vasilis_ck Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 γεια σας παιδια.. προσπαθω να κανω ενα boot dvd που μεσα να εχει απλα τα windows xp με ενσωματομενο το sp3. μηπως ξερει καποιος πως κανω ενα b00-cd σε boo-dvd;
Tzimmys Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Με το nlite θα δουλέψεις και λογικά εδώ θα βρεις ό,τι βοήθεια χρειαστείς.
vasilis_ck Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 μπα δεν βρηκα αυτο που ψαχνω φιλε tzimmys.δεν ξερω αν υπαρχει και δεν το ειδα.εγω απλα θελω να μετατρεψω ενα bootable cd σε bootable dvd.. αν ξερει κανεις αυτο...
jim_p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Αν κανεις το dvd bootable μεσω του nero εχει διαφορα απο το cd? Απλα αντι να επιλεξεις bootable cd, θα επιλεξεις bootable dvd και θα βαλεις ολες τις αλλες παραμετρους περι booting ιδιες. Αν δεν τις ξερεις, δες εδω http://www.theeldergeek.com/slipstreamed_xpsp2_cd_nero.htm
dimitris2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 η δικια μου προταση ειναι να κανεις τη δουλεια με poweriso. δημιουργεις την εικονα του cd και μεσω αυτου του προγραμματος παλι το γραφεις σε dvd....
capthookb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Φτιάξε το iso σαν να είναι cd. Μετά απλά γράψε το iso σε dvd. Τόσο απλό είναι.
Tzimmys Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά, συγνώμη κιώλας, δε κατάλαβα εγώ? Αφού λέει το παλικάρι ότι θέλει να ενσωματώσει το sp3. Πώς θα το κάνει χωρίς το nlite? προσπαθω να κανω ενα boot dvd που μεσα να εχει απλα τα windows xp με ενσωματομενο το sp3.
dimitris2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 του απαντας για nlite και λεει μπα δεν βρηκα αυτο που ψαχνω φιλε tzimmys.δεν ξερω αν υπαρχει και δεν το ειδα.εγω απλα θελω να μετατρεψω ενα bootable cd σε bootable dvd..αν ξερει κανεις αυτο... η δεν το διατυπωσε σωστα απο την αρχη η ολοι μπλεξαμε τα μπουτια μας...
vasilis_ck Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 εγω αυτο που ηθελα ηταν να γραψω σε dvd ενα iso-cd.στο iso αυτο ηταν ολα ετοιμα με εσωματομενο στο sp3...απλα να μετατρεψω το boot cd σε boot-dvd.
dimitris2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 εγω αυτο που ηθελα ηταν να γραψω σε dvd ενα iso-cd.στο iso αυτο ηταν ολα ετοιμα με εσωματομενο στο sp3...απλα να μετατρεψω το boot cd σε boot-dvd. αν το αρχικο cd δεν εχει μεσα το sp3 θα πρεπει να χρησιμοποιεισεις το nlite οπως σου ειπαν και να φτιαξεις ενα νεο cd απο το οποιο θα φτιαξεις το iso και θα το κανεις burn σε dvd. αν το αρχικο cd το εχει ενσωματομενο κανει μονο το iso και το γραφεις σε dvd...
Bspus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Αν παρεις απο το windows cd ενα iso, το iso δεν μπορεις να το κανεις skipstream to sp3. Πρεπει να βγαλεις τα αρχεια ολα κανονικα στο δισκο σου και μετα με το nlite ενσωματωνεις sp. Μετα τιθεται το ερωτημα πως φτιαχνουμε απο τα αρχεια στο δισκο ενα bootable iso. Αν πας στο nero και απλως του πεις να φτιαξει κατι bootable δεν αρκει γιατι βαζει δικο του boot image και δεν μπορεις να ξεκινησεις το windows pre-install environment απο αυτο Η λυση ειναι να κανεις extract το boot image απο το παλιο cd σου η και απο το iso ακομα χρησιμοποιωντας ενα εργαλειο οπως το magic iso. Εναλλακτικα ψαχνεις το internet για boot image xp και ελπιζεις οτι θα βρεις κατι που να δουλευει Μετα στο nero bootable cd επιλεγεις αυτο το boot image για το boot cd. Δεν διαφερει σε τιποτα το dvd απο το cd image και γινονται με τον ιδιο τροπο.
vasilis_ck Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ωραια....πες οτι αυτα δεν θελω να τα κανω και απλα νa μετρεψω ενα cd με ενσωματωμενο το sp3 και ειναι bootable το cd....να το κανω bootabel dvd... δηλ να γραψω τα win σε dvd.και να ειναι bootable το dvd. ολοι ως τωρα μου λενε να κανω ενσωματωση..την ενσωματωση την εχω κανει..απλα ειναι πανω απο 700mb επειδη εβαλα και καποια προγραμματα μεσα..
dimitris2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ρε συ στο εχω πει και εγω αλλα και αλλοι πιο πανω... τεσπα χρησιμοποιησε η το alcohol 120 η το poweriso και φτιαξε μια εικονα του cd. μετα με το ιδιο προγραμμα οποιο και απο τα 2 το ιδιο ειναι θα κανεις εγγραφη την εικονα(iso) και θα βαλεις ενα αδειο dvd μεσα. και απο το nero γινεται αλλα δεν θυμαμαι πως γιατι εχω καιρο να το χρησιμοποιησω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.