BRAXOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 μια βοηθεια για το internet download manager. εχω λογαριασμο στο rapidshare και θελω να κατεβαζω πολλα μαζι. εχει ενα tutorial και αναγνωριζει τα αρχεια, αλλα αντι για αυτα μου κατεβαζει αντιστοιχα text files λιγων kbs. πχ ενα προγραμμα που αποτελειται απο 60 rapidshare αντι για 6G μου κατεβαζει 60k.Δινω και τον κωδικο του λογαριασμου μου εκει που ζηταει αλλα τιποτα. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει....
BRAXOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 κανεις;;;; αν γινεται, γιατι τα κατεβαζω ενα ενα
thodoras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Downloads->options->Sites logins...Πατας New και μετα διαλεγεις με το βελακι την επιλογη http και διπλα γραφεις rapidshare.com (ετσι οπως στο γραφω,χωρις www).Απο κατω βαζεις τους κωδικους σου και μετα πατας οκ,και εισαι κομπλε! Επισης κανε ενα login στο rapidshare με το λογαριασμο σου,πηγαινε options και τσεκαρε την επιλογη "direct downloads" και διαλεξε και ενα server(για μενα ο TeliaSonera ειναι ο καλυτερος),και πατα save μετα,ετσι ωστε να στα κατεβαζει αμεσως;)
BRAXOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 το εχω κανει αυτο αλλα οταν βαζω τα rapidshare αρχεια, αντι να βαζω μονο το ενα και να καταλαβαινει τα υπολοιπα πρεπει να τα βαζω ολα ενα ενα... και εκτος απο αυτο ενω δινω ονομα και κωδικο δεν καταφερνει να κατεβασει το αρχειο αλλα μονο ενα κατι σαν δειγμα απο αυτο... τωρα το δευτερο μπορει να λυθει με τον τροπο που μου ειπες γιατι εγω το εκανα διαφορετικα, θα το δοκιμασω οταν παω σπιτι, αλλα το αλλο προβλημα που τα βαζω ενα ενα πως λυνεται;;; εχω δοκιμασει να βαλω αστερακια εκει που αλλαζει ο αριθμος και δεν ειναι σταθερος αλλα τιποτα...
BRAXOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 μου κανει τα ιδια... το μονο που γινεται τςρα πιο ευκολο ειναι να κανω δεξι κλικ στο λινκ και κατεβασμα μεσω προγραμματος, εχει και επιλογη για κατεβασμα ολων των λινκσ αλλα λεει οτι δεν υπαρχουν λινκσ στην σελιδα ενω υπαρχουν μεσω του προγραμματος βρισκει τα αρχεια αλλα κατεβαζει μονο λιγα κΒ με αλλη καταληξη κατι σαν htm.. μια ακομα βοηθεια παρακαλω
georgemvg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Για να μην γράφω καινούργιο θέμα...Έχω τον Internet Download Manager. Μου σπάει τα νεύρα όταν κάθε φορά που θέλω να διαβάσω ένα αρχείο, π.χ. pdf ή doc, μου πετάγεται αυτός και με ρωτάει αν θέλω να κάνω download. Θέλω να χρησιμοποιώ κανονικά τον firefox μου όπως και πριν τον manager. Δεν θέλω να τρέχει όποτε θέλει αυτός αλλά όποτε θέλω εγώ. Ξέρω ότι υπάρχει επιλογή να κάνεις ένας συνδυασμό με το ctrl button αν θυμάμαι καλά, αλλά με ενδιαφέρει να τρέχω μόνος μου τον manager και να μην ανάβει όποτε με δει να κάνω κλικ σε λινκ αρχείου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.