akisbeat Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Eχω ενα dvd-recorder της LG και εδω και μια βδομαδα εχει σταματησει να αναγνωριζει να επανεγραψιμα dvd (Sony) που πριν τα χρησιμοποιουσα κανονικα. Προγραμμα εχω το nero 7 και μολις παω να γραψω ενα μου λεει οτι δεν μπορει να γινει εγγραφη σε αυτο το μεσο. Του εβαλα το καινουργιο firmware αλλα τιποτα. Μηπως ειναι ωρα να (ξανα) αλλαχω το recorder μου?
blackstar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασες τα dvd σου σε κάποιο άλλο dvd-rw?
washcloud Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασες το dvd-rw σου σε άλλα windows ;
akisbeat Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Tα dvd τα δοκιμασα στο recorder που εχουμε στο τηλεοραση και δουλευουν. Σε αλλα windows δεν το εχω δοκιμασει ακομα
TurboJugend Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Χμμμ εγώ θα σου πρότεινα να στραφείς στους σκληρούς δίσκους για αποθήκευση, και λιγότερα σκουπίδια θα έχεις άσε που η αγορά φαίνεται πως προς τα εκεί το πάει... Πάντως ένας σκληρός θα σου βγει φθηνότερα μεσο-μακροπρόθεσμα έτσι και αλλιώς. My 2 cents
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.