Προς το περιεχόμενο

philips HTS9800W/12 firmware που να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους????

firefly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημέρα σε όλους,

Πρόσφατα αγόρασα το 6.1 ηχοσύστημα της philips HTS9800W/12 αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους σε divx.

Το τελευταίο firmware απο τo site της philips δεν αλλάζει κάτι.

Παρακαλώ θερμά όλα τα μέλη του forum εάν είναι δυνατόν να γίνει κάτι με αυτό προκειμένουν να μπορέσω να βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στα DIVX.

Το link του τελευταίου firmware είναι:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpcontent.pl?scy=GR&slg=ELL&mid=Link_Software&cat=DVD_HOME_THEATER_CA&sct=HOME_THEATER_SU&grp=HOME_ENTERTAINMENT_GR&session=20080122030039_62.103.85.142&ctn=HTS9800W/12&dct=FUS&did=ENG&file=/files/h/hts9800w_12/hts9800w_12_fur_eng.pdf

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Keep up the good work!!!!

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω εμπειρία ρε παιδιά και φοβάμαι μη κάψω κάνα player βοηθήστε με σε κάτι.

Έχω το firmware philips DVP5980 και μέσω του προγράματος ΜΤΚReMaker έκανα save τα ελλήνικά fonts και τα πέρασα στο firmware του HTS9800W.

Ότι fonts περισσεύανε, τα διέγραψα.

Το έκανα save το firmware και το έγραψα σε cd.

Αυτό πρέπει να κάνω και μετά να το περάσω στο player;;;;

Δημοσ.

Αυτο που καταλαβαίνω είναι να πάω να κάνω add fonts.

Απο το firmware που έχω DVP5980 ποιά fonts βγάζω για να τα κάνω add στο HTS9800;;;;

Εκεί κολλάω. Τα κάνω όλα add ή ένα μόνο.

Τα υπόλοιπα προγράμματα, δεν νομίζω ότι τα χρειάζομαι. Εξάλλου δεν υπάρχει πουθενά το MtkFontCreator για να τα δημιουργήσω τα ελληνικά και να τα κάνω add

So;;;;

Δημοσ.

Άρα κάνω replase σε αυτά τα Fonts βάζοντας ελληνικά και έιμαι οκ????

Άντε να δούμε

Θα το δοκιμάσω, νομίζω ότι το έπιασα.

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα!Ειμαι καινουριος στο φορουμ...

Μολις εχτεσ αγορασα ενα dvd philips dvp5160 οπως γρηγορα ανακάλυψα δεν εναγωριζε ελληνικους υποτιτλους,,,ψαχνοντας λιγο βρηκα το επισιμο firmware της ετεριας το οποιο αναγνωριζει πλέον ελληνικούς υπότιτλους το οποίο και εγκατέστησα!παρουσιάζεται ομώς το εξής πρόβλημα , οι υπότιτλοι πλέον είναι ποί μικροι με αποτέλεσμα να καθίσταται δυσκόλη η αναγνωση τους κατά την διαρκεια της ταινίας!!

Μήπως κάποις θα μπορούσε να με βοηθήσει για το πώς να λύσω αυτό το πρόβλημα????

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Καλησπερα και απο εμενα!Ειμαι καινουριος στο φορουμ...

Μολις εχτεσ αγορασα ενα dvd philips dvp5160 οπως γρηγορα ανακάλυψα δεν εναγωριζε ελληνικους υποτιτλους,,,ψαχνοντας λιγο βρηκα το επισιμο firmware της ετεριας το οποιο αναγνωριζει πλέον ελληνικούς υπότιτλους το οποίο και εγκατέστησα!παρουσιάζεται ομώς το εξής πρόβλημα , οι υπότιτλοι πλέον είναι ποί μικροι με αποτέλεσμα να καθίσταται δυσκόλη η αναγνωση τους κατά την διαρκεια της ταινίας!!

Μήπως κάποις θα μπορούσε να με βοηθήσει για το πώς να λύσω αυτό το πρόβλημα????

Ευχαριστώ!

Εχεις postαρει σε ολα τα αλλα topics εκτος απο το σωστο....

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=207577

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Και τι κανουμε με το αρχείο bin?

Σε usb στικακι και εγκατάσταση?

Επιτέλους, το έφτιαξα!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Το τέσταρα και στο player και είναι όλα ΟΚ

Όποιος ενδιαφέρεται θα το βρεί εδώ:

http://rapidshare.com/files/86285545/HTS9800.rar.html

Και τι κανουμε με το αρχείο bin?

Σε usb στικακι και εγκατάσταση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...