Προς το περιεχόμενο

Open χωρίς επιβεβαίωση. Γίνεται?

loumbas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα link από εικόνα σε ένα αρχείο bat χωρίς να με ρωτάει αν θέλω να κάνω Open/Save/Cancel. Έχω Dreamweaver 8 και θέλω να παίζει σε IE 7. Ο λόγος είναι ότι θέλω να φτιάξω μια σελίδα που θα χρησιμεύει σαν game launcher και θα τρέχει μέσα από το σκληρό. Επείδη προσπάθησα διάφορα αν μπορεί κανεις να γράψει κάποιο δείγμα κώδικα με υποθετικά ονόματα θα ήμουν υπόχρεος. Υποθέτω ότι θέλω Javascript αλλά ίσως και κάποιο Active-X που θα κάνει disable το dialog μόνιμα μιας και δε με ενδιαφέρει να κάνει τίποτε άλλο το pc (ούτε internet ούτε κάποιο δίκτυο).

Δημοσ.

Ή το βάζεις στα trusted sites του IE,

ή το τρέχεις σαν html application (Έναρξη » εκτέλεση » mshta http://yoursite)

ή αλλάζεις τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σου από το μητρώο ώστε να θεωρεί αξιόπιστα όλα τα .bat files που δέχεται από οπουδήποτε και να τα εκτελεί χωρίς να ρωτάει.

Πες μου ποια μέθοδος από τις παραπάνω σου αρέσει καλύτερα για να σου πω περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους αλλά τελικά βρήκα άλλη λύση. Μιας και η ρύθμιση αφορά τα ενδότερα security settings IE7 και Firefox και δε θέλω να πάω τόσο μακριά γιατί μπορεί να το χρησιμοποιήσει κ άλλος κατέληξα να βάλω Opera. Υπάρχει μια ρύθμιση όπου μπορείς να ορίσεις να τα κάνει open default application και αυτό είναι ο windows explorer. Δε με ενδιέφερε το browsing όσο το να μπορώ να κάνω απ'ευθείας εκτέλεση χωρίς να με ρωτάει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...