canenas1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω σε τι ΚΟΝΤΕΚ πρεπει να κανω τα ΣΡΤ για να τα βλεπει το μηχανημα και φυσικα και γω διοτι μου τα βγαζει ολιγον ιερογλυφικοκινεζικα.Τριτη μερα σημερα με πανω απο 50 δοκιμες και τα χω παιξει....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
alex2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Τι εννοείς codec τα .srt? Εννοείς encoding του αρχείου? Αν δεν δουλεύει σε UTF-8 ή ANSI δεν έχεις και πολλές ελπίδες πάντως.
canenas1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 το μηχανακι παιζει λεει γιουνικοντ υποτιτλους ....απλα δε ξερω ποιους! προς στιγμην τους κανω επικοληση στην εικονα...αλλα εινε χρονοβωρο ....μηπως το "ARIAL UNICODE MS"σου λεει κατι?
canenas1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 βρεθηκε η λυση και λεγεται....UTF-16 LITTLE ENDIAN,WINDOWS CRLF
alex221a Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Είμαι στα πρόθυρα να αγοράσω το συγκεκριμένο μηχάνημα. Όσοι το έχετε δοκιμάσει, δώστε καμιά πληροφορία !
hscalco Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 @canenas1 - δεν κατάλαβα την λύση, έχω το IB-MP302 και αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα. Με ποιό τρόπο άλλαξες το encoding στα srt αρχεία;
cool_myll Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Τα srt save as (unicode). Και παίζουν. Το πρόβλημα είναι να παίζει και unicode και ansi
skull Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ρε guyz help me και εμένα! Πρίν λίγο το παρέλαβα και δεν μπορεί να βρεί κανένα αρχείο στην TV ενώ στο pc είναι όλα OK! Παίζει το menu αλλα όταν ψάχνω τα αρχεία δεν τα εμφανίζει. Ο σκληρός μου ήταν ήδη σε μία άλλη θήκη. Έφτιαξα τους φακέλους Firmware,Movies,Music και Pictures με τους sub font και Settings κενούς. Είναι σε NTFS και σαν εκτεταμένο διαμέρισμα και μονάδα λογικού δίκσου. Έκανε κανείς settings.txt file?
cool_myll Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Πρεπει να βαλεις ελληνικο font. Διαβασε το manual
canenas1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 *βρειτε την γραμματοσειρα ARIALUNI.TTF βαλτε τη μεσα στο φακελο φοντ και καντε rename σε font.ttf μετα απο αυτο οι υποτιτλοι που βαζετε μαζι με το αρχειο πρεπει να ειναι σε κωδικοποιηση UTF-16 LITTLE ENDIAN,WINDOWS CRLF *επισης ο δισκος πρεπει να εχει 1 partition μονο *το φακελο settings τον εχω κενο *στο φακελο img μπορειτε να βαλετε φωτο ως backround για καθε κατηγορια-ΠΡΟΣΟΧΗ! 5φωτο main.jpg,movies.jpg,music.jpg,photos.jpg,settings.jpg ετσι πρεπει να λεγονται οι φωτο(rename) *τα αρχεια που δε φαινονται ειναι γιατι μπορει να ειναι σε λαθος κωδικοποιηση π.χ. mkv,h264, ή πρεπει να τα βαλετε μεσα σε αγκυλες,ή να τα κανετε rename και καθε ταινια αλλος φακελος *απο την raidsonic μην περιμενετε πολλα ειναι στην κοσμαρα τους *ακομα δε ξερω πως μπορω να το κανω update *δε πρεπει να το κλεινετε απο το διακοπτη πισω πριν το κλεισετε απο το κοντρολ του
skull Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα μπορεί να έχει ο δικός μου δίσκος και να μην το ανοίγει όταν το συνδέω με την τηλεόραση! Με όποιο τρόπο και να τοποθετήσω το jumberακι στον σκληρό ενώ το μενού ανοίγει στην τηλεόραση, δεν μπορεί να βρει κανένα αρχείο, ενώ στον υπολογιστή συνδέεται κανονικά! Έτσι είναι οι φάκελοι Και η διαμόρφωση του δίσκου είναι σαν εκτεταμένο διαμέρισμα, βασικού τύπου! Μήπως δεν υποστηρίζει τον σκληρό? ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.302711 )
Masta Killah Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Έχει βρει κανείς την γραμματοσειρά που λέει το e-shop (UB-Helvetica) free? Ή κάποια άλλη που να δείχνει τα ελληνικά χωρίς να χρειάζετε να αλλάζω την κωδικοποίηση στο .srt , που παρεπιπτώντος ούτε αυτό έπιασε...
canenas1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 εγώ πήρα την ARIAL UNICODDE MS ...την βάφτισα font.ttf και επίσης την κωδικοποιήση δεν την αλλάζεις για τα srt αλλά για το μηχάνημα (δεν βλέπει iso 8859-7...νομίζω) -επίσηης κάπου διάβασα ότι η σωστή κωδικοποίηση για srt είναι utf16 ..unicode
canenas1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ME TON SKULL ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ....ΘΕΛΕΙ 3gb/s ΚΑΙ ΕΙΧΕ 300mb/s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.