Προς το περιεχόμενο

Πως θα ξεπεράσω το όριο των 130GB του σκληρού στα ΧP;

Captain_Darling

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα έναν σκληρό WD στα 320 sata 2 κτλ αλλά άν κ έχω service pack 2 περασμένο (μπήκε μετά απο την εγκατάσταση των windows) χάνω κάμποσα γίγα και δεν τα βλέπει! Υπάρχει τρόπος ή πρεπει να βρω έκδοση XP με sp2 ενσωματωμένο? :confused:

• Members
Δημοσ.

Μάλλον έχει μείνει ως unallocated χώρος. Κάνε δεξί κλικ στο My Computer / Manage / Storage / Disk Management. Εκεί θα δεις όλα τα partitions του δίσκου σου - μαζί και τον χώρο που δεν χρησιμοποιείται (unallocated). Νομίζω πως αν σε αυτό τον χώρο κάνεις ένα φορμάτ, θα είσαι εντάξει (θα δημιουργηθεί ένα επιπλέον ενεργό partition).

ΕΚΤΟΣ... αν εννοείς ότι τον δίσκο των 320GB τον βλέπει ως 298 και κάτι, πράγμα το οποίο είναι φυσιολογικό και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Δημοσ.
Μάλλον έχει μείνει ως unallocated χώρος. Κάνε δεξί κλικ στο My Computer / Manage / Storage / Disk Management. Εκεί θα δεις όλα τα partitions του δίσκου σου - μαζί και τον χώρο που δεν χρησιμοποιείται (unallocated). Νομίζω πως αν σε αυτό τον χώρο κάνεις ένα φορμάτ, θα είσαι εντάξει (θα δημιουργηθεί ένα επιπλέον ενεργό partition).

Αυτό το είχα δοκιμάσει αλλά δεν με άφηνε να διαμορφώσω το unallocated κομμάτι. Τελικά βρέθηκε λύση. Στο support της WD υπάρχει το Data Lifeguard v11.0 for Windows το οποίο έκανε την δουλειά!

http://support.wdc.com/download/dlg/dlgsetup11_win.zip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...