1) Δεν ειναι boolean τα data μου 2) Μεσα στο aspx πρεπει να βαλω πρεπει να βαλω το function ή σε αλλο script που θα καλω; Thanx!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.